morukkelleci yazdı:len olm 3 çarım çalındı foruma bile konu açmadım :mrgreen:
2 tane kçıkırık item için burda ağlamaya değmez :mrgreen:
Benim ağladığım yok.Sadece başkalarınında aynı hataya düşmeleinin önüne geçmeye çalışyıorum.Sen çok havalısın fazla ötme klavye artistliğide yapma.Herkesin kendi düşüncesidir bu.Ben buyum hiçbir zaman için korkup kuzu gibi köşede oturmam...
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?
Benim ağladığım yok.Sadece başkalarınında aynı hataya düşmeleinin önüne geçmeye çalışyıorum.Sen çok havalısın fazla ötme klavye artistliğide yapma.Herkesin kendi düşüncesidir bu.Ben buyum hiçbir zaman için korkup kuzu gibi köşede oturmam...
Geçmiş olsun kardeşim ilk önce Karaşovalyexxx bnmde itemlerimi çalmıştı bn senin kdr savaşmadım ama sen ii yapıosun başkalasınında böle kişilerle muhattap olmamasu Lazım...Bnm yapmadığımı sen yap BU HIRSIZLIK OLAYINI BÜTÜN MERAN BİLSİNN..Karaşovalyexxx bnmde itemlerimi çalmıştır Bn amorgasxirfan itemlerimde çok önemli bişeyler yoktu ama bunu düşünmke bile bi .........
gel veriyim 2 yücelen sus :mrgreen:
Bak bana burda küfür ettittirme kafamıda bozma.Kes lans esini yazı mazı yazma.o Yücelenleride ..........
Getto Diye Çarım Yoktur !.. Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN?GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?