Hangi Sunucu Hangi Karakter * Bu Konu Cok SeViLeCeK*İçeri...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
rapper
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: Hangi Sunucu Hangi Karakter * Bu Konu Cok SeViLeCeK*İçeri...

Mesaj gönderen rapper »

Omzds yazdı:hesap ve incelemeler şuna dayanıyor diye bölüm var sen konuyu iyi okuduğuna emin misin
Bende o hesap ve incelemeleri kimin yaptığını soruyorum zaten ..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper

~ Since BeTa ~
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

Omzds yazdı:Kertenkele bu arada istismar konusunu umarım görmüş ve bilinçlenmişsindir

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=30396
gördüm ama önüne geçilebilir birşey değil neticede bu bir rol yapma oyunu karakterler birbirine yaklaşınca da böyle istenmeyen şeyler ortaya çıkabiliyor :D
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Omzds »

kertenkele yazdı:
Omzds yazdı:Kertenkele bu arada istismar konusunu umarım görmüş ve bilinçlenmişsindir

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=30396
gördüm ama önüne geçilebilir birşey değil neticede bu bir rol yapma oyunu karakterler birbirine yaklaşınca da böyle istenmeyen şeyler ortaya çıkabiliyor :D
Keşke öyle olsa hikayeyi tam okumanı dilerim (kasıtlı) , umarım taciz boyutuna gelmez tek temennimiz bu
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

hahahah..ankaya şuan girdiğinizde en fazla 10 kişi çıkacaktır zaten ve ankada bu 10 kişiden 1 kişi en fazla belirttiğiniz nitelikte anka dan iyi anlayandır.Anka da kaç kişi olduğuna gelince şuan aktif 20-30 kişi arası var.
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen ProfessionaL »

Merhaba ,

Böyle bir araştırma yapmak için tüm sunucuları gezip buna göre karar vermek akıl alacak şey değildir. Böyle bir araştırma yapabilmek için aylarca belkide yıllarca o sunucuda kalmış , görmüş olmanız gerekir. Baktığım zamanda pek doğru bir araştırma olduğunu söyleyemeyecem. Ama her zaman ki gibi emeğe saygı. Tebrik ederim ;)
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!

Bediüzzaman
yusuferkam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen yusuferkam »

Kuklacının savaşçıda sonuncu olmasa biraz ilginç geldi ama son zamanlarda büyülerin sayısı arttı .Grup Bölgeleri için Herhalde ?
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

yusuferkam yazdı:Kuklacının savaşçıda sonuncu olmasa biraz ilginç geldi ama son zamanlarda büyülerin sayısı arttı .Grup Bölgeleri için Herhalde ?
Aynen öyle tümü doğrudur.. Aylarca bakıldı her sunucudan adamlar tutuldu ve belirtilen yüzdelerce hesaplandı.
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Omzds yazdı:
yusuferkam yazdı:Kuklacının savaşçıda sonuncu olmasa biraz ilginç geldi ama son zamanlarda büyülerin sayısı arttı .Grup Bölgeleri için Herhalde ?
Aynen öyle tümü doğrudur.. Aylarca bakıldı her sunucudan adamlar tutuldu ve belirtilen yüzdelerce hesaplandı.
Kuklacıda tutulan adamların isimlerini verir misin ? Ben kuklacı açıldığından beri KUKLACI sunucusunda oynuyorum ve her zaman savasçılar en fazla tercih edilen sınıf olmuştur. Bu araştırma doğru olmamakla beraber hiç inandırıcıda olmamıştır şahsen !

mckeremV

Bediüzzaman
Omzds
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Omzds »

ProfessionaL yazdı:
Omzds yazdı:
Kuklacıda tutulan adamların isimlerini verir misin ? Ben kuklacı açıldığından beri KUKLACI sunucusunda oynuyorum ve her zaman savasçılar en fazla tercih edilen sınıf olmuştur. Bu araştırma doğru olmamakla beraber hiç inandırıcıda olmamıştır şahsen !

mckeremV
İnanmak inanmamak size kalmış olmasıyla beraber sizin sınıfınız dahi değerlendirmeye alınmıştır. Burada çoğu kişiye isimlerini saydık tümünün ve oturdular ama sizin gibi Dünya görüşlerimizin farklı olduğu bir şahsiyete değil açıklama gördüğünüz gibi ilk sözünüze "teşekkür etme" zahmetinde bile bulunmadım, bulunmam. Kolumu kessen bulunmam!

İyi Forumlar.
Kullanıcı avatarı
ProfessionaL
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Omzds yazdı:
ProfessionaL yazdı:
Omzds yazdı:

mckeremV
İnanmak inanmamak size kalmış olmasıyla beraber sizin sınıfınız dahi değerlendirmeye alınmıştır. Burada çoğu kişiye isimlerini saydık tümünün ve oturdular ama sizin gibi Dünya görüşlerimizin farklı olduğu bir şahsiyete değil açıklama gördüğünüz gibi ilk sözünüze "teşekkür etme" zahmetinde bile bulunmadım, bulunmam. Kolumu kessen bulunmam!

İyi Forumlar.
Dünya görüşlerini oyuna alet edecek kadar KALIN Kafalı , aciz bir zavallısın ;) Tebrik mesajı mı da geri çekiyorum. Senın gibilere değil teşekkür lanet edecek zaman ayırmam ;) Neyse bu konunun yeri burası değil . Neyin nerede yaşanacağını bilecek kadar olgunlaşmış bir şahıs değilsin. Sana göre parlak olan düşüncelerini kendine sakla ! Muhattabım dahii olamazsın. Eğer bana KUKLACIDA tutmuş olduğunuz elemanları sayamassanda senden adi YALANCI bir insan yoktur.

mckeremV

Bediüzzaman

“Genel Etkileşim” sayfasına dön