Dualarımız Seninle Wily :( :(
- maracana
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Dualarımız Seninle Wily :( :(
guldurmeyın yaa daha oncede isa ıcın öldu denmısdı komplo bence hepsı ısayı ıyı tanırım hatda devamlı bızı bır aradada gorenler olmusdur oyunda en cok takıldıgım kısılerden bırısı ısa daha gecen gun tartısdık dıye trıp atıyordu rahatsızlık flan bahane kendı adını oyunda reklam yapmak ıstıyor sadece nıyetı bu yok hastane işlerı flann komplo hepsiii öldu dedıler daha oncede ertesı gun oyunda nbr kanka yazıyordu bana
)
Biz akıL vermez, gösteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
KaRTaLxBaKıSLı
Kelkitxvadisix
XXSeYRanTePeLiXX
ஐ◄███▓▒░░ K*A*R*T*A*L**B*A*K*I*S*L*I░░▒▓███►ஐ
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
KaRTaLxBaKıSLı
Kelkitxvadisix
XXSeYRanTePeLiXX
ஐ◄███▓▒░░ K*A*R*T*A*L**B*A*K*I*S*L*I░░▒▓███►ஐ
Evet Haklısın Daha Önce Oyunda öLü oLarak yazdıLar kendiside Geçirdiği RahatsızLıkLardan doLayı bunu göRemedi Daha doğsuru Pc başına geÇmeye pek fıRsatı oLmadı, Gelince ise konuyu bulamadık İsa Benim Amcam olur Seninlede Konusmustuk Oyunda yanlış deilsem. Eğer Amacımız Wily Karakterini Oyuna Tanıtmaksa Karakteri amcam Eve sağ Selamet geldiğinde iLk iş olarak ''SİLECEK'' ve başka bir karakterle oyuna devam eder. ben amcamı tanıyorum.. Hayati tehlikesi halen sürmekte Dualarımız seninle amca !!! Bir An önce aramız'a gel amca ikv seni bekliyor !!!maracana yazdı:guldurmeyın yaa daha oncede isa ıcın öldu denmısdı komplo bence hepsı ısayı ıyı tanırım hatda devamlı bızı bır aradada gorenler olmusdur oyunda en cok takıldıgım kısılerden bırısı ısa daha gecen gun tartısdık dıye trıp atıyordu rahatsızlık flan bahane kendı adını oyunda reklam yapmak ıstıyor sadece nıyetı bu yok hastane işlerı flann komplo hepsiii öldu dedıler daha oncede ertesı gun oyunda nbr kanka yazıyordu bana)
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
Diyince , Kısık bir sesLe
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Nefer Team
Allah acil şifa versin.
TKT YÖNETİMİ
TKT YÖNETİMİ
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
Allah acil şifalar versin
Hardboys-Muslumrap
Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Hardbaby-Fordboyard
║▌│█│║▌║││█║║▌│
ORIGINALPROFILE®

Kod: Tümünü seç
http://www.facebook.com/turkish.revenge.brigade
Kod: Tümünü seç

- XxxNeFReTxxX
- İri Fare Avcısı
La bu isa kaç defa ölüyor diriLiyor :S anLamadım qitti geçen öLdü dediLer şimdi hasta yarın yine öLür
:D beni dinLiosan yeter bu kadar saLLama bak yaLanını anLıyanLar war 
bak kaRdeşim Tanımadığımız biR kişi Amcamın adına Foruma konu açtı, biz bunu Daha sonra duyduğumuz için forumda konuyu bulamadık. + amcam oyunda Tanıdığı Tüm arkadaşlarına dostlarına ölü olmadığını, herşeyin bir dezgah (oyun) olduğunu arkadaşlarına söyledi Tabi biz böLgeden İtem yansıtınca milletin biR Tarafı Tavan yapıyo, Konunun Kimin açtığını bilmiyorum, büyük İhtimal Amcam 10 gün'e kadar gelcek. Geldiğinde İse oyunu Bırakacak. Neden bırakacak diyecek olursanız eğer ; sizin gibi Sahte Dostlar yüzünden bırakcak !!!XxxNeFReTxxX yazdı:La bu isa kaç defa ölüyor diriLiyor :S anLamadım qitti geçen öLdü dediLer şimdi hasta yarın yine öLür:D beni dinLiosan yeter bu kadar saLLama bak yaLanını anLıyanLar war
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
' NapıyoRsun '
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .
- XxxNeFReTxxX
- İri Fare Avcısı
Bakıyomda Sen Bu Amcan'ın ne yapacagını önceden biliyon adam komada ama ne yapacagından senin haberin warCin0 yazdı:bak kaRdeşim Tanımadığımız biR kişi Amcamın adına Foruma konu açtı, biz bunu Daha sonra duyduğumuz için forumda konuyu bulamadık. + amcam oyunda Tanıdığı Tüm arkadaşlarına dostlarına ölü olmadığını, herşeyin bir dezgah (oyun) olduğunu arkadaşlarına söyledi Tabi biz böLgeden İtem yansıtınca milletin biR Tarafı Tavan yapıyo, Konunun Kimin açtığını bilmiyorum, büyük İhtimal Amcam 10 gün'e kadar gelcek. Geldiğinde İse oyunu Bırakacak. Neden bırakacak diyecek olursanız eğer ; sizin gibi Sahte Dostlar yüzünden bırakcak !!!XxxNeFReTxxX yazdı:La bu isa kaç defa ölüyor diriLiyor :S anLamadım qitti geçen öLdü dediLer şimdi hasta yarın yine öLür:D beni dinLiosan yeter bu kadar saLLama bak yaLanını anLıyanLar war
Evet İsanin hasta olduğu doğru konuyu görünce aradım ve ailesiyle konustuk, Dualarımız seninle wily.
RraphaeL HeroofTurkey xTurkey
- anilklc
- Sahaf Yardımcısı
Geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun...
[MssR]=MASSACRE Yönetim
[MssR]=MASSACRE Yönetim
Ecelinşifası
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
Kalıcc [Ecel Getiren ^]
eSeNBeYIII [Latif ^]
TRraphaeL yazdı:Evet İsanin hasta olduğu doğru konuyu görünce aradım ve ailesiyle konustuk, Dualarımız seninle wily.
Nefret sana Cevap Yazmak İstemiyorum. herşey Apacık oRta'da.
:arrow:
BiRisi BaNa
' NapıyoRsun '
`` HİÇ
Diyorumm
Kimse AnLamıyoR !
* [ H ] ayaTıN
* [ İ ]çiNdeN
* [ Ç ] ıkamıyoRummm..
. RapheaL .
. Yakamozxböceq .