Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??

Lodos klanı üyelerinin tartışma ve karar alanı
Kullanıcı avatarı
rockipsiz
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos

Re: Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??

Mesaj gönderen rockipsiz »

arz karizma alan yok ya lodos oldum karizma satarak köşe yapıom :D
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen utku »

Gorkemlord yazdı:Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Lodos Olmak içten gelir her türk lodos doğar lodos kalır Arzların Beceriksizliği ve inancı farklı bizim inancımız TeK Yüce Rabbimiz Allahtır. Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Adaletin ve şefkat yüreğinin olduğu her yerde 1 lodos ışığı parlar

zorunmu var senini bebe
böle arzlara hakaret ediyon biri /alkış yapınca zaaa onları lodos lara söledim zaa diyon gidiyon sorununumu var
Manyakk [49]
Kullanıcı avatarı
design55
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen design55 »

Lodoslar heryerde üstünlük sağlıyor çünkü
*****DESİGN ---- EMİNÖNÜ*****
Kullanıcı avatarı
heroolcay0620
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen heroolcay0620 »

ADI ÜSTÜNDE ARZIN ÇOCUKLARI(VELETLERİ :D ) OYUNA BAŞLAMADAN ARKİM BANA OYUNU ANLATIYODU VE BANA ARZ KLANINI TERCİH EDECEMİ SÖYLEDİ AMA NEDENSE HİÇ ARZA GİRESİM GELMİYODU ARZLAR DAHA İYİDİR ARZLAR ŞÖYLE ARZLAR BÖYLE DİODU AMA NEDENSE HİÇ ARZ OLASIM GELMİYODU LoDoS OLMAK YADA LoDoS OLMAMAK :D İÇİMDEN HEP LODOS OLMAK GEÇİYORDU İSMİDE GÜZELDİ BENDE O YÜZDEN LODOSUM
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Kullanıcı avatarı
basar2626
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gladio

Mesaj gönderen basar2626 »

Muhafızlara bakınca hangi klana girecegin belli oluyor ;)
Başar(49)
ResimResim
Her zaman BAŞARılı olacaksın !

Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Rocnqpung »

Şahsen Bizim Sunucumuzda Lodosların Gücü Açık Ara Önde biz arzlardan daha az kişiyiz ama daha sağlamız kadim bizim sunucuda ilk günkü seferberlik haricinde doğru dürüst lodoslar ile kesildi ha tamam arzlarda kesti ama bizim kadar değil biz her deneyişimizi zafer ile sonuclandırdık ( hiç değilse benim katıldıklarımı.. ) arzlarla ablam kaç defa gitti ama pek başarılı olduklarını göremedm hala görevini yapamadı mesela :) Bizim Sunucuda lodos gücü daha Bariz bi kaç kişi klanımızda olmasaydı daha iyi olurdu diyorum ama yinede bizi hiç birşey yıldıramaz...
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Tılsımda yeni bir karakter ile Lodos char aç 2 gün dayan oyunu bırakırım. ( Her şeyden bağımsız olarak )

Rocnqpung yazdı:Şahsen Bizim Sunucumuzda Lodosların Gücü Açık Ara Önde biz arzlardan daha az kişiyiz ama daha sağlamız kadim bizim sunucuda ilk günkü seferberlik haricinde doğru dürüst lodoslar ile kesildi ha tamam arzlarda kesti ama bizim kadar değil biz her deneyişimizi zafer ile sonuclandırdık ( hiç değilse benim katıldıklarımı.. ) arzlarla ablam kaç defa gitti ama pek başarılı olduklarını göremedm hala görevini yapamadı mesela :) Bizim Sunucuda lodos gücü daha Bariz bi kaç kişi klanımızda olmasaydı daha iyi olurdu diyorum ama yinede bizi hiç birşey yıldıramaz...
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

kasaphasan06 yazdı:Tılsımda yeni bir karakter ile Lodos char aç 2 gün dayan oyunu bırakırım. ( Her şeyden bağımsız olarak )

Rocnqpung yazdı:Şahsen Bizim Sunucumuzda Lodosların Gücü Açık Ara Önde biz arzlardan daha az kişiyiz ama daha sağlamız kadim bizim sunucuda ilk günkü seferberlik haricinde doğru dürüst lodoslar ile kesildi ha tamam arzlarda kesti ama bizim kadar değil biz her deneyişimizi zafer ile sonuclandırdık ( hiç değilse benim katıldıklarımı.. ) arzlarla ablam kaç defa gitti ama pek başarılı olduklarını göremedm hala görevini yapamadı mesela :) Bizim Sunucuda lodos gücü daha Bariz bi kaç kişi klanımızda olmasaydı daha iyi olurdu diyorum ama yinede bizi hiç birşey yıldıramaz...

Arzların Açlığına Değil mi ? Bak Bu da Bizim bi özelliğimiz Daha ;)
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
Kullanıcı avatarı
kasaphasan06
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen kasaphasan06 »

Bunu Söylüyorsun ya Güldürdün beni Ah Sen yokmusn İlahi ...

Benimde Lodos karakterim var hayret bana niye saldırmıyorlar ( Saldıran var tabiki fakat tek tük )

Herhalde Sorun sende ?
Resim
Resim
Resim
Resim

Resim[/img]
Kullanıcı avatarı
Rocnqpung
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

evet =) bi insan şifacı ve rütbesi de fazla olunca öyle oluyor tabii fark ettiysen en kolay şifayı ve büyüyü buluyorlar saldıracak .. ki sende biliyorsun çoğu arz tek gelmez arzlarımı savunuyorsun yoksa bize ?
TILSIM

KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia

ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI

xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE

EMİNÖNÜ

Rocnqpungg

since 2008.

“Lodos” sayfasına dön