Kanıtlara Devam !..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Kanıtlara Devam !..

Mesaj gönderen Getto »

Thekingsxmelih Karasovelyexx Karasovelyexkpci Djqouwaa ( Başka Bildiğiniz Çarı Varsa Lütfen Yazınız.. )

Verdiğim Savaş Devam Etmektedir...

Her Ne Kadar İtemlerimi Geri Alamıyacağımı Bilsemde Başkalarının Bu Duruma Düşmemeleri İçin Savaşıma Devam Ediyorum...

Olayı Yeinden Hatırlatıyım ; Yukarıda yazan şahıslar benim Urban Ayakkabımı Yücelen Amyapt Kolyemi ve elemnt Gözlüğümü çalmıştır...

Lütfen Bu Kişilerle Alışveriş veya Başka Bir Etkileşimde Bulunmayınız...

Resim
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Grand
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Kanıtlara Devam !..

Mesaj gönderen Grand »

Geçmiş olsun
LordSouza-Reflexlordsouza-İmzaxlordsouza-Heduanx-Firewall-Iqlox-IqloxII-IqloxIII-Darkness-Update-Deepblue-------vs.
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

Arkadaşım Nasıl Çaldığını Yani ne yolla Çaldığını Açıklarsan Sevinirim !
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

Grand yazdı:Geçmiş olsun
Saol...

Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

Ottomanxempires yazdı:Arkadaşım Nasıl Çaldığını Yani ne yolla Çaldığını Açıklarsan Sevinirim !

Tamamen benim hatam.Adam item çalınmadan 2-3 gün önce emde sohbet açıldı eskilerden arkadaşım olursa sevinirim dedi ve 2-3 gün boyunca güzel bir arakdaşlık odlu.İtemler çalınmadan 3-4 saat önce adama Element Gözlüğü vermiştim ve bana geri vermiştim.Bu sebeble ona olan güvencim arttı.Karasovelyexx ve Thekingsxmelih ( Kendilerini akrdşe oalrka gösterdiler bana ) birde ben Arz sancağın orda öylesine aramızda ws atıyorduk.Adam benden Thekingsxmelih le ws atmak ini itemleri istedi.Bende direnç yok dedi ve bende çok büyük hata yapıp verdim.Ardından beni kesip ve yasaklayıp beni kaçtılar.Bölgeyede Ultraslanxoguz hırsızdır dediler...

Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Ottomanxempires
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ottomanxempires »

Getto yazdı:
Ottomanxempires yazdı:Arkadaşım Nasıl Çaldığını Yani ne yolla Çaldığını Açıklarsan Sevinirim !

Tamamen benim hatam.Adam item çalınmadan 2-3 gün önce emde sohbet açıldı eskilerden arkadaşım olursa sevinirim dedi ve 2-3 gün boyunca güzel bir arakdaşlık odlu.İtemler çalınmadan 3-4 saat önce adama Element Gözlüğü vermiştim ve bana geri vermiştim.Bu sebeble ona olan güvencim arttı.Karasovelyexx ve Thekingsxmelih ( Kendilerini akrdşe oalrka gösterdiler bana ) birde ben Arz sancağın orda öylesine aramızda ws atıyorduk.Adam benden Thekingsxmelih le ws atmak ini itemleri istedi.Bende direnç yok dedi ve bende çok büyük hata yapıp verdim.Ardından beni kesip ve yasaklayıp beni kaçtılar.Bölgeyede Ultraslanxoguz hırsızdır dediler...
Durumuna Üzüldüm evet senn başta dedğin gibi artık senn yapıcak bir şeyin yok fakat arkadaşlara hatırlatmakta fayda var Babanız Bile şifre istese vermeyin ! (Misal ) Yinede geçmiş olsun merak etme emekle yapmışsan aynı emekle geri gelir kardeşim ! İyi Akşamlar !
Resim
NefesAlıyorsakUmutVardır
Resim
Savaşmadan Pes Etme !
Resim
Efsaneler..... Kanla Yazılır....
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

Ottomanxempires yazdı:
Getto yazdı:

Durumuna Üzüldüm evet senn başta dedğin gibi artık senn yapıcak bir şeyin yok fakat arkadaşlara hatırlatmakta fayda var Babanız Bile şifre istese vermeyin ! (Misal ) Yinede geçmiş olsun merak etme emekle yapmışsan aynı emekle geri gelir kardeşim ! İyi Akşamlar !

Gözlüğün parasını topladımda öncelik kolyede düşmüştü o artık değerinde birşey alıcam öncelik onda Arsenikel geziniyom :)

İlginiz içnide çok saol...

Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Excellence »

Noldu be karasövalyexx forum hesabın mı yok ne konusmuyon misafir olarak mı bakıyon konulara srefsiz.YÜrek olsa konusurdun burda hırsız heayyyyyyyyyyyvannnnnnnnnn.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen Getto »

Excellence yazdı:Noldu be karasövalyexx forum hesabın mı yok ne konusmuyon misafir olarak mı bakıyon konulara srefsiz.YÜrek olsa konusurdun burda hırsız heayyyyyyyyyyyvannnnnnnnnn.

Dün yeni açtığım birçardan bana kardşi yazıalr yazdı yok kanıt yokmuş falan filan.Arkadaş eski konuları göremedi herhalde.Onlarda yürek falan yok kardeşim.Allahsız kitapsızın biri onlar.Bir oyun için kul hakkı yiyorlar...

Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
morukkelleci
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı

Mesaj gönderen morukkelleci »