Her gün[GM]'ler hakkında şikeyet geliyor Biraz saygılı olun.

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Her gün[GM]'ler hakkında şikeyet geliyor Biraz saygılı olun.

Mesaj gönderen mirkan1453 »

Bu oyunda 750 bin karakter var bu 750 bin karakteride yaklaşık 100 bin insan kontrol ediyor bu demektir ki 100 bin beyin ve en az 100 bin fikir. [GM] sayımızın az oldugunu bilmiyen mi var, yok.Peki biz ne yapıyoruz, her allahın günü farklı şikayetler farklı sorunlarla geliyoruz % 90 ı tekrarlanan saçma şeyler geri kalan % 10 da [GM]'ler ellerinden geldikçe destek oluyorlar. Siz hiç durmadan [GM]'lere hitamlarda bulunuyorsunuz biraz empati yapın beyler ve pozitif olun, unutmayın ki Einstein'in buluşları çürütülmeye çalışmak yerine o buluşlar üzerinden yeni buluşlar yapılsaydı insanlık şu anda daha yüce bir noktada olurdu.Ne demek istedigimi anlayan anladı...

Not: Bu yazı ilk 2 satırı okudaktan sonra okumaktan vazgeçip saldırıya geçen insanlar için deil okuyup sonra düşünen insanların mantık süzgeci dediği şeyi kullanan insanlar için yazılmıştır.Lütfen biraz mantıklı olun ve unutmayın [GM]'LER DE BİZİM GİBİ BİR İNSAN.
Resim
Kullanıcı avatarı
mustafa95x
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Re: Her gün[GM]'ler hakkında şikeyet geliyor Biraz saygılı olun.

Mesaj gönderen mustafa95x »

Eed arkdadasım sana katılıyorum mesala dün mısırın önünde çok sacma bişi oldu mısıra bi indir gm ye küfürlü bi nick adam saygıyı bırak aile terbiyesi almamıs cocuklar gelıyo oyun oynamaya calısıyo hem [GM] hemde bizi rahatlatabilmeleri için oyuna bn ce yaş sınırlaması getirilmeli bu herkes içinde ii olur
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

mustafa95x yazdı:Eed arkdadasım sana katılıyorum mesala dün mısırın önünde çok sacma bişi oldu mısıra bi indir gm ye küfürlü bi nick adam saygıyı bırak aile terbiyesi almamıs cocuklar gelıyo oyun oynamaya calısıyo hem [GM] hemde bizi rahatlatabilmeleri için oyuna bn ce yaş sınırlaması getirilmeli bu herkes içinde ii olur

Söylediğin çok mantıksız yaş sınırlaması getirilse ne olacak ? Sanıyormusun ki yaşı küçük olan oyuna girmicek.. Ayrıca bu platform bir pazar yeri neden üretici müşterisine kısıtlama getirsin ? Biraz mantıga davet ediyorum. Konusmus olmak için konuşmayın.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

aQuaLand yazdı:
mustafa95x yazdı:Eed arkdadasım sana katılıyorum mesala dün mısırın önünde çok sacma bişi oldu mısıra bi indir gm ye küfürlü bi nick adam saygıyı bırak aile terbiyesi almamıs cocuklar gelıyo oyun oynamaya calısıyo hem [GM] hemde bizi rahatlatabilmeleri için oyuna bn ce yaş sınırlaması getirilmeli bu herkes içinde ii olur

Söylediğin çok mantıksız yaş sınırlaması getirilse ne olacak ? Sanıyormusun ki yaşı küçük olan oyuna girmicek.. Ayrıca bu platform bir pazar yeri neden üretici müşterisine kısıtlama getirsin ? Biraz mantıga davet ediyorum. Konusmus olmak için konuşmayın.

aQualanda katılıyorum ayrıca 750 bin kişiye az sayıda yönetici bakıyor diyorsunuz . Türkiyeye bakın 72 milyon insanı kaç kişi yönetiyor ?
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
TORUK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TORUK »

SEN SAYGIDAN BAHSEDİYORSUN PEKİ GP LER BİZLERE SAYGISI VARMI ÖNCELERİ GÜNCELLEME YAPILACAĞI ZAMAN YAZIŞMAYA YAZIYOLARDI GÜNCELLEMEYE 30 DAKİKA 20 DAKİKA FALAN ŞİMDİ İSE GURUP BÖLGELERİNE GİRİYOSUN 2 SAAT EMEK VERİYORSUN KENANI VEYA DİĞERLERİNİ TAM KESECEKKEN 5 CANI KALA PAT OYUN KOPUYO HARCADIĞIN İKSİRLERDE CABASI İNSAN ÇİLEDEN ÇIKIYOR BİRDE SAYGIDAN BAHSEDİYORSUNUZ ÖNCE BİZLERE SAYGI SONRA BİZLER YÖNETİCİLERE SAYGIDA KUSUR ETMEYİZ BUNA AMİN OLUN
Kullanıcı avatarı
Olivera
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Olivera »

