Merhaba,
benim sorum yönetici arkadaşlara olacak , bilgilendirilirsem sevinirim yeraltı açıldığından beri ve buna eklenen sıgınak ve miğrat ile beraberinde görevlerde savaşçı ihtiyacı giderek azalmakta örneğin bir yeşil hidrayı büyücüler 1 veya 2 kişi bile kesebilirken savaşçılar 2-3 grupla bile kesemiyor kadim için şifacı çoğunluğu aranıyor sıgınaklara girerken bir tank savaşçı 3 büyücü 2 şifacı alınıyor oyunda savaşçı çarı olanlar görev yapamaz duruma geldiler şifacı ve büyücü çarı olanların baskıları sonuç verdi sanırım ama hepimizin kullanırken zevk aldığı karakterler var bizleri neden büyücü veya şifacı çarlar kullanmaya mecbur bıraktığınıza anlam veremiyorum açıkcası ,
bölgelere girebilmek için görev yapılması gerekli ve o görevlere de gidebilmek lazım değilmi sayın GM arkadaşlar ama sayenizde savaşçı denilince sen gelme durumu söz konusu oluyor bölge yada klan kanallarından millete dil dökmek zorunda değiliz sanırım neticede oyun oynuyoruz ve oyunun formatı online yalvarma oyunu haline geldi savaşçı çarı kullanan kişiler için bu durumun düzeltilmesini yada bilgilendirici bir açıklama yapılmasını rica ediyorum.
Online oyuna başlayan bir oyuncu bir noktaya gelince tıkanmamalı ve önü açık olmalı yada bu yeni başlayan arkadaşlara dostum sen savaşçı açma bir noktadan sonra sürünürsün demek mi lazım..
iyi forumlar..
BÜYÜCÜLER VE ŞİFACILAR PADİŞAH SAVAŞÇILAR AYAK TAKIMI OLDU..
Re: BÜYÜCÜLER VE ŞİFACILAR PADİŞAH SAVAŞÇILAR AYAK TAKIMI OLDU..
CEVAP ALANA kadar GÜNCELL....
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Kardeşim sen eskiden bu oyunu oynamıyordun sanırım bu oyunda savaşçı karakterim tam 2 yıl saltanat sürdü belkide daha fazla hem sunuda eklemek istiyorum neyin tartışmasını yapıyorsun bir svaaşçı büyücüye durdurma atıp 5 bin vuruyor 3 vurşta kesiyor yani bir svaaşçı için büyücü karakteri bir hiç ve buna ek olarak sığınak vem iğratlardan millet bıkmaya başlayınca büyülerde giremeyecek itemlerini alan savaşçılar ise başarılı ve üstün savaşçılar olacak yine savaşçı olmak bir ayrıcalıktır ama oyun oynamayı bilene şahsen tnaklık etmeyi iblmeyipte üstünü tek item elelemnt dizen svaaşçıdan ne beklersin ki gruba alıcaksın umarım anlamışsındır
iyi forumlar
iyi forumlar

- Tskxhxugur
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Bunlar sadece savaşçıların hüküm sürmesini isteyen kişiler.3 senedir kralsınız daha ne istiyorsunuz.Büyücüler en çok vuran sınıf diyorlar ama nerde..Büyücü 3-4 bin vururken savaşçılar 5-6 binleri görüyor.Ki arada ki can farkını da işin işine katarsak hala savaşçılar üstün.Git üstünü max diz 1-2 sığınak gir tankçılığı öğren biraz da çevre yap bakalım seni sığınağa alıyorlarmı almıyorlar mıEffairenclik yazdı:Kardeşim sen eskiden bu oyunu oynamıyordun sanırım bu oyunda savaşçı karakterim tam 2 yıl saltanat sürdü belkide daha fazla hem sunuda eklemek istiyorum neyin tartışmasını yapıyorsun bir svaaşçı büyücüye durdurma atıp 5 bin vuruyor 3 vurşta kesiyor yani bir svaaşçı için büyücü karakteri bir hiç ve buna ek olarak sığınak vem iğratlardan millet bıkmaya başlayınca büyülerde giremeyecek itemlerini alan savaşçılar ise başarılı ve üstün savaşçılar olacak yine savaşçı olmak bir ayrıcalıktır ama oyun oynamayı bilene şahsen tnaklık etmeyi iblmeyipte üstünü tek item elelemnt dizen svaaşçıdan ne beklersin ki gruba alıcaksın umarım anlamışsındır
iyi forumlar
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
büyücülerin sığınağa girmesindeki tek sebep "zihin saldırısı"
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Büyücüler görev adamları ama oyun sadece kadim ve sığınaklarda geçmiyor..

Savaşçılar 29 ve 39 levelde saltanat sürdü sanırım aramıza yeni katıldın.. Şu an büyücü ve şifacılar saltanat falan sürmüyor. Şifacıların vs yaptığı görülmüyor zaten ve büyücüleri de taktik ve itemle çok rahat kesebiliyosun. Tek kötü yan 4 büyü 2 şifa sistemi. Savaşçılar (tank olmadığı takdirde) Gb'ye alınmıyor.. Çünkü GB 'de ofansif dövüş işe yaramıyor..
İYİ FORUMLAR
İYİ FORUMLAR
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
Tskxhxugur yazdı:Bunlar sadece savaşçıların hüküm sürmesini isteyen kişiler.3 senedir kralsınız daha ne istiyorsunuz.Büyücüler en çok vuran sınıf diyorlar ama nerde..Büyücü 3-4 bin vururken savaşçılar 5-6 binleri görüyor.Ki arada ki can farkını da işin işine katarsak hala savaşçılar üstün.Git üstünü max diz 1-2 sığınak gir tankçılığı öğren biraz da çevre yap bakalım seni sığınağa alıyorlarmı almıyorlar mıEffairenclik yazdı:Kardeşim sen eskiden bu oyunu oynamıyordun sanırım bu oyunda savaşçı karakterim tam 2 yıl saltanat sürdü belkide daha fazla hem sunuda eklemek istiyorum neyin tartışmasını yapıyorsun bir svaaşçı büyücüye durdurma atıp 5 bin vuruyor 3 vurşta kesiyor yani bir svaaşçı için büyücü karakteri bir hiç ve buna ek olarak sığınak vem iğratlardan millet bıkmaya başlayınca büyülerde giremeyecek itemlerini alan savaşçılar ise başarılı ve üstün savaşçılar olacak yine savaşçı olmak bir ayrıcalıktır ama oyun oynamayı bilene şahsen tnaklık etmeyi iblmeyipte üstünü tek item elelemnt dizen svaaşçıdan ne beklersin ki gruba alıcaksın umarım anlamışsındır
iyi forumlar![]()
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
49 olursan sadece oralarda geçioBeckhamx yazdı:Büyücüler görev adamları ama oyun sadece kadim ve sığınaklarda geçmiyor..
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
zaten sığınağa falan girsen nolur
6 kere kenan kestik verdiği tek şey madalya
aaaa ama düşünen adam 3 tane çift direnç iksir verdi
plus alcam sırf item çıksın die