Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??
Re: Neden Lodos Klanını Seçtiniz ??
arz karizma alan yok ya lodos oldum karizma satarak köşe yapıom 
Gorkemlord yazdı:Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Lodos Olmak içten gelir her türk lodos doğar lodos kalır Arzların Beceriksizliği ve inancı farklı bizim inancımız TeK Yüce Rabbimiz Allahtır. Lodos Lodos Olunmak için olunmaz Adaletin ve şefkat yüreğinin olduğu her yerde 1 lodos ışığı parlar
zorunmu var senini bebe
böle arzlara hakaret ediyon biri /alkış yapınca zaaa onları lodos lara söledim zaa diyon gidiyon sorununumu var
Manyakk [49]
Lodoslar heryerde üstünlük sağlıyor çünkü
*****DESİGN ---- EMİNÖNÜ*****
- heroolcay0620
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ADI ÜSTÜNDE ARZIN ÇOCUKLARI(VELETLERİ
) OYUNA BAŞLAMADAN ARKİM BANA OYUNU ANLATIYODU VE BANA ARZ KLANINI TERCİH EDECEMİ SÖYLEDİ AMA NEDENSE HİÇ ARZA GİRESİM GELMİYODU ARZLAR DAHA İYİDİR ARZLAR ŞÖYLE ARZLAR BÖYLE DİODU AMA NEDENSE HİÇ ARZ OLASIM GELMİYODU LoDoS OLMAK YADA LoDoS OLMAMAK
İÇİMDEN HEP LODOS OLMAK GEÇİYORDU İSMİDE GÜZELDİ BENDE O YÜZDEN LODOSUM
Donvitocarleone(49)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
Xxscorpionxx(45)
Scorpionxxxxxxx(42)
Rooneyy(43)
Scorpionxxxxx(46)
Hpotter(42)
Xxscorpionxxx(25)
- basar2626
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gladio
Muhafızlara bakınca hangi klana girecegin belli oluyor 
Başar(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)

Her zaman BAŞARılı olacaksın !
Büyücübaşar(49)
Eseslixkaldırmaz(49)
Şahsen Bizim Sunucumuzda Lodosların Gücü Açık Ara Önde biz arzlardan daha az kişiyiz ama daha sağlamız kadim bizim sunucuda ilk günkü seferberlik haricinde doğru dürüst lodoslar ile kesildi ha tamam arzlarda kesti ama bizim kadar değil biz her deneyişimizi zafer ile sonuclandırdık ( hiç değilse benim katıldıklarımı.. ) arzlarla ablam kaç defa gitti ama pek başarılı olduklarını göremedm hala görevini yapamadı mesela
Bizim Sunucuda lodos gücü daha Bariz bi kaç kişi klanımızda olmasaydı daha iyi olurdu diyorum ama yinede bizi hiç birşey yıldıramaz...
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
Bunun bir oyun olduğu sevgi ve barış içinde oynandığında daha çok zevkli olacağını unutmamanız dileklerimle.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Tılsımda yeni bir karakter ile Lodos char aç 2 gün dayan oyunu bırakırım. ( Her şeyden bağımsız olarak )
Rocnqpung yazdı:Şahsen Bizim Sunucumuzda Lodosların Gücü Açık Ara Önde biz arzlardan daha az kişiyiz ama daha sağlamız kadim bizim sunucuda ilk günkü seferberlik haricinde doğru dürüst lodoslar ile kesildi ha tamam arzlarda kesti ama bizim kadar değil biz her deneyişimizi zafer ile sonuclandırdık ( hiç değilse benim katıldıklarımı.. ) arzlarla ablam kaç defa gitti ama pek başarılı olduklarını göremedm hala görevini yapamadı meselaBizim Sunucuda lodos gücü daha Bariz bi kaç kişi klanımızda olmasaydı daha iyi olurdu diyorum ama yinede bizi hiç birşey yıldıramaz...

kasaphasan06 yazdı:Tılsımda yeni bir karakter ile Lodos char aç 2 gün dayan oyunu bırakırım. ( Her şeyden bağımsız olarak )
Rocnqpung yazdı:Şahsen Bizim Sunucumuzda Lodosların Gücü Açık Ara Önde biz arzlardan daha az kişiyiz ama daha sağlamız kadim bizim sunucuda ilk günkü seferberlik haricinde doğru dürüst lodoslar ile kesildi ha tamam arzlarda kesti ama bizim kadar değil biz her deneyişimizi zafer ile sonuclandırdık ( hiç değilse benim katıldıklarımı.. ) arzlarla ablam kaç defa gitti ama pek başarılı olduklarını göremedm hala görevini yapamadı meselaBizim Sunucuda lodos gücü daha Bariz bi kaç kişi klanımızda olmasaydı daha iyi olurdu diyorum ama yinede bizi hiç birşey yıldıramaz...
Arzların Açlığına Değil mi ? Bak Bu da Bizim bi özelliğimiz Daha
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Tılsım
Bunu Söylüyorsun ya Güldürdün beni Ah Sen yokmusn İlahi ...
Benimde Lodos karakterim var hayret bana niye saldırmıyorlar ( Saldıran var tabiki fakat tek tük )
Herhalde Sorun sende ?
Benimde Lodos karakterim var hayret bana niye saldırmıyorlar ( Saldıran var tabiki fakat tek tük )
Herhalde Sorun sende ?

evet
bi insan şifacı ve rütbesi de fazla olunca öyle oluyor tabii fark ettiysen en kolay şifayı ve büyüyü buluyorlar saldıracak .. ki sende biliyorsun çoğu arz tek gelmez arzlarımı savunuyorsun yoksa bize ?
TILSIM
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.
KUŞADASI
Ozaxien
Cappadocia
ADAKAÇKINI
xCaraMiOx
ÇAKILTAŞI
xICaraMiOIx (SAKIZADASI)
RATATOUILLE
EMİNÖNÜ
Rocnqpungg
since 2008.