Salı günü taktik bendenPetcarar yazdı:taktiği paylaşınca "sallama lann" yazan bir insana birşey yazmamak en iyisi.Excellence yazdı:Yaw sen ne bencil bir adamsın taktiği ne paylaşmıyorsun..Ulan bu bir oyun be oyun ne demek taktiği paylasamam sen mi buldun sen km sin olm valla çok kızdım sana saçma geliyor bana..açıkla işteturkoxHAMSTER yazdı:Bi kere antilop iksir ve maraton ayakkabı aynı anda olunca hızda bir fark olmuyor.Maraton gözlük zaten 49 lvlde işlemiyor.
Yani kaçması çok zor.Çok daha kolay bir taktik var ama herkese açıklayamam.
kadim kesmek isteyenler %100 garantili taktik buyrun
Re: kadim kesmek isteyenler %100 garantili taktik buyrun
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Petcarar yazdı:taktiği paylaşınca "sallama lann" yazan bir insana birşey yazmamak en iyisi.Excellence yazdı:Yaw sen ne bencil bir adamsın taktiği ne paylaşmıyorsun..Ulan bu bir oyun be oyun ne demek taktiği paylasamam sen mi buldun sen km sin olm valla çok kızdım sana saçma geliyor bana..açıkla işteturkoxHAMSTER yazdı:Bi kere antilop iksir ve maraton ayakkabı aynı anda olunca hızda bir fark olmuyor.Maraton gözlük zaten 49 lvlde işlemiyor.
Yani kaçması çok zor.Çok daha kolay bir taktik var ama herkese açıklayamam.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
Arkadaşlar taktiği açıklasamda bu taktiği uygulayabilecek insan kitlesi az.Ben açıklarım ama yapamayıp bu ne biçim taktik diyeceksiniz.Zaten kendiniz bulabilirsiniz.Kendinize neden güvenmiyorsunuz anlamıyorum.Ben kendim uyguladıktan sonra açıklayacağım zaten ama şuan açıklarsam benden önce imkan bulup uygulayanlar benim taktiğim diyecek.
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
viewtopic.php?f=46&t=29721eray yazdı:Salı günü taktik bendenPetcarar yazdı:taktiği paylaşınca "sallama lann" yazan bir insana birşey yazmamak en iyisi.Excellence yazdı:Yaw sen ne bencil bir adamsın taktiği ne paylaşmıyorsun..Ulan bu bir oyun be oyun ne demek taktiği paylasamam sen mi buldun sen km sin olm valla çok kızdım sana saçma geliyor bana..açıkla işteturkoxHAMSTER yazdı:Bi kere antilop iksir ve maraton ayakkabı aynı anda olunca hızda bir fark olmuyor.Maraton gözlük zaten 49 lvlde işlemiyor.
Yani kaçması çok zor.Çok daha kolay bir taktik var ama herkese açıklayamam.Maradon ayakbı maradon gözlük antilop iksir hepsi hikaye bi keselim biz. Ozman taktik yazmayan
![]()
Maradon lar sadece yeşil hidrada
kadim kesim tekniği'nden ne anladınız?
-
crashxcoolman
- FareAdam Düşmanı

maraton gözlügün etkisi bi mktar oluo az da olsa maraton ayak oluncada kadim yetişior ama antilop içtigin zaman yetişemior
yazdıgıum taktik kendi taktigimdr bu taktigi deneyip başarılı sonuç alan cok kişi vardır
yazdıklarımı kadim kesmek istiosanz okuyun ve uygulayn hata yapmayn tek grub gidersenz 1 saate pençeniz elinzde olur
2 grub falan olursanz 25 30 dkkaya tamamdır
şuan müsait olmadıgım için kesmeye gidemicem bi kaç hafta
ben taktigimi paylaşırım yeni bişe daha bulursam gene pylaşırım dedigim şekil yapın kesersnz
yazdıgıum taktik kendi taktigimdr bu taktigi deneyip başarılı sonuç alan cok kişi vardır
yazdıklarımı kadim kesmek istiosanz okuyun ve uygulayn hata yapmayn tek grub gidersenz 1 saate pençeniz elinzde olur
2 grub falan olursanz 25 30 dkkaya tamamdır
şuan müsait olmadıgım için kesmeye gidemicem bi kaç hafta
ben taktigimi paylaşırım yeni bişe daha bulursam gene pylaşırım dedigim şekil yapın kesersnz
CoOoLMaN