kadim kesmek isteyenler %100 garantili taktik buyrun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
eray
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: kadim kesmek isteyenler %100 garantili taktik buyrun

Mesaj gönderen eray »

Petcarar yazdı:
Excellence yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Bi kere antilop iksir ve maraton ayakkabı aynı anda olunca hızda bir fark olmuyor.Maraton gözlük zaten 49 lvlde işlemiyor.
Yani kaçması çok zor.Çok daha kolay bir taktik var ama herkese açıklayamam.
Yaw sen ne bencil bir adamsın taktiği ne paylaşmıyorsun..Ulan bu bir oyun be oyun ne demek taktiği paylasamam sen mi buldun sen km sin olm valla çok kızdım sana saçma geliyor bana..açıkla işte
taktiği paylaşınca "sallama lann" yazan bir insana birşey yazmamak en iyisi.
Salı günü taktik benden :D Maradon ayakbı maradon gözlük antilop iksir hepsi hikaye bi keselim biz. Ozman taktik yazmayan ;) ;) Maradon lar sadece yeşil hidrada
Tek gerçek ; ölümdür ..!

Eray BOZKURT

HydRopHopiA
Kullanıcı avatarı
kertenkele
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kertenkele »

Petcarar yazdı:
Excellence yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:Bi kere antilop iksir ve maraton ayakkabı aynı anda olunca hızda bir fark olmuyor.Maraton gözlük zaten 49 lvlde işlemiyor.
Yaw sen ne bencil bir adamsın taktiği ne paylaşmıyorsun..Ulan bu bir oyun be oyun ne demek taktiği paylasamam sen mi buldun sen km sin olm valla çok kızdım sana saçma geliyor bana..açıkla işte
:D :D :D
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Arkadaşlar taktiği açıklasamda bu taktiği uygulayabilecek insan kitlesi az.Ben açıklarım ama yapamayıp bu ne biçim taktik diyeceksiniz.Zaten kendiniz bulabilirsiniz.Kendinize neden güvenmiyorsunuz anlamıyorum.Ben kendim uyguladıktan sonra açıklayacağım zaten ama şuan açıklarsam benden önce imkan bulup uygulayanlar benim taktiğim diyecek.
Kullanıcı avatarı
Petcarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Petcarar »

eray yazdı:
Petcarar yazdı:
Excellence yazdı:
Salı günü taktik benden :D Maradon ayakbı maradon gözlük antilop iksir hepsi hikaye bi keselim biz. Ozman taktik yazmayan ;) ;) Maradon lar sadece yeşil hidrada
viewtopic.php?f=46&t=29721
kadim kesim tekniği'nden ne anladınız?
crashxcoolman
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen crashxcoolman »

maraton gözlügün etkisi bi mktar oluo az da olsa maraton ayak oluncada kadim yetişior ama antilop içtigin zaman yetişemior

yazdıgıum taktik kendi taktigimdr bu taktigi deneyip başarılı sonuç alan cok kişi vardır

yazdıklarımı kadim kesmek istiosanz okuyun ve uygulayn hata yapmayn tek grub gidersenz 1 saate pençeniz elinzde olur

2 grub falan olursanz 25 30 dkkaya tamamdır

şuan müsait olmadıgım için kesmeye gidemicem bi kaç hafta

ben taktigimi paylaşırım yeni bişe daha bulursam gene pylaşırım dedigim şekil yapın kesersnz
CoOoLMaN :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön