Evet arkadaslar oyunda malesef ısler cıgrından cıktı ve haddını bılmez edepsızler bakın artık neler yapmaya basladılar bu bır degıl ıkı degıl
Bız oyunda saygılı olmaya calıstıkca onlar bızlere bunları yapıyorlar belkı bu onlara bır oyun gıbı gelebılır fakat karsıdakı kısının nasıl etkılenecegı umurlarında degıl neden bılıyormusunuz cunku egolarını ancak bu sekılde tatmın edebılıryorlar.
Gercek hayatta hıc sey yapmayan hatta adam sıfatına bıle koyulmayan sahıslar kendılerını oyunda adam yerıne koymaya calısıyorlar helede yanlarına uc bes cabulcu yalaka buldularmı kendılerınden buyugu yok.
sızde dıyecegım sudur kendınıze yazık edıyorsunuz arkadaslar ben 20 yasındayım belkı oradakılerın buyugum yada kucugum fark etmez bence kendınıze bıraz sosyal cevre edının ve oyundan uzaklasın cunku gozlemlerım sunu gosterıyorkı oyuna kendını fazla kaptıranlarda bu tur ruhsal sorunlar bas gosterıyor.
Normalde boyle konular acmayı sevmem vazıyet bu denlı kotuye gıdıyorsa buna bır dur demelıdır.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
hahaha güLmekten yaRıldım ya . . Arkadsım amacın nedır soleRmısın . Bu kadaR zoRuna gıden nedıR ? Bence sen oyuna fazla kaptıRmıssın Kendını . Yahu sdece bıR oyun sen Lodossun aRzlaR senı kestı ne vaR bunda büyütülcek ? Bunun bıR oyun oLdugunun faRkına vaRmaLısın . Amac sdece egLence .
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''
Gulmene sasırmıyorum cunku sende oradaydın evet dogru dıyorsun bu bır oyun fakat bu oyunu cıddıye alan orada sızlersınız ben degılım dıkkat ettıysen o kadar lafınıza agzımı acmadım.Sızın o yaptınız saygısızlıktan baska bır sey degıldı her ne kadar oyunda olsa o oyunu oynayan bır ınsan sonucta sen bır ınsana nasıl sürün sürün dıye bagırabılırsın bu hakkı sana kım verıyor soylermısın bana.Bence sız bıraz oyundan uzaklasmalısınız sız ve sızın gıbıler bıraz kendılerını dınlenmeye cekseler ıyı olur cunku yakında ruh hastası olacaklar oyun yuzunden
29 lvlden bu yana bu oyundayım o kadar savas gordum daha boyle bır rezıllık gormedım 3-5 sımarık kısının yaptıgını butun bır klana yada oyuna baglıyamam ıkı taraftada var boyle kısıler .
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
3-5 veletin saygısızlığı sonra bunları sövmek suç oluyor ikv bu duruma çözüm getirmesi lazım ya küfür serbest olacak yada oyuna yaş sınırı getirelecek...
buRak'ım kaRdeşim siniRLeRine hakim oL ... fotoLaRdanda anLaşıLmış oLduğu gibi kimin oyuna kendini kaptıRdığı çok açık oRtada .. Tabi bu biR oyun ama EGOLARINI TATMİN ETMEK AMACIYLA
butüR giRişimLeRde buLanabiLiyoRLaR... eski kaRdeşLikLeR geRide kaLdı ki bunun sebebLeRinden biRiside ap açık oRtada bu oyunu ne yönetim nede başkası mahvediyoR bu oyunu bizLeR kendimiz bu haLe getiRiyoRuz ...
Bunda sinirLeniLcek birşey yok ki. Ben fotoğrafta küfür , hakaret vs. birşey var sandım.
İki kLan birbirine düşman sizide tek yakaLmışLar kesmişLer. oLur arada böyLe şeyLer. kesiLmek istemessen kLandan da cıkabıLırsın. SığınakLarın geLdiği iLk gün ki Lodos kafiLeLerini hatırLatmak isterim. Amacım konuda arıza çıkarmak değiL sadece yorumumu yapmak istedim.
Valla arkadaşım gerçekdende gereksiz konu açmışın adamlar sağlam adamlar klandaşız nede olsa:):)
senin ordan geşmen hata olmuş sanırsam artı eğer kesilmeyi yediremiosan klana girmicen veya akıllı olup kuyuti köşelerden sıyrılcan
Arz klanı gittikçe güçleşen ve saygın kişilere sahip olan bi klan halini almakatadır bunu içinde çocuk barındıran İsmet abinin bilmesi gerektiğinin artık farkına varmanın zamanı geldiğini düşünmekteyim ama güzel dalga geçmişler ya kptum helal olsun RoA YA:))
[KUKLACI]
ADIBENDESAKLI
Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!" ''Che Guevara''
Bu olay bir futbol maçında 5-0 yeniliyorsunuz ve rakip 6. golü atmak için tüm oyuncularınızı geçtikten sonra kalenizin önünde topu bir sağa atıyor bir sola atıyor 1-2 arkadaşınızla beraber koşup tolpu almaya çalışıyorsunuz alana kadar canınız çıkıyor yada öyle oyun oynanıyor...
Ordaki kişilere yakıştıramadım bu davranışı tamam klan savaşıda bari dalga geçiceksiniz '' Vurmayın vurmayın sürünsün '' , '' kesme sürünsün '' , '' muahahahahhaha '' gibi rakibi küçük düşürücü sözler söylemeyin beyler ayıp olmuş
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.