Uzun Bi suredır Lodosum Lodoslarda bazı kışılerden çok iyilik gördüm bazılarından çok kötuluk ama şunu iyi anladımki nerde çokluk orda boklukVe Sakın olan arz klanını seçtım Artık Arzım Hiç bi güç beni bida lodos klanına sokamas.Belki önemsiz bi konu ama Bu Düşüncemi sizinle paylaşmak istedim Arzlarda açlar var evt ama lodoslardakı akdar deıl zaten lodosları fazla yapan o açlar o açlar olmasa lodoslar bi hiç arzlarda belli kişiler aç lodoslarda nıckını bıle bılmedımız kısıler aç.
Not:Gm yorum yapılmaması için konuyu kıtlerse sevınırım.
Viktoriaxbuse & Drowxminatour(Bılgılendırme)
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Viktoriaxbuse & Drowxminatour(Bılgılendırme)
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Re: Viktoriaxbuse & Drowxminatour(Bılgılendırme)
afern kız sende doqru yoLu buLdunya ne dıyeyım hayırLı oLsun cumLetem
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Bu lodoslardan bir cacık olmaz.(Bazı Arkadaşlarım Hariç ve Bazı İyi kişiler.)
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Viktoriaxbuse42 yazdı:Bu lodoslardan bir cacık olmaz.
./ayakta aLkış :lol: :lol:
נσкєя
Ucube yazdı:Viktoriaxbuse42 yazdı:Bu lodoslardan bir cacık olmaz.
Buse abla sen Lodos olunca ark. bi yeri şişmişti zaten şimdi düzelmiştir... :lol: :lol:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Viktoriaxbuse42 yazdı:Uzun Bi suredır Lodosum Lodoslarda bazı kışılerden çok iyilik gördüm bazılarından çok kötuluk ama şunu iyi anladımki nerde çokluk orda boklukVe Sakın olan arz klanını seçtım Artık Arzım Hiç bi güç beni bida lodos klanına sokamas.Belki önemsiz bi konu ama Bu Düşüncemi sizinle paylaşmak istedim Arzlarda açlar var evt ama lodoslardakı akdar deıl zaten lodosları fazla yapan o açlar o açlar olmasa lodoslar bi hiç arzlarda belli kişiler aç lodoslarda nıckını bıle bılmedımız kısıler aç.
Not:Gm yorum yapılmaması için konuyu kıtlerse sevınırım.

CazfiGTiR
CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]
Kurtxbaba yazdı:Ucube yazdı:Viktoriaxbuse42 yazdı:Bu lodoslardan bir cacık olmaz.
Buse abla sen Lodos olunca ark. bi yeri şişmişti zaten şimdi düzelmiştir... :lol: :lol:
YanLısın war kurt onumdekı sey anana her zaman kaLkıyo daha duzeLmedı haLa dim dik
נσкєя
-
- Salgın Koruyucusu
Malmsınn istersen buraya örs yaptıgın sığınakara girdigin wc girdigin banyo yaptıgın zamanlarıda yaz allagım ne tip insalar war bizene senin arz olmandan kendıne sakla sanki çok nemli bi kişiliksinde seni takip ediyoz hey alahım sen büyüqsün sıcaktan oluyo heral bunlar
-
- Salgın Koruyucusu
Not:Bir dostGerillalonca yazdı:Malmsınn istersen buraya örs yaptıgın sığınakara girdigin wc girdigin banyo yaptıgın zamanlarıda yaz allagım ne tip insalar war bizene senin arz olmandan kendıne sakla sanki çok nemli bi kişiliksinde seni takip ediyoz hey alahım sen büyüqsün sıcaktan oluyo heral bunlar