Effairenclik yazdı:Kardeşim sen eskiden bu oyunu oynamıyordun sanırım bu oyunda savaşçı karakterim tam 2 yıl saltanat sürdü belkide daha fazla hem sunuda eklemek istiyorum neyin tartışmasını yapıyorsun bir svaaşçı büyücüye durdurma atıp 5 bin vuruyor 3 vurşta kesiyor yani bir svaaşçı için büyücü karakteri bir hiç ve buna ek olarak sığınak vem iğratlardan millet bıkmaya başlayınca büyülerde giremeyecek itemlerini alan savaşçılar ise başarılı ve üstün savaşçılar olacak yine savaşçı olmak bir ayrıcalıktır ama oyun oynamayı bilene şahsen tnaklık etmeyi iblmeyipte üstünü tek item elelemnt dizen svaaşçıdan ne beklersin ki gruba alıcaksın umarım anlamışsındır
iyi forumlar
günaydın benim beklediğim cevaplar GM lerden di ama onlar dışında bilen bilmeyen cevap yazmış bakıyorum ,
öncelikle kardeşin deilim adımı bilmiyorsan abi dersin, yazdığımı tekrar okursan sevinirim
görevler ve grup bölgelerine girişlerden bahsettim sen eskiyi biliyormuydun diyorsun senden daha iyi bilirim ama neyse amacım ikili tartışmalar deil okuduğunu anlayamayanlarda yazmasın be kardeşim ... ayrıca karakterler arasında farklılık oluşmasını sağlayanlar sanırım oyun yapımcıları , büyücülere kütük ile tek de atıyordu savaşçılar amaç o deil zaten amaç görev yapabilmek onun dışında karakterler birbirini bir vuruşta iki vuruşta kesmiş benim sorunum deil effair efendi ...
bu arada o bölgelere daha girememiş kaç savaşçı var bir yoklama al istersen işi bilen tank diyorsun önce bir ortamı görsün sonra işi çözer zaten sen büyücü ile giriyorsun ne lazım ne yapmak lazım biliyorsun sonra deneyimli tankım diye ortalıkta dolaşıyorsun savaşçınla