susturuldum yardım edin captain foruma koyarsanız sevinirim
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: susturuldum yardım edin captain foruma koyarsanız sevinirim
Bu Sunucuda beLki en fazLa Ceza yiyen oyunCu benım Suan bıLe 3 farkLı hesapım SusturuLu sız Dusunun ama Benım karekteRLerımDe her kım oynarSa oynasın aynı cezaLarı aLır kukLacıda o kadar kuyRuk aCısı oLan Veya kasınan oyunCuLar warkı küfür etmeyım DIorum zorLa qeL bana küfür et dıorlar bız napak ??? aLıstık ceza alMaya küfür iyi bişi DeyıL küfür edınce akıllanıor bazıLarı.

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- GaLaTaSaRaY
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
ziyaovıc lyder tamamen haklı senın annene boyle bır laf soylense o adam arkadası vardır kotulemek yakısmaz mı dıyorsun????????????
Benjiro
bn ne diyorum adam susuturlmus herkews susturuldu yeri geldi sen yeri geldi bn dogal bu ama böle aşalama gibi sözlerle uyarıcana adam gibi desin tmm
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
-
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: TheLodos Of Ottoman
VatanXLydeR yazdı:ziyaovic yazdı:lyder yavas ol adam susturulmus nerden ögrenebilirim diyor böle konusarak bni de sinirlendirme bu adam yapmısha hata o hatayı düzeltebilir ama böle kırıcı hatta aşalama sözler söleyip adamı delirtme bu adamı bn kollarım buna söylenen laf bana sölenir can dostum sınıf arkadaşım ortakım yavs ol akıllı ol..
Ziyaovic cok yakın arkadaşın olabilir ona bişi demiyorum . Fakat insanların hem küfredip hemde bu küfür mü diyip bu foruma Koyması Beni Acayip sinirlendiriyor. Nerden Öğreniyor Onuda SöLiyim Fakat Hatayı yapıp hemde Buraya Ben Bu Hatayı yaptm diyor. Emin oL Senin arkadaşın olmasaydı seninde tepkin büyük olurdu ... Sölediklerimden pişman mıyım hayır değilim . İnşallah Küfür eden herkez banlanır . Çünkü bu oyunda onlar bir fazlalıktır.
Konuyu Uzatmayalım...
Lyder aynen katılıyorum
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
ona katılıyom buna demekle olmuyor herkes susturuluyor nerden ögrenicek he soruyom size al bnde susutruldum nereden öğrenecem mail gelmiyor bnde sövmedim bise yapmadım susturma yedim soruyom size her kufur eden susturma yemiyor bu oyunda biz çok biliriz bu susturulmaları char silmeleri ömremüzden 3.5 yıldan fazla bu oyuna verdik dile kolay herseyini iyi biliriz etini suyunun bu oyunun ...
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
- mimocan123
- İskele Babası
uLan lazmısın qeri sinirleniosan okuma sLak
MiMoCaN =_=_=_=_=_ HaSaN
- liderxBeRoN
- İri Fare Avcısı
- Lonca: The Saga Writers
şimdi sen mynet üyeliğimisn..mynet üyeliği isen mynet.com a gir ve giriş yap maillerinde olamsı lazım..mimocan123 yazdı:Dün Lodos sancakta ws yapıyorum... 4kişi qeLdi wsye karıştı bnde ne oluyor tek tek dedim... sonra sinirlendim ve böLqeden senin ananı öpeyim dedim bu küFürmü