Kurtxbaba yazdı:Kurtxbaba Bu Lonca ile ALAKASI yoktur.. Bilgilerinize sunarım.. :!:
o zman nıe öle çar açtın la nick hırsızımısın :mrgreen:
Ben o carı bu Loncadan en az 4-5 ay önce actım şaheser ürettiğim içinde silemiorum...
daha gecenlerede yazmısın ben bu lonca kurulmadan 2 sene once kurdum bu carı felan vs kardes bak bu oyunda biz cok yalaka gorduk ilk deyılsın akılnızı basına alın bi daha oyun içinde bi olay oldugu zaman daha olayı bilmeden atlama hemn girme bidaha araya kımın haklı oldunu bilmeden ne gırıyon . Sen önce dürüt olmasını bil.Kurtxsavaşçı bu karakter hem aç hem de 5-10 kişi içinde bir tarafları kalkan biri. O kadar kişi arasında kesince küfür de diyor . Önce kendini yargıla.
not. arkadaslar yaklasık 2 senedir bu sunucudayım bundan oncede vardım hala varım .
daha dun gelip burda 2 gun pulus alıp laf' la iftıraylan oyun oynayanlara karnımız tok.
kurt x uyleri cagalyor diye oyun içerisinde karalamalar basladı bilee iftıralar zaten kıslıksız kısler tarfından atılıyor .
gercekten durust olup . Herkes kendi işine bakarsa herkes için daha iyi olur bir oyun için insanların biribirini kırması gercekten mantıksız .benim gorusum bunlar . iyi geceler salıcakla kalın..
EFELERXALEMCİ:: BENİM CARIM DEYILDIR YAKLIŞ 4VEYA 5 HAFTA ONCE OZEL DAVETLE GETIRGIM BİR ABIME VERDİM O KULANIYOR...!
anlaşılmıyan hiç bir şey yok....!
ne kufur ettım nan koy fotosunu da gorsun millet .....
buuu oyunda cok sebek var ugrasmaya degmez siniz bir daha foruma girmicem sizin yuznuzden....
KuRTxSaVaŞÇı elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
xakrepkrallx yazdı:kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz
biz kp aclıgı yapmıyoruz hakedeni kesiyoruz o kufur etmiştir ama neden adama nasıl bi yazı yazdıysan artık baksana burada bile kufur ediyon o serefsiz sensin
hakedeni kesiyomuş delikanlıca geç ws at arkadan dalarak olmuyo o işler yakında dağılcaksınız sizle uğraşmıcam
yusufefe yi hangi it soydu biliozmu
Hnagi it soydu söle bizde öğrenelim Akrepkrall deme o hayatta yapmaz...