Mor ve Turuncu İtemlerin Aktarımına Çözüm!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: REÇETELER DAHA DÜZELTİLMEYECEK Mİ???!!!

Mesaj gönderen ibrahimking »

XxXszrXxX yazdı:
ibrahimking yazdı:
emreli yazdı:S.A
REÇETELER İÇİN MATERYALLERİ GETİRDİNİZ AMA REÇETELER SADECE ZIRHÇI VE SİLAHTAR ŞEKLİNDE. PEKİ ÜRETİMCİ OLANLAR NASIL ÜRETECEK BU REÇETELERİ MADENLER İLK GELİR GELMEZ TAMAMLADIM ÜRETİM İÇİN GEREKLİ MATERYALLERİ AMA ÜRETİMCİ OLMADIĞIM İÇİN ÜRETEMİYORUM.... ÜRETİMCİLER İSİ ÜRETTİLER BİLE HAKSIZLIK DEĞİL MİDİR BU??
madnelerde bı bozukluk yok eger uretmek ıstıyosan sılahtar yada zırhcı car acar uretırsın ona sen maden toplarken ıyı uretıme gelıncemı kotu AYNEN BU SEKILDE KALSIN RECETELER

Zihniyet Yanlış , Fakat Haklısın . . Bizler ( Örn Bknz: Ejderli Büyücüm Zırhçı ) Zırhçıya Önceden Vermişken Siz Aktif Charlarınızla Maden Toplarken İyiydi. . ? Bırakın Böyle Kalsın Akıllansınlar =)
bende bu dusunce ıcın verıyorum bız o sılahları uretmek ıcın parayla maden aldık o parayı kasmak ıcın ne kadar ugrastık.
adamlar madenlerı hazırladılar bız uretemıyoruz dıye agladılar zırladılar onlar ıcın 0 level oldu bız ezıldık.onlar aktıf carla maden toplasın yıne bız ezılelım.şaheserler 0 level olsun ona bısı demıyorum ama nadıdeler 49 kalsın
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

firewall yazdı:
emreli yazdı:BENİM BUYUCUMDE ALTANATOR TAKI VAR MOR ELEKTİRİK SARJLI GÖZ. VAR MOR PANT. VAR ELD. VAR EJDERİM VAR. BEN BU ÇARI BIRAKIP BAŞKA ÇARA MI ÜRETECEM. SAÇMALIKTAN BAŞKA BİŞEY DEĞİL. ARTI BU ÖNCEDEN HABER VERİLMİŞ BİŞEY DEĞİL BİZ NERDEN BİLELİM BÖYLE BİR OLAY OLACAĞINI. BİR KULLANICIDA 1 KARAKTERİN ÜRETİMCİ OLMASI YETERLİ HER KARAKTERİ ÜRETİMCİ OLAMAZKİ KİMSENİN. BENCE BİR AN ÖNCE BİR ÇÖZÜM YOLU BULUNMALI. ÜRETİMCİLER ÜRETTİ BİZ BEKLİYORUZ ADALET Mİ BU????
evet adalet bu siz toplayıcı açıp para kastınız maden topladınız adamlarda artık bi giysi üretebilsinler kendilerine bunun hiçbir zaman değişcene inanmıyorum

Kardeş millet 1 tane çar açmıyor.Benim her türden karakterim var.Madeni de ben topluyorum üretimi de ben yapıyorum.Ama herkes ana çarını üretimci yapmak zorunda değil.
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Mor ve Turuncu İtemlerin Aktarımına Çözüm!

Mesaj gönderen Civra »

Yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Bütün konularda hemen hemen benzeri tartışmalar.
Bir öneri veya bir açıklama geldiği zaman sadece kafanızda belirlenen konular dışına çıkan olursa tepkiyi acele veriyorsunuz.
Konuyu tekrar ele alalım.
Oyuncular olarak Mor ve Turuncu efsunlu itemlerimizi bir karakterimizden diğer karakterimize aktaramıyoruz. Neden?
Soru bu.
Buna cevap bulalım.
Anladığımız kadarı ile yönetim (herhangi bir açıklama gelmediği için) bu tür efsunlu eşyaların belli gruplarca hediye torbalarından defalarca düşürülüp piyasaya verilerek haksız bir kazanç elde etmemelerini sağlamak amaçlıdır.
Oyuncuların sadece 1 büyücüsü veya 1 savaşçısı yok. Benim sunucuda 3 tane büyücüm var. Bir büyücümde Ejder asa ayrıca motorinden düşürdüğüm 2 tane mor efsunlu fevzi+cevriye ve 1 tane bilge+cevriye asam var. Ben bunları diğer karakterlerime aktarmak istiyorum veya bir tanesini arkadaşıma bedelsiz vermek istiyorum.. Bunda ne gibi bir sakınca var anlamış değilim.
Bunada bulmuş olduğum çözümü konunun başında açıkladım.

Bir çözümde ortak kasa önerisi. Fakat bu öneri oyuncuların farklı hesaplardaki karakterleri arasındaki efsunlu eşya transferine izin vermiyor.

Konuya bakış açısı hep hırsızlık üzerine, ya çar çalınırsa itemler aktarılırmış.

Arkadaşlar, kimseyle ama hiç kimseyle şifre alış verişi yapmayacaksınız. Bu İKV oyununun en basit kuralıdır.
Yok mecbur kaldınız, bir akrabanızla veya çok yakın bir arkadaşınızla şifre alışverişinde bulundunuz, sakın ha bunu İKV mesaj penceresi üzerinden yapmayın. Diğer internet iletişim proğramlarını kullanın. Bakın bakalım çarlarınız çalınıyormu?

Bir arkadaşımızda itemlere şifre koymaktan bahsediyor. Buda hırsızlıkla ilgili bir çözüm. Ama bizim sorunumuz hırsızlık değil, çözümünüde yukarıda bahsettik.

Sorunumuz elimizde fazlalık olan, kasamızda veya çantamızda fazladan yer işgal eden bu Mor ve Turuncu efsunlu eşyaların bir bedel karşılığı almadan, almasına oyunun izin vermediği bir yöntemle aktarımını sağlamak.

Ayrıca Mor efsunlu reçetelerin üretimide artık sadece Silahtar ve Zırhçı' lar tarafından yapılarak oyunun eski mantığında sürmesini sağlayacağını ümit ediyorum.

Herkese iyi forumlar ve oyunla dilerim.

Not : Bu öneri İKV desteğe bildirilmiştir.
Kullanıcı avatarı
OsmanBey
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Osmanlı

Mesaj gönderen OsmanBey »

Güzel bir öneri...
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen ibrahimking »

o zaman sonucuna katlanıcaksın sen butun carlarını toplamacı yapıyosun sonra 24 level buyucu acıyosun 3 tane baska hesapta bısı uretcegın zaman onla uretıyosun deıl mı yok oyle yagma.uretceksen puan verıceksın
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen essperanza »

firewall yazdı:çarı çalınırsa itemler çalınabilir ama :D
Aktarılmayan nadide,şaheser itemi olan bi çar çalındığında çalan kişi o çarı silebilir dimi öyle gitmicek mi sanki ?
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
Forumkral
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Forumkral »

Civra yazdı:Yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Bütün konularda hemen hemen benzeri tartışmalar.
Bir öneri veya bir açıklama geldiği zaman sadece kafanızda belirlenen konular dışına çıkan olursa tepkiyi acele veriyorsunuz.
Oyuncular olarak Mor ve Turuncu efsunlu itemlerimizi bir karakterimizden diğer karakterimize aktaramıyoruz. Neden?
Soru bu.
Buna cevap bulalım.
Anladığımız kadarı ile yönetim (herhangi bir açıklama gelmediği için) bu tür efsunlu eşyaların belli gruplarca hediye torbalarından defalarca düşürülüp piyasaya verilerek haksız bir kazanç elde etmemelerini sağlamak amaçlıdır.
Oyuncuların sadece 1 büyücüsü veya 1 savaşçısı yok. Benim sunucuda 3 tane büyücüm var. Bir büyücümde Ejder asa ayrıca motorinden düşürdüğüm 2 tane mor efsunlu fevzi+cevriye ve 1 tane bilge+cevriye asam var. Ben bunları diğer karakterlerime aktarmak istiyorum veya bir tanesini arkadaşıma bedelsiz vermek istiyorum.. Bunda ne gibi bir sakınca var anlamış değilim.

Bir çözümde ortak kasa önerisi. Fakat bu öneri oyuncuların farklı hesaplardaki karakterleri arasındaki efsunlu eşya transferine izin vermiyor.

Konuya bakış açısı hep hırsızlık üzerine, ya çar çalınırsa itemler aktarılırmış.

Arkadaşlar, kimseyle ama hiç kimseyle şifre alış verişi yapmayacaksınız. Bu İKV oyununun en basit kuralıdır.
Yok mecbur kaldınız, bir akrabanızla veya çok yakın bir arkadaşınızla şifre alışverişinde bulundunuz, sakın ha bunu İKV mesaj penceresi üzerinden yapmayın. Diğer internet iletişim proğramlarını kullanın. Bakın bakalım çarlarınız çalınıyormu?

Bir arkadaşımızda itemlere şifre koymaktan bahsediyor. Buda hırsızlıkla ilgili bir çözüm. Ama bizim sorunumuz hırsızlık değil, çözümünüde yukarıda bahsettik.

Sorunumuz elimizde fazlalık olan, kasamızda veya çantamızda fazladan yer işgal eden bu Mor ve Turuncu efsunlu eşyaların bir bedel karşılığı almadan, almasına oyunun izin vermediği bir yöntemle aktarımını sağlamak.

Ayrıca Mor efsunlu reçetelerin üretimide artık sadece Silahtar ve Zırhçı' lar tarafından yapılarak oyunun eski mantığında sürmesini sağlayacağını ümit ediyorum.

Arkdaşım sizde gine kendi düşüncelerinizi savunuyorsunuz.Yeni efsunların satılmaması nasıl biir saçmalıktır.Anlamadım.Eğer ben o düşürdüğüm efsundan para kazanamazsam ne yararı varki benim üstüm bilge cevriye atıyorum.Yetenekler buz elektirik bana gidiyor Fevzi cevriye mor eldiven düşüyor.HAdi ben ne yapayım .Sen söyle aktarayım diyorsun ortak kasayla diğer çara ALlahını seversen kaç kişide 3 büyücü var genel olarak her sınıftan bir karakter açılır.İstisnalar dışında eee artık fevzi cevriye eldiven savaşçıya da çok iyi olur deyip onamı aktaram. :D Peki şifreleme yöntemi ben bu öneriyi hırsızlık için yapmadım alışveriş için yaptım gine istediğin efsun sende kalsın ama fazlasınıda sat be arkadaşım.Birde nedense aynı efsun arka arkaya düşüyor onuda çözemedim ya :D Biri FEvzi cevriye asa yansıtıyor X4 diyor. :D Bu adam o asaların tümünü tanıdıklarına yada diğer çarlarına aktarmak zorundamı satar parasıyla istededği efsunu alır.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
AbapxDev
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen AbapxDev »

Forumkral yazdı:
Civra yazdı:Yine aynı şeyi yapıyorsunuz. Bütün konularda hemen hemen benzeri tartışmalar.
Soru bu.
Buna cevap bulalım.

Arkdaşım sizde gine kendi düşüncelerinizi savunuyorsunuz.Yeni efsunların satılmaması nasıl biir saçmalıktır.Anlamadım.Eğer ben o düşürdüğüm efsundan para kazanamazsam ne yararı varki benim üstüm bilge cevriye atıyorum.Yetenekler buz elektirik bana gidiyor Fevzi cevriye mor eldiven düşüyor.HAdi ben ne yapayım .Sen söyle aktarayım diyorsun ortak kasayla diğer çara ALlahını seversen kaç kişide 3 büyücü var genel olarak her sınıftan bir karakter açılır.İstisnalar dışında eee artık fevzi cevriye eldiven savaşçıya da çok iyi olur deyip onamı aktaram. :D Peki şifreleme yöntemi ben bu öneriyi hırsızlık için yapmadım alışveriş için yaptım gine istediğin efsun sende kalsın ama fazlasınıda sat be arkadaşım.Birde nedense aynı efsun arka arkaya düşüyor onuda çözemedim ya :D Biri FEvzi cevriye asa yansıtıyor X4 diyor. :D Bu adam o asaların tümünü tanıdıklarına yada diğer çarlarına aktarmak zorundamı satar parasıyla istededği efsunu alır.
viewtopic.php?f=46&t=29685

konusunda belirttim aslında çoğu şeyi ama bununla da sınırlı değil oyun bir çıkmaza doğru kendini sürüklüyor. GM ler bunun farkındalar veya değiller.
Şaheserler geldi birçok kişi üretti.
Grup bölgelerinde mor itemler düştü bir çok kişiye ve kısa süre sonra büyücüler ve şifacılar düşebilecek itemlerini tamamlayacak. Bu düşen kişiler fazladan düşen itemleri satamadıkları için grup bölgelerinin çekiciliği azalacak.

Asıl çarlarına yeni reçeteleri de üretemiyecekler. Sırf onun için sil baştan üretimi olan karakter kasıp şaheser silah üretileceğini düşünmüyorum.
Birbirinin aynı itemlerle donatılmış bir sürü karakter olacak piyasada(bölgelerde genellikle herkese aynı itemler düşüyor).
Farkı üretimler belirleyecek iken, üretimleri de kimse yapamayacağı için durum bu şekilde kalacak.

Eninde sonunda mor itemlerin satılması ve aktarılmasına izin verecekler buna adım gibi eminim ve bu olursa oyuna yeni leveller gelmeden olacak.
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Ucube yazdı:Herkes kendince haklı olabilir katılıyorum ama. Her gelen reçete üzerinde oynama yapılırsa ZIRHÇI ve SİLAHTAR mesleklerinin ne anlamı kalır ? O zaman kaldırsınlar bu meslekleri.. :? :?
Tamam da o üretilen reçetelerın eşyaları aktarılmıyor ayrıca millet zırhçıya vermedı dıye baştanmı char açıcak baştanmı şaheser uretıck yanı bızım tek hatamız zırhçıyamı vermek
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
SerkanSerkan
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen SerkanSerkan »

Kesinlikle bir çözüm getirilmeli artık.
İnsanlar söylediklerinizi veya yaptıklarınızı unutur, ama onlara neler hissettirdiğinizi asla unutmaz..

___asiwizaRd Jinekoloqx Qarteanx ___

“Genel Etkileşim” sayfasına dön