KRİTİK REKORLAR

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
beray
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: KRİTİK REKORLAR

Mesaj gönderen beray »

arkadaşlar sivslının vurması normal meranda oynayanınız varsa bilmesi gerek
[*]ikvgüzeli[*]
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
[*]Mcgüzel[*]
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Anlatamıyorum.
İkv deki vuruşlar kişinin başarısı değil çarın başarısıdır.
Full fevzi olsa bile o vuruşu yapamaz.
Hala kanıtlamadı duyduğuma göre 3000 falan vuruyormuş :)
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sivaslliyigido »

hamster bi sığınağa girmeye vaktim ordan foto koyacam.inan bir daha forma yazı yazdırmayacağım sana.ve hala çar diyorsun.çarı yöneten oyuncudur.oyuncuyuda etkili kılan tecrübedir.tecrübeyi başarıya sağlıyan itemdir.o vuruşu vurdum ama sen hala full fevziyim ben vuramadım sen nasıl vuruyon :D :D diyorsun demek sorun sende OYNAMAYI BİLMİYORSUN
Resim
::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Ama vuramazsan sen ne yapacaksın onuda yaz.
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Senin gibi kıytırık biri ile iddaya girmiyorum çünkü sen bana eş değer değilsin.Ama başkaları çarı öne sürüyorum.Ya sen :P
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Öncelikle kimse kimseden üstün değil bunu bir kafana sok bir oyun için üstünlük olamaz eğer bunu düşünüyorsan belki sen aşağılardasındır.
Asıl konuya gelince o vuruşu yapmak şuan bu oyunda olamaz hadi 15 bin falan vursan neyse.
Tecrübe falan da değil tecrübe gerekiyorsa emin ol senden daha fazla var ki sen halen daha o vuruşu tek başına yaptığını söylüyorsun.Bikaç mesaj öncenden alıntı yapıyorum iyi izle

Sivaslliyigido yazdı:
Mushta yazdı:
Canceazi yazdı:Bu arkaplandaki fon farkı normal mi ki ? :?

Resim

Eğer normalse k. bakmayın.
Fon farkı normaldir. İnanmazsanız gidip bir canavara vuruş yapıp fotosunu çekin ve yakınlaştırıp bakın. Vuruşa gelince birleşmedir. Genellikle hedefe meteor veya buz attıktan 0.5-1 sn kadar sonra elektrik atılınca bu tür birleşmeler oluyor.
HAMSTER Bİ ŞEY DİCEK MSN HALA :D :D

kırmızıya aldığım yere dikkat et.Yukarıdaki mesajı kabul etmişsin halen cevap yazıyorsun :)
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

turkoxHAMSTER yazdı:Öncelikle kimse kimseden üstün değil bunu bir kafana sok bir oyun için üstünlük olamaz eğer bunu düşünüyorsan belki sen aşağılardasındır.
Asıl konuya gelince o vuruşu yapmak şuan bu oyunda olamaz hadi 15 bin falan vursan neyse.
Tecrübe falan da değil tecrübe gerekiyorsa emin ol senden daha fazla var ki sen halen daha o vuruşu tek başına yaptığını söylüyorsun.Bikaç mesaj öncenden alıntı yapıyorum iyi izle

Sivaslliyigido yazdı:
Mushta yazdı:
Canceazi yazdı:Bu arkaplandaki fon farkı normal mi ki ? :?

Resim

Eğer normalse k. bakmayın.
Fon farkı normaldir. İnanmazsanız gidip bir canavara vuruş yapıp fotosunu çekin ve yakınlaştırıp bakın. Vuruşa gelince birleşmedir. Genellikle hedefe meteor veya buz attıktan 0.5-1 sn kadar sonra elektrik atılınca bu tür birleşmeler oluyor.
HAMSTER Bİ ŞEY DİCEK MSN HALA :D :D

kırmızıya aldığım yere dikkat et.Yukarıdaki mesajı kabul etmişsin halen cevap yazıyorsun :)
eeee sanada bi kapak olsun şöle yazarım..20 bini ben vurdum küsürü ise birleşmedir gel bunu ispatla :D :D
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

kardeş bana burda yazacağına 15 bin ya 15 binin üzerinde bir vuruş yolla.
Kullanıcı avatarı
Sivaslliyigido
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

tamm 15 bin üzerinde foto koyacam..sende 20000 in hepsinin bana ait olmadğını ispatal .diyorum ki 20bini bnm küsüratı birleşme. :o :o :o
Resim
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Azıcık oyun bilgin olsa %30 zırhlı birine vurduğum hasar %60 zırhlıya vurduğumun 2 katıdır demezdin.İlk mesajlarında aynen buna benzer bi laf etmiştin.Ve azıcık oyun bilgin olsa sığınaktaki 49 lvl bir yaratık bulmaya çalışmaz gider oyunun en düşük zırhlı ayratıklarından olan 1 saviye fareler de vuruş çalışması yapardın.Şimdi diyeceksin ki 2. kritik zırhı düşürür.İyide kardeşim ne kadar düşürürde sen normalde 10 bin vuramayacağın yaratığa 20 bin vuruyorsun.Hadi desekki yaratığın zırhı %70 lerdeyken 10 bin vuruyorum % 0 a indiğinde 20 bin vurdum hadi derim o zaman 17-18 bini senin o hasarın.Ama 2. kritik olsada o yaratığın zırhı o kadar düşmez ki düşsede 20 bin senin hasarın olamaz.Burada herhangi bir DEV yada GM görmüşsede sana gülüyordur söyleyeyim:)

“Büyücü” sayfasına dön