Viktoriaxbuse & Drowxminatour(Bılgılendırme)
Re: Viktoriaxbuse & Drowxminatour(Bılgılendırme)
ÖZÜR DİLKERİM BUSE APLAM 
Rekabet etmem rekabet yaratırım ona buna değiL ben sadece daLgama bakarım [;
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
Ήéя Кâяéѕi گiуâнâ ฿σуâимιş ฿iя ฿υŁмâcâуιм Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
Ήéя Кâяéѕi گiуâнâ ฿σуâимιş ฿iя ฿υŁмâcâуιм Çözмéуé ÇâŁιşтιкçâ Ĭçiмđé КâуЪσŁυяѕυи
Ancak kfür edersin it senin annene babana zamanında cok yapmışlarki şimdi başkalarından öc almak istiosun VELED... :evil: :evil:Ucube yazdı:Kurtxbaba yazdı:Ucube yazdı:Viktoriaxbuse42 yazdı:Bu lodoslardan bir cacık olmaz.
./ayakta aLkış :lol: :lol:
Buse abla sen Lodos olunca ark. bi yeri şişmişti zaten şimdi düzelmiştir... :lol: :lol:
YanLısın war kurt onumdekı sey anana her zaman kaLkıyo daha duzeLmedı haLa dim dik
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
serhat bir daha yapma sinirlerine hakim olmasını öğren ben hep bunun sayesinde kazandım
...
DavuTT yazdı:serhat bir daha yapma sinirlerine hakim olmasını öğren ben hep bunun sayesinde kazandım
Davut abi olmuo ama böle it'ler cıkıo oyunun bütün havasını #@!? ediolar... :evil: :evil: :evil:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
biz anana yaptığımız herşeyi anlatıyomuzUcube yazdı:Kurtxbaba yazdı:Ucube yazdı:Viktoriaxbuse42 yazdı:Bu lodoslardan bir cacık olmaz.
Buse abla sen Lodos olunca ark. bi yeri şişmişti zaten şimdi düzelmiştir... :lol: :lol:
YanLısın war kurt onumdekı sey anana her zaman kaLkıyo daha duzeLmedı haLa dim dik
Topsecrett
xakrepkrallx yazdı:biz anana yaptığımız herşeyi anlatıyomuzUcube yazdı:Kurtxbaba yazdı:Ucube yazdı:Viktoriaxbuse42 yazdı:Bu lodoslardan bir cacık olmaz.
Doğru sölüo biz senin annene neler yaptığımızı anlatıozmu it.. :!:
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !