susturuldum yardım edin captain foruma koyarsanız sevinirim
- mimocan123
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
susturuldum yardım edin captain foruma koyarsanız sevinirim
Dün Lodos sancakta ws yapıyorum... 4kişi qeLdi wsye karıştı bnde ne oluyor tek tek dedim... sonra sinirlendim ve böLqeden senin ananı öpeyim dedim bu küFürmü 
MiMoCaN =_=_=_=_=_ HaSaN
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: susturuldum yardım edin captain foruma koyarsanız sevinirim
Yoookk !!! Küfür Değill...!!! uLan Sen Manyak Mısın Senin Yüzünden bu server Böle Bide Foruma koyuyoRsun ReziL oLuyorsun Fotoda Koysaydın..!! İnşallah BanLanırsında KukLacı Bir Küfürbazdan daha Kurtulur ... Sonra ay KukLacı Kötü ay böLe Diyosunuz Adam oLun Birde Kendinize Bakın..!!! :evil:
lyder yavas ol adam susturulmus nerden ögrenebilirim diyor böle konusarak bni de sinirlendirme bu adam yapmısha hata o hatayı düzeltebilir ama böle kırıcı hatta aşalama sözler söleyip adamı delirtme bu adamı bn kollarım buna söylenen laf bana sölenir can dostum sınıf arkadaşım ortakım yavs ol akıllı ol..
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
- Estellimemo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Allah sana akıL fikir verSin. Ne diyim Sana daha. :S
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
Aynen ya sus yemişim Ne zmn acılacak bilmyor mail de gelmiyor anlamadım Yardm edende yok cıldıracam... :evil:

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
- mimocan123
- İskele Babası
lan sn kmsn dünkü b.. snn artisliqin kime koçum alırım aklını adam ol sana soran oLmadı ağzımı açtırma benim qeri zekalı yosma baddaniye banı yiyende susturulanda benim sana ne battımı g.. Töbe yarebBi töbe
MiMoCaN =_=_=_=_=_ HaSaN
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
ziyaovic yazdı:lyder yavas ol adam susturulmus nerden ögrenebilirim diyor böle konusarak bni de sinirlendirme bu adam yapmısha hata o hatayı düzeltebilir ama böle kırıcı hatta aşalama sözler söleyip adamı delirtme bu adamı bn kollarım buna söylenen laf bana sölenir can dostum sınıf arkadaşım ortakım yavs ol akıllı ol..
Ziyaovic cok yakın arkadaşın olabilir ona bişi demiyorum . Fakat insanların hem küfredip hemde bu küfür mü diyip bu foruma Koyması Beni Acayip sinirlendiriyor. Nerden Öğreniyor Onuda SöLiyim Fakat Hatayı yapıp hemde Buraya Ben Bu Hatayı yaptm diyor. Emin oL Senin arkadaşın olmasaydı seninde tepkin büyük olurdu ... Sölediklerimden pişman mıyım hayır değilim . İnşallah Küfür eden herkez banlanır . Çünkü bu oyunda onlar bir fazlalıktır.
Konuyu Uzatmayalım...
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
VatanXLydeR yazdı:ziyaovic yazdı:lyder yavas ol adam susturulmus nerden ögrenebilirim diyor böle konusarak bni de sinirlendirme bu adam yapmısha hata o hatayı düzeltebilir ama böle kırıcı hatta aşalama sözler söleyip adamı delirtme bu adamı bn kollarım buna söylenen laf bana sölenir can dostum sınıf arkadaşım ortakım yavs ol akıllı ol..
Ziyaovic cok yakın arkadaşın olabilir ona bişi demiyorum . Fakat insanların hem küfredip hemde bu küfür mü diyip bu foruma Koyması Beni Acayip sinirlendiriyor. Nerden Öğreniyor Onuda SöLiyim Fakat Hatayı yapıp hemde Buraya Ben Bu Hatayı yaptm diyor. Emin oL Senin arkadaşın olmasaydı seninde tepkin büyük olurdu ... Sölediklerimden pişman mıyım hayır değilim . İnşallah Küfür eden herkez banlanır . Çünkü bu oyunda onlar bir fazlalıktır.Yoksa benim sana bişi dediğim yok veya seninLe bi Sorunumda yok ..
Konuyu Uzatmayalım...
seni sinirlendiriyosa konusma kardeşim her önüne gelen yazıcak die bise yok adam susturulmus nerden bakabilirim diyor buadam bnm can dostumsa böle aşalama gibi lafları söyleyen kisiye bn tepkimi koyarım konuyu öle yerlere getiriyonuski sanki sn apaçaksın hiç susturma vb. ceza yemedin herkesin basına geldi bu olay herkes banlansaydı bu oyunda adam kalmazdı adam herkese öle tak bi ... söledi die atılma olsa ohoo adam kalmasdı herkesin sucu vardır önemli olan sucu yapmas olması değil bidaha aynı suçu yapmamasıdır ... Konuyu kapat .
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
Ben 3 Yıldır Bu oyundayım. Şuan hatalar olsa bile Susturulma , ceza vb . Hiç birşey almadım. En Küçük bir küfürüm bile yoktur . Konuyu Kapatalım Uzatmaya qerek yok.. Kolay Gelsin.. İyi Forumlar ....