71omer71 yazdı:TABI SIZ ARZSINIZ SIZE BISE YOK. SIZE 2. BIR MISIR KAPISI VERILIO BIZE ISE BISE YOK .BIRAZDA KENDINIZI LODOSLARIN YERINE KOYUN BAKLIM.HIC HAKSIZLIK YOKMU. :evil:
Bu kapı olayı ne kadar abartıldı. Arkadaşlar bende lodosum, fakat zaten her zaman banka lodosların elinde.. Haseki kapısıyla banka arasıda çok uzak değil.. Bence çok abartılıyor. Duyanda kapıyı Savaş 'ın ordan açmışlar sanır.
Aynen bu kapı olayı niye bu kadar uzadı anlamış değilim aslında daha önce yapılması gerekirdi koskoca mısır çarşısında
3 tane kapı var ancak 2 si kullanılmıyordu bence böylesi daha iyi oldu arzlara karşı bişey yok sonuçta lodoslarda kullanıyor bu kapıyı
YA NE BAĞLANTISINDAN BAHSEDİYORSUN BENİM İNTERNET BAĞLANTISI SORUNLU PEKİ HERKESİNKİMİ SORUNLU ANLAMIYOMUSUN SEN GÜNCELLEME YAPIYOLAR HABER VERMEDEN KOMPLE DÜŞÜYO HERKEZ BU KADAR BASİT BANA CEVAP VEREN ARKADAŞA SORUYORUM SEN ŞİMDİ SIĞINAĞA GİRDİN GİTTİN GİTTİN KENANI KESİYOSUN KENANIN CANI 5 KALDI ÖLDÜ ÖLECEK PAT GÜNCELLEME VE OYUNDAN DÜŞTÜN NE HİSSEDERSİN VEYA YAZIŞMAYA 30 DAKİKA SONRA GÜNCELLEME OLACAKTIR DİYE SARI BİR YAZI YAZDILAR NE YAPARSIN BUNLARA CEVAP VER BANA NE DÜNYADAKİ OYUNLARDAN BEN OYUNUMA BAKARIM SORUMA CEVAP HİÇ LAF EBELİĞİNE GEREK YOK BİZ ÇOK ŞEY İSTEMİYORUZ GÜNCELLEMEYİ HABER VERİN SADECE.YAZIKTIR VERİLEN EMEKLERE
mustafa95x yazdı:Eed arkdadasım sana katılıyorum mesala dün mısırın önünde çok sacma bişi oldu mısıra bi indir gm ye küfürlü bi nick adam saygıyı bırak aile terbiyesi almamıs cocuklar gelıyo oyun oynamaya calısıyo hem [GM] hemde bizi rahatlatabilmeleri için oyuna bn ce yaş sınırlaması getirilmeli bu herkes içinde ii olur
15 yaşında olup adam gibi oyanyanı 25 -30 yaşında olup da insanlıktan çıkmışa tercih ederim fazla söze gerek yok saygılar
71omer71 yazdı:TABI SIZ ARZSINIZ SIZE BISE YOK. SIZE 2. BIR MISIR KAPISI VERILIO BIZE ISE BISE YOK .BIRAZDA KENDINIZI LODOSLARIN YERINE KOYUN BAKLIM.HIC HAKSIZLIK YOKMU. :evil:
Bu kapı olayı ne kadar abartıldı. Arkadaşlar bende lodosum, fakat zaten her zaman banka lodosların elinde.. Haseki kapısıyla banka arasıda çok uzak değil.. Bence çok abartılıyor. Duyanda kapıyı Savaş 'ın ordan açmışlar sanır.
İYİDE LODOSLAR ORAYA GELENE KADAR NE KADAR ARZ VAR HEPSİ GİRER.
Arkadaslar Bu haseki kapısı cok abartıldı aslında mantıklı bir olay kardesim Sıgınaklar mısırçarsısında lodoslar durmus orda arzların girmesine izin vermiyorlar bu konuyu abartanlarda orda 3 5 kp almak için bekliyen açlar uzatmaktadır.bence cok mantıklı birşey yapıldı mısırçarsısı sadece lodoslar için yapılmadı.+Herkez komutanın orayı dior ben ne kadar metoora inmeye kalksam adamlardan rica ediyorum dalmıyorlar.mısırın önunde Size yalvarıyordular siz izin vermiyordunuz.Simdi bende olsam bende izin vermem.
yahu ne kapıymış anlmadım gitti. lafa bakarmısın lodoslar oraya gelene kadar arzlar içeri girermiş. arkadaşım sen lodossun diye görev yapacaksın ben arzım diye yapmayacakmıyım. neden grupla geçmek zorunda herkes. lodoslar meteora gitmek için grupla gelir arzlar mısıra gitmek için. çok saçma ve insanların birbirine saygısı yok. iki taraftada saygısız çok. oyun saçma değil diyemem en sinirlendiren kısmı görev bölgelerınde klan savasına ızın verılmesı. yada ıkı bankanında serbest bölgede olması. sonuçta sen adama serbes moda girme şansı verirsen oda kendi başına bir birey olduğu için dilediği gibi at koşturuyor. ve net cvp görev yapacaksan bankaya geleceksen klandan çık. niye yaa diyorsun ve otomatikman iki klan arasında önüne geçilmez bir husumet oluşuyor. keşke görev bölgeleri ile savaş alanlarını birbirinden ayırsalar. böylece herkes rahat eder. bu kapı sorunu falanda olmaz.
mustafa95x yazdı:Eed arkdadasım sana katılıyorum mesala dün mısırın önünde çok sacma bişi oldu mısıra bi indir gm ye küfürlü bi nick adam saygıyı bırak aile terbiyesi almamıs cocuklar gelıyo oyun oynamaya calısıyo hem [GM] hemde bizi rahatlatabilmeleri için oyuna bn ce yaş sınırlaması getirilmeli bu herkes içinde ii olur
15 yaşında olup adam gibi oyanyanı 25 -30 yaşında olup da insanlıktan çıkmışa tercih ederim fazla söze gerek yok saygılar