Merhaba
E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Ozzy
bloklananlar listesi
Re: bloklananlar listesi
sanchezxjethro yazdı:daha ne gibi bir araştırma yapabilirim sence ? destekten mesaj attım bu 1. foruma yazdım bu 2. konuyu güncel tuttum kesin bir gm görmüştür bu 3 daha gerek warmı araştırmaya. gmlere yalakalık yapcagınıza sorgulayın biraz. bıktım artık bu insanlara para kazandırıyorum ben bu 10uncu plus alışım ama onlar benı blokluyorlar. yazıklar olsun size verdiğim paraya. yazıklar olsun
Bu söylediklerinizden şöyle bir anlam çıkıyor.
''Paramla herkesi satın alabilirim.İster söverim ister severim''
Ozzy
3 gün sonunda açılmazsa Jethro sana güle güle :mrgreen: . Son olarakta Vahit Abi'nin imzadan alıntı yapmak istiyorum.
Oyuncu Ban Yemez GM Kızmadıkca,GM Kızmaz Oyuncu Azmadikca.
Oyuncu Ban Yemez GM Kızmadıkca,GM Kızmaz Oyuncu Azmadikca.

Ozzy yazdı:Merhaba
E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Ozzy