bloklananlar listesi

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Re: bloklananlar listesi

Mesaj gönderen Ozzy »

Merhaba
E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

Ozzy
Kullanıcı avatarı
Ozzy
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ozzy »

sanchezxjethro yazdı:daha ne gibi bir araştırma yapabilirim sence ? destekten mesaj attım bu 1. foruma yazdım bu 2. konuyu güncel tuttum kesin bir gm görmüştür bu 3 daha gerek warmı araştırmaya. gmlere yalakalık yapcagınıza sorgulayın biraz. bıktım artık bu insanlara para kazandırıyorum ben bu 10uncu plus alışım ama onlar benı blokluyorlar. yazıklar olsun size verdiğim paraya. yazıklar olsun

Bu söylediklerinizden şöyle bir anlam çıkıyor.
''Paramla herkesi satın alabilirim.İster söverim ister severim''

Ozzy
Kullanıcı avatarı
eLeSsaR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen eLeSsaR »

3 gün sonunda açılmazsa Jethro sana güle güle :mrgreen: . Son olarakta Vahit Abi'nin imzadan alıntı yapmak istiyorum.
Oyuncu Ban Yemez GM Kızmadıkca,GM Kızmaz Oyuncu Azmadikca.
Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Ozzy yazdı:Merhaba
E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.

Ozzy

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön