KRİTİK REKORLAR
Re: KRİTİK REKORLAR
arkadaşlar sivslının vurması normal meranda oynayanınız varsa bilmesi gerek
[*]ikvgüzeli[*]
<3<3<3<3<3<3<3<3<3
[*]Mcgüzel[*]
[*]Mcgüzel[*]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Anlatamıyorum.
İkv deki vuruşlar kişinin başarısı değil çarın başarısıdır.
Full fevzi olsa bile o vuruşu yapamaz.
Hala kanıtlamadı duyduğuma göre 3000 falan vuruyormuş
İkv deki vuruşlar kişinin başarısı değil çarın başarısıdır.
Full fevzi olsa bile o vuruşu yapamaz.
Hala kanıtlamadı duyduğuma göre 3000 falan vuruyormuş
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
hamster bi sığınağa girmeye vaktim ordan foto koyacam.inan bir daha forma yazı yazdırmayacağım sana.ve hala çar diyorsun.çarı yöneten oyuncudur.oyuncuyuda etkili kılan tecrübedir.tecrübeyi başarıya sağlıyan itemdir.o vuruşu vurdum ama sen hala full fevziyim ben vuramadım sen nasıl vuruyon
diyorsun demek sorun sende OYNAMAYI BİLMİYORSUN

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Ama vuramazsan sen ne yapacaksın onuda yaz.
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
Senin gibi kıytırık biri ile iddaya girmiyorum çünkü sen bana eş değer değilsin.Ama başkaları çarı öne sürüyorum.Ya sen 

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Öncelikle kimse kimseden üstün değil bunu bir kafana sok bir oyun için üstünlük olamaz eğer bunu düşünüyorsan belki sen aşağılardasındır.
Asıl konuya gelince o vuruşu yapmak şuan bu oyunda olamaz hadi 15 bin falan vursan neyse.
Tecrübe falan da değil tecrübe gerekiyorsa emin ol senden daha fazla var ki sen halen daha o vuruşu tek başına yaptığını söylüyorsun.Bikaç mesaj öncenden alıntı yapıyorum iyi izle
kırmızıya aldığım yere dikkat et.Yukarıdaki mesajı kabul etmişsin halen cevap yazıyorsun
Asıl konuya gelince o vuruşu yapmak şuan bu oyunda olamaz hadi 15 bin falan vursan neyse.
Tecrübe falan da değil tecrübe gerekiyorsa emin ol senden daha fazla var ki sen halen daha o vuruşu tek başına yaptığını söylüyorsun.Bikaç mesaj öncenden alıntı yapıyorum iyi izle
Sivaslliyigido yazdı:HAMSTER Bİ ŞEY DİCEK MSN HALAMushta yazdı:Fon farkı normaldir. İnanmazsanız gidip bir canavara vuruş yapıp fotosunu çekin ve yakınlaştırıp bakın. Vuruşa gelince birleşmedir. Genellikle hedefe meteor veya buz attıktan 0.5-1 sn kadar sonra elektrik atılınca bu tür birleşmeler oluyor.Canceazi yazdı:Bu arkaplandaki fon farkı normal mi ki ? :?
Eğer normalse k. bakmayın.![]()
kırmızıya aldığım yere dikkat et.Yukarıdaki mesajı kabul etmişsin halen cevap yazıyorsun
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
eeee sanada bi kapak olsun şöle yazarım..20 bini ben vurdum küsürü ise birleşmedir gel bunu ispatlaturkoxHAMSTER yazdı:Öncelikle kimse kimseden üstün değil bunu bir kafana sok bir oyun için üstünlük olamaz eğer bunu düşünüyorsan belki sen aşağılardasındır.
Sivaslliyigido yazdı:HAMSTER Bİ ŞEY DİCEK MSN HALAMushta yazdı:Fon farkı normaldir. İnanmazsanız gidip bir canavara vuruş yapıp fotosunu çekin ve yakınlaştırıp bakın. Vuruşa gelince birleşmedir. Genellikle hedefe meteor veya buz attıktan 0.5-1 sn kadar sonra elektrik atılınca bu tür birleşmeler oluyor.Canceazi yazdı:Bu arkaplandaki fon farkı normal mi ki ? :?
Eğer normalse k. bakmayın.![]()

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
kardeş bana burda yazacağına 15 bin ya 15 binin üzerinde bir vuruş yolla.
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
tamm 15 bin üzerinde foto koyacam..sende 20000 in hepsinin bana ait olmadğını ispatal .diyorum ki 20bini bnm küsüratı birleşme.

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
Azıcık oyun bilgin olsa %30 zırhlı birine vurduğum hasar %60 zırhlıya vurduğumun 2 katıdır demezdin.İlk mesajlarında aynen buna benzer bi laf etmiştin.Ve azıcık oyun bilgin olsa sığınaktaki 49 lvl bir yaratık bulmaya çalışmaz gider oyunun en düşük zırhlı ayratıklarından olan 1 saviye fareler de vuruş çalışması yapardın.Şimdi diyeceksin ki 2. kritik zırhı düşürür.İyide kardeşim ne kadar düşürürde sen normalde 10 bin vuramayacağın yaratığa 20 bin vuruyorsun.Hadi desekki yaratığın zırhı %70 lerdeyken 10 bin vuruyorum % 0 a indiğinde 20 bin vurdum hadi derim o zaman 17-18 bini senin o hasarın.Ama 2. kritik olsada o yaratığın zırhı o kadar düşmez ki düşsede 20 bin senin hasarın olamaz.Burada herhangi bir DEV yada GM görmüşsede sana gülüyordur söyleyeyim:)