Artık Haddınızı astınız!!!!

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Artık Haddınızı astınız!!!!

Mesaj gönderen Gazap »

Resim

Resim

Evet arkadaslar oyunda malesef ısler cıgrından cıktı ve haddını bılmez edepsızler bakın artık neler yapmaya basladılar bu bır degıl ıkı degıl
Bız oyunda saygılı olmaya calıstıkca onlar bızlere bunları yapıyorlar belkı bu onlara bır oyun gıbı gelebılır fakat karsıdakı kısının nasıl etkılenecegı umurlarında degıl neden bılıyormusunuz cunku egolarını ancak bu sekılde tatmın edebılıryorlar.

Gercek hayatta hıc sey yapmayan hatta adam sıfatına bıle koyulmayan sahıslar kendılerını oyunda adam yerıne koymaya calısıyorlar helede yanlarına uc bes cabulcu yalaka buldularmı kendılerınden buyugu yok.
sızde dıyecegım sudur kendınıze yazık edıyorsunuz arkadaslar ben 20 yasındayım belkı oradakılerın buyugum yada kucugum fark etmez bence kendınıze bıraz sosyal cevre edının ve oyundan uzaklasın cunku gozlemlerım sunu gosterıyorkı oyuna kendını fazla kaptıranlarda bu tur ruhsal sorunlar bas gosterıyor.

Normalde boyle konular acmayı sevmem vazıyet bu denlı kotuye gıdıyorsa buna bır dur demelıdır.
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
GhostRider
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Artık Haddınızı astınız!!!!

Mesaj gönderen GhostRider »

hahaha güLmekten yaRıldım ya . . Arkadsım amacın nedır soleRmısın . Bu kadaR zoRuna gıden nedıR ? Bence sen oyuna fazla kaptıRmıssın Kendını . Yahu sdece bıR oyun sen Lodossun aRzlaR senı kestı ne vaR bunda büyütülcek ? Bunun bıR oyun oLdugunun faRkına vaRmaLısın . Amac sdece egLence .
''Dünya herkese yetecek büyüklükte...
Onun için, başkasının yerini kapmaktansa çalışarak gerçek yerinizi bulun.''

Uniquetürk / KatiLBamya

Raiders of Anatolia

www.raidersofanatolia.com
Kullanıcı avatarı
Gazap
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Gazap »

Gulmene sasırmıyorum cunku sende oradaydın evet dogru dıyorsun bu bır oyun fakat bu oyunu cıddıye alan orada sızlersınız ben degılım dıkkat ettıysen o kadar lafınıza agzımı acmadım.Sızın o yaptınız saygısızlıktan baska bır sey degıldı her ne kadar oyunda olsa o oyunu oynayan bır ınsan sonucta sen bır ınsana nasıl sürün sürün dıye bagırabılırsın bu hakkı sana kım verıyor soylermısın bana.Bence sız bıraz oyundan uzaklasmalısınız sız ve sızın gıbıler bıraz kendılerını dınlenmeye cekseler ıyı olur cunku yakında ruh hastası olacaklar oyun yuzunden

29 lvlden bu yana bu oyundayım o kadar savas gordum daha boyle bır rezıllık gormedım 3-5 sımarık kısının yaptıgını butun bır klana yada oyuna baglıyamam ıkı taraftada var boyle kısıler .
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.

Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Kullanıcı avatarı
HardBoys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HardBoys »

3-5 veletin saygısızlığı sonra bunları sövmek suç oluyor ikv bu duruma çözüm getirmesi lazım ya küfür serbest olacak yada oyuna yaş sınırı getirelecek...
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Resim

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Resim
Kullanıcı avatarı
GoodfatheR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen GoodfatheR »

buRak'ım kaRdeşim siniRLeRine hakim oL ... fotoLaRdanda anLaşıLmış oLduğu gibi kimin oyuna kendini kaptıRdığı çok açık oRtada .. Tabi bu biR oyun ama EGOLARINI TATMİN ETMEK AMACIYLA
butüR giRişimLeRde buLanabiLiyoRLaR... eski kaRdeşLikLeR geRide kaLdı ki bunun sebebLeRinden biRiside ap açık oRtada bu oyunu ne yönetim nede başkası mahvediyoR bu oyunu bizLeR kendimiz bu haLe getiRiyoRuz ...
~~ GoodFatheR ~~

~~ KEMALİST ~~

- - - - - - - - - - - - - - -

Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen kaBocNn »

Bunda sinirLeniLcek birşey yok ki. Ben fotoğrafta küfür , hakaret vs. birşey var sandım.
İki kLan birbirine düşman sizide tek yakaLmışLar kesmişLer. oLur arada böyLe şeyLer. kesiLmek istemessen kLandan da cıkabıLırsın. SığınakLarın geLdiği iLk gün ki Lodos kafiLeLerini hatırLatmak isterim. Amacım konuda arıza çıkarmak değiL sadece yorumumu yapmak istedim.
Kullanıcı avatarı
HakanbuscaTakent
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen HakanbuscaTakent »

Ben arzım Ancak -- ^> 3 - 5 + 3 / 4 yalaka bir araya gelmiş sana acı çektiriyorlar ben orda olsam drek küfrü basardım .
Resim
Kullanıcı avatarı
HardBoys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HardBoys »

saygı denilen birşey var o kişilerin delikanlılığı bu mu ? gelsinler bakalım buraya kendilerine nasıl savunacaklar..
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Resim

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Resim
Kullanıcı avatarı
Laz61
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Cihanı Hükümran

Mesaj gönderen Laz61 »

Valla arkadaşım gerçekdende gereksiz konu açmışın adamlar sağlam adamlar klandaşız nede olsa:):)
senin ordan geşmen hata olmuş sanırsam artı eğer kesilmeyi yediremiosan klana girmicen veya akıllı olup kuyuti köşelerden sıyrılcan

Arz klanı gittikçe güçleşen ve saygın kişilere sahip olan bi klan halini almakatadır bunu içinde çocuk barındıran İsmet abinin bilmesi gerektiğinin artık farkına varmanın zamanı geldiğini düşünmekteyim ama güzel dalga geçmişler ya kptum helal olsun RoA YA:))
Resim
[KUKLACI]

ADIBENDESAKLI

Belki Hiç Birşey Yolunda Gitmedi Ama Hiçbir Şey De Beni Yolumdan Etmedi!"
''Che Guevara''
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Bu olay bir futbol maçında 5-0 yeniliyorsunuz ve rakip 6. golü atmak için tüm oyuncularınızı geçtikten sonra kalenizin önünde topu bir sağa atıyor bir sola atıyor 1-2 arkadaşınızla beraber koşup tolpu almaya çalışıyorsunuz alana kadar canınız çıkıyor yada öyle oyun oynanıyor...

Ordaki kişilere yakıştıramadım bu davranışı tamam klan savaşıda bari dalga geçiceksiniz '' Vurmayın vurmayın sürünsün '' , '' kesme sürünsün '' , '' muahahahahhaha '' gibi rakibi küçük düşürücü sözler söylemeyin beyler ayıp olmuş
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön