bende bu dusunce ıcın verıyorum bız o sılahları uretmek ıcın parayla maden aldık o parayı kasmak ıcın ne kadar ugrastık.XxXszrXxX yazdı:ibrahimking yazdı:madnelerde bı bozukluk yok eger uretmek ıstıyosan sılahtar yada zırhcı car acar uretırsın ona sen maden toplarken ıyı uretıme gelıncemı kotu AYNEN BU SEKILDE KALSIN RECETELERemreli yazdı:S.A
REÇETELER İÇİN MATERYALLERİ GETİRDİNİZ AMA REÇETELER SADECE ZIRHÇI VE SİLAHTAR ŞEKLİNDE. PEKİ ÜRETİMCİ OLANLAR NASIL ÜRETECEK BU REÇETELERİ MADENLER İLK GELİR GELMEZ TAMAMLADIM ÜRETİM İÇİN GEREKLİ MATERYALLERİ AMA ÜRETİMCİ OLMADIĞIM İÇİN ÜRETEMİYORUM.... ÜRETİMCİLER İSİ ÜRETTİLER BİLE HAKSIZLIK DEĞİL MİDİR BU??
Zihniyet Yanlış , Fakat Haklısın . . Bizler ( Örn Bknz: Ejderli Büyücüm Zırhçı ) Zırhçıya Önceden Vermişken Siz Aktif Charlarınızla Maden Toplarken İyiydi. . ? Bırakın Böyle Kalsın Akıllansınlar![]()
adamlar madenlerı hazırladılar bız uretemıyoruz dıye agladılar zırladılar onlar ıcın 0 level oldu bız ezıldık.onlar aktıf carla maden toplasın yıne bız ezılelım.şaheserler 0 level olsun ona bısı demıyorum ama nadıdeler 49 kalsın