Dualarımız Seninle Wily :( :(

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
maracana
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Dualarımız Seninle Wily :( :(

Mesaj gönderen maracana »

guldurmeyın yaa daha oncede isa ıcın öldu denmısdı komplo bence hepsı ısayı ıyı tanırım hatda devamlı bızı bır aradada gorenler olmusdur oyunda en cok takıldıgım kısılerden bırısı ısa daha gecen gun tartısdık dıye trıp atıyordu rahatsızlık flan bahane kendı adını oyunda reklam yapmak ıstıyor sadece nıyetı bu yok hastane işlerı flann komplo hepsiii öldu dedıler daha oncede ertesı gun oyunda nbr kanka yazıyordu bana :))
Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.

ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ

KaRTaLxBaKıSLı
Kelkitxvadisix
XXSeYRanTePeLiXX

ஐ◄███▓▒░░ K*A*R*T*A*L**B*A*K*I*S*L*I░░▒▓███►ஐ
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cin0 »

maracana yazdı:guldurmeyın yaa daha oncede isa ıcın öldu denmısdı komplo bence hepsı ısayı ıyı tanırım hatda devamlı bızı bır aradada gorenler olmusdur oyunda en cok takıldıgım kısılerden bırısı ısa daha gecen gun tartısdık dıye trıp atıyordu rahatsızlık flan bahane kendı adını oyunda reklam yapmak ıstıyor sadece nıyetı bu yok hastane işlerı flann komplo hepsiii öldu dedıler daha oncede ertesı gun oyunda nbr kanka yazıyordu bana :))
Evet Haklısın Daha Önce Oyunda öLü oLarak yazdıLar kendiside Geçirdiği RahatsızLıkLardan doLayı bunu göRemedi Daha doğsuru Pc başına geÇmeye pek fıRsatı oLmadı, Gelince ise konuyu bulamadık İsa Benim Amcam olur Seninlede Konusmustuk Oyunda yanlış deilsem. Eğer Amacımız Wily Karakterini Oyuna Tanıtmaksa Karakteri amcam Eve sağ Selamet geldiğinde iLk iş olarak ''SİLECEK'' ve başka bir karakterle oyuna devam eder. ben amcamı tanıyorum.. Hayati tehlikesi halen sürmekte Dualarımız seninle amca !!! Bir An önce aramız'a gel amca ikv seni bekliyor !!!
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

Allah acil şifa versin.

TKT YÖNETİMİ
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
HardBoys
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HardBoys »

Allah acil şifalar versin
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®
Resim

Kod: Tümünü seç

http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Resim
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

La bu isa kaç defa ölüyor diriLiyor :S anLamadım qitti geçen öLdü dediLer şimdi hasta yarın yine öLür :D:D beni dinLiosan yeter bu kadar saLLama bak yaLanını anLıyanLar war :D
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cin0 »

XxxNeFReTxxX yazdı:La bu isa kaç defa ölüyor diriLiyor :S anLamadım qitti geçen öLdü dediLer şimdi hasta yarın yine öLür :D:D beni dinLiosan yeter bu kadar saLLama bak yaLanını anLıyanLar war :D
bak kaRdeşim Tanımadığımız biR kişi Amcamın adına Foruma konu açtı, biz bunu Daha sonra duyduğumuz için forumda konuyu bulamadık. + amcam oyunda Tanıdığı Tüm arkadaşlarına dostlarına ölü olmadığını, herşeyin bir dezgah (oyun) olduğunu arkadaşlarına söyledi Tabi biz böLgeden İtem yansıtınca milletin biR Tarafı Tavan yapıyo, Konunun Kimin açtığını bilmiyorum, büyük İhtimal Amcam 10 gün'e kadar gelcek. Geldiğinde İse oyunu Bırakacak. Neden bırakacak diyecek olursanız eğer ; sizin gibi Sahte Dostlar yüzünden bırakcak !!!
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
XxxNeFReTxxX
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen XxxNeFReTxxX »

Cin0 yazdı:
XxxNeFReTxxX yazdı:La bu isa kaç defa ölüyor diriLiyor :S anLamadım qitti geçen öLdü dediLer şimdi hasta yarın yine öLür :D:D beni dinLiosan yeter bu kadar saLLama bak yaLanını anLıyanLar war :D
bak kaRdeşim Tanımadığımız biR kişi Amcamın adına Foruma konu açtı, biz bunu Daha sonra duyduğumuz için forumda konuyu bulamadık. + amcam oyunda Tanıdığı Tüm arkadaşlarına dostlarına ölü olmadığını, herşeyin bir dezgah (oyun) olduğunu arkadaşlarına söyledi Tabi biz böLgeden İtem yansıtınca milletin biR Tarafı Tavan yapıyo, Konunun Kimin açtığını bilmiyorum, büyük İhtimal Amcam 10 gün'e kadar gelcek. Geldiğinde İse oyunu Bırakacak. Neden bırakacak diyecek olursanız eğer ; sizin gibi Sahte Dostlar yüzünden bırakcak !!!
Bakıyomda Sen Bu Amcan'ın ne yapacagını önceden biliyon adam komada ama ne yapacagından senin haberin war :D enteresann ;) ;) :ugeek: bide iLeri qitme aLırım façanı ;)
TRraphaeL
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen TRraphaeL »

Evet İsanin hasta olduğu doğru konuyu görünce aradım ve ailesiyle konustuk, Dualarımız seninle wily.
RraphaeL HeroofTurkey xTurkey
Kullanıcı avatarı
anilklc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen anilklc »

Geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun...

[MssR]=MASSACRE Yönetim
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cin0 »

TRraphaeL yazdı:Evet İsanin hasta olduğu doğru konuyu görünce aradım ve ailesiyle konustuk, Dualarımız seninle wily.

Nefret sana Cevap Yazmak İstemiyorum. herşey Apacık oRta'da.

:arrow:
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .