kfat4 yazdı:neyin hata olup neyin olmadığını bilemezsiniz.oyunu siz yapmadınız.%0 yada %100 olmayan bir şans sınırsız defa tekrar edebilir yada etmeyebilir bunu da bilemezsiniz.size bildiklerimi söylemek bi işe yaramıyorsa bir daha meranın değer bilmezlerine herhangi birşey söylemeyeceğimi bilebilirsiniz.meranda oynayan herkes oyunun en alçak sunucusunun meran olduğunu bilir.
neyse zaten kendi dengim olmayan insanlara nasıl laf anlatabilirimki.
Neyin hata olup olmadığını bal gibi de biliriz. Derisi sertleşen yaratıklara max. hasarın işlediğini destek' e bildirenlerden biriyim, şu andaki mevcut hataları da bildirenlerden biriyim. Bunların bir kısmı düzeltildi bir kısmı da düzeltilmeye çalışılıyor. Kısacası oyun hatasını sadece yöneticiler bilmez. Doğru oyunu ben yapmadım. Fakat %30 luk bir ihtimalin bu kadar sık meydana gelmesi, bir noktadan sonra matematiksel olarak milyonda bir ihtimale düşer. Eğer birazcık matematik bilim biliyorsanız bu ihtimalin artık "sıfır" olarak kabul edildiğini de bilirsiniz. Sen bildiklerini söylemekten ziyade, bir şey anlatmaya çalışanları aşağılamaya çalışmak gibi tabiri caizse çocukça bir iş peşindesin. Bkz. "herkes başına kötü birşey geldiğinde hata arasaydı ooo." Bu senin bildiğini paylaşmaksa açıkçası ilginç bir bilgi. Son olarak haklısın kendi denginden daha yüksektekileri anlayamıyorsun ki laf anlatabilesin 
şimdi burada birkaç şey gösterip kim olduğumu anlatırdımda değmez meranın adamları için.
matematikte kimse onu sıfır olarak kabul edemez.istiyorsan git matematik profesörlerine sor

illa matematik bilim bilirim diyorsan işlemi yapıp koyacaktın.ben yine seviyemi göstermek adına bu işlemi buraya yazacağım cahiladam.
11 de 8 olarak alırsak.
0,3 üssü 8 ile 8 kere arka arkaya gelme ihtimalini buluruz : 0,00006561
burada bazı matematik bilmeyen şarlatanlar ihtimal budur vs. ötebilirler.fakat sıra belirtmediğimiz için bunu c(11,8) ile çarpmamız lazım.
11!
____
8!*3!
11*10*9
____
3*2
11*5*3 = 165
0,00006561*165 = 0,0108
0,0108 kaçtır peki matematik ustası profesörü olup beni bilmemekle itham eden sahtekar?
%1,08'dir.
1Lv bir büyücünün büyü kritik şansı %1 olup arada sırada vurabiliyorsa bu ihtimal de gerçekleşebilir demektir.
Lütfen bilmediğiniz bilimler hakkında atıp tutup kendinizi soytarı konumuna düşürmeyin.