Bende o hesap ve incelemeleri kimin yaptığını soruyorum zaten ..Omzds yazdı:hesap ve incelemeler şuna dayanıyor diye bölüm var sen konuyu iyi okuduğuna emin misin
Hangi Sunucu Hangi Karakter * Bu Konu Cok SeViLeCeK*İçeri...
Re: Hangi Sunucu Hangi Karakter * Bu Konu Cok SeViLeCeK*İçeri...
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- kertenkele
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
gördüm ama önüne geçilebilir birşey değil neticede bu bir rol yapma oyunu karakterler birbirine yaklaşınca da böyle istenmeyen şeyler ortaya çıkabiliyorOmzds yazdı:Kertenkele bu arada istismar konusunu umarım görmüş ve bilinçlenmişsindir
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=30396
Keşke öyle olsa hikayeyi tam okumanı dilerim (kasıtlı) , umarım taciz boyutuna gelmez tek temennimiz bukertenkele yazdı:gördüm ama önüne geçilebilir birşey değil neticede bu bir rol yapma oyunu karakterler birbirine yaklaşınca da böyle istenmeyen şeyler ortaya çıkabiliyorOmzds yazdı:Kertenkele bu arada istismar konusunu umarım görmüş ve bilinçlenmişsindir
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=46&t=30396
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
Oyun kutlaması, sadece Milli ve Uluslararası bayramlarda OLUR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
hahahah..ankaya şuan girdiğinizde en fazla 10 kişi çıkacaktır zaten ve ankada bu 10 kişiden 1 kişi en fazla belirttiğiniz nitelikte anka dan iyi anlayandır.Anka da kaç kişi olduğuna gelince şuan aktif 20-30 kişi arası var.
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Merhaba ,
Böyle bir araştırma yapmak için tüm sunucuları gezip buna göre karar vermek akıl alacak şey değildir. Böyle bir araştırma yapabilmek için aylarca belkide yıllarca o sunucuda kalmış , görmüş olmanız gerekir. Baktığım zamanda pek doğru bir araştırma olduğunu söyleyemeyecem. Ama her zaman ki gibi emeğe saygı. Tebrik ederim
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
-
- Sahaf Yardımcısı
Kuklacının savaşçıda sonuncu olmasa biraz ilginç geldi ama son zamanlarda büyülerin sayısı arttı .Grup Bölgeleri için Herhalde ?
Aynen öyle tümü doğrudur.. Aylarca bakıldı her sunucudan adamlar tutuldu ve belirtilen yüzdelerce hesaplandı.yusuferkam yazdı:Kuklacının savaşçıda sonuncu olmasa biraz ilginç geldi ama son zamanlarda büyülerin sayısı arttı .Grup Bölgeleri için Herhalde ?
Laiklik yazdı:Ramazan Bayramında, Olası bir Kurgulanan Kutlama Etkinliklerine HAYIR !
26 Oyuncu yazdı:Atatürk'ün Sözünü Değiştirebilme (...) Ni Gösteren 1453'Ü Esefle Kınıyoruz !
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kuklacıda tutulan adamların isimlerini verir misin ? Ben kuklacı açıldığından beri KUKLACI sunucusunda oynuyorum ve her zaman savasçılar en fazla tercih edilen sınıf olmuştur. Bu araştırma doğru olmamakla beraber hiç inandırıcıda olmamıştır şahsen !Omzds yazdı:Aynen öyle tümü doğrudur.. Aylarca bakıldı her sunucudan adamlar tutuldu ve belirtilen yüzdelerce hesaplandı.yusuferkam yazdı:Kuklacının savaşçıda sonuncu olmasa biraz ilginç geldi ama son zamanlarda büyülerin sayısı arttı .Grup Bölgeleri için Herhalde ?
mckeremV
Bediüzzaman
Bediüzzaman
İnanmak inanmamak size kalmış olmasıyla beraber sizin sınıfınız dahi değerlendirmeye alınmıştır. Burada çoğu kişiye isimlerini saydık tümünün ve oturdular ama sizin gibi Dünya görüşlerimizin farklı olduğu bir şahsiyete değil açıklama gördüğünüz gibi ilk sözünüze "teşekkür etme" zahmetinde bile bulunmadım, bulunmam. Kolumu kessen bulunmam!ProfessionaL yazdı:Kuklacıda tutulan adamların isimlerini verir misin ? Ben kuklacı açıldığından beri KUKLACI sunucusunda oynuyorum ve her zaman savasçılar en fazla tercih edilen sınıf olmuştur. Bu araştırma doğru olmamakla beraber hiç inandırıcıda olmamıştır şahsen !Omzds yazdı:Aynen öyle tümü doğrudur.. Aylarca bakıldı her sunucudan adamlar tutuldu ve belirtilen yüzdelerce hesaplandı.yusuferkam yazdı:Kuklacının savaşçıda sonuncu olmasa biraz ilginç geldi ama son zamanlarda büyülerin sayısı arttı .Grup Bölgeleri için Herhalde ?
mckeremV
İyi Forumlar.
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
Dünya görüşlerini oyuna alet edecek kadar KALIN Kafalı , aciz bir zavallısınOmzds yazdı:İnanmak inanmamak size kalmış olmasıyla beraber sizin sınıfınız dahi değerlendirmeye alınmıştır. Burada çoğu kişiye isimlerini saydık tümünün ve oturdular ama sizin gibi Dünya görüşlerimizin farklı olduğu bir şahsiyete değil açıklama gördüğünüz gibi ilk sözünüze "teşekkür etme" zahmetinde bile bulunmadım, bulunmam. Kolumu kessen bulunmam!ProfessionaL yazdı:Kuklacıda tutulan adamların isimlerini verir misin ? Ben kuklacı açıldığından beri KUKLACI sunucusunda oynuyorum ve her zaman savasçılar en fazla tercih edilen sınıf olmuştur. Bu araştırma doğru olmamakla beraber hiç inandırıcıda olmamıştır şahsen !Omzds yazdı:Aynen öyle tümü doğrudur.. Aylarca bakıldı her sunucudan adamlar tutuldu ve belirtilen yüzdelerce hesaplandı.yusuferkam yazdı:Kuklacının savaşçıda sonuncu olmasa biraz ilginç geldi ama son zamanlarda büyülerin sayısı arttı .Grup Bölgeleri için Herhalde ?
mckeremV
İyi Forumlar.
mckeremV
Bediüzzaman