Kardeşim sana şunu söyliyeyimde olaya birde o noktadan bak.
Biz olmazsak bu oyun olmaz.
Ama bu oyun olmazsa bize binlerce oyun var.
Önce onlar bize emeğimizin karşılığını vereceklerki bizde onlara saygımızı gösterelim.
Ha çok yoruluyorlarmı diyorsun. O zaman kimse kaldıramayacağı yükün altına girmesin.

Wbmastar Adlı Arkadaşımız Böle Bi Cevap Yazı Konunun Aynısı Genel Etkileşimdede Var ve Bu Yazıya Sonuna Kadar Katılıyorum :!:
Special Response Team
Resim
Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
Kullanıcı avatarı
71omer71
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen 71omer71 »

TABI SIZ ARZSINIZ SIZE BISE YOK. SIZE 2. BIR MISIR KAPISI VERILIO BIZE ISE BISE YOK .BIRAZDA KENDINIZI LODOSLARIN YERINE KOYUN BAKLIM.HIC HAKSIZLIK YOKMU. :evil: :x
@ carlar calinmistir Omerbeyx / Igdirlixcolblack / @

carimi calan arkadas ne olursun facemden ve msn den uzakdur ve sifrelerini ver
Kullanıcı avatarı
aQuaLand
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen aQuaLand »

71omer71 yazdı:TABI SIZ ARZSINIZ SIZE BISE YOK. SIZE 2. BIR MISIR KAPISI VERILIO BIZE ISE BISE YOK .BIRAZDA KENDINIZI LODOSLARIN YERINE KOYUN BAKLIM.HIC HAKSIZLIK YOKMU. :evil: :x

Bu kapı olayı ne kadar abartıldı. Arkadaşlar bende lodosum, fakat zaten her zaman banka lodosların elinde.. Haseki kapısıyla banka arasıda çok uzak değil.. Bence çok abartılıyor. Duyanda kapıyı Savaş 'ın ordan açmışlar sanır.
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Resim
TORUK
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen TORUK »

Olivera 14 Tem 2010 11:44

Kardeşim sana şunu söyliyeyimde olaya birde o noktadan bak.
Biz olmazsak bu oyun olmaz.
Ama bu oyun olmazsa bize binlerce oyun var.
Önce onlar bize emeğimizin karşılığını vereceklerki bizde onlara saygımızı gösterelim.
Ha çok yoruluyorlarmı diyorsun. O zaman kimse kaldıramayacağı yükün altına girmesin.

Wbmastar Adlı Arkadaşımız Böle Bi Cevap Yazı Konunun Aynısı Genel Etkileşimdede Var ve Bu Yazıya Sonuna Kadar Katılıyorum

KARDEŞİM SANA KATILIYORUM BİZİM EMEĞIMIZIN KARŞILIĞINI VERECEKLERKİ BİZLERDE SAYGIDA KUSUR ETMEYELİM SADECE GÜNCELLEMEDEN ÖNCE YAZIŞMAYA YAZSINLAR BU KADAR BASİT
Kullanıcı avatarı
mirkan1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran
Lonca: Lotus

Mesaj gönderen mirkan1453 »

TORUK yazdı:SEN SAYGIDAN BAHSEDİYORSUN PEKİ GP LER BİZLERE SAYGISI VARMI ÖNCELERİ GÜNCELLEME YAPILACAĞI ZAMAN YAZIŞMAYA YAZIYOLARDI GÜNCELLEMEYE 30 DAKİKA 20 DAKİKA FALAN ŞİMDİ İSE GURUP BÖLGELERİNE GİRİYOSUN 2 SAAT EMEK VERİYORSUN KENANI VEYA DİĞERLERİNİ TAM KESECEKKEN 5 CANI KALA PAT OYUN KOPUYO HARCADIĞIN İKSİRLERDE CABASI İNSAN ÇİLEDEN ÇIKIYOR BİRDE SAYGIDAN BAHSEDİYORSUNUZ ÖNCE BİZLERE SAYGI SONRA BİZLER YÖNETİCİLERE SAYGIDA KUSUR ETMEYİZ BUNA AMİN OLUN
Asıl sorun şurda Dünya üzerindeki tüm oyunlarda oyundan düşme diye bir sorun var bunu dünyadaki ütün oyunlarda bualbilrsin bu düzeltilecek bir şey değil bu senin internet baglantından kaynaklanan bir sorun.
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön