KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Mesaj gönderen Kurtx »

Kurt Kuralları

1.Lonca Üyelerinin En Az 1 Tane Lonca İsmini Taşıyan Charı Olacak.
2.Günde En Az 4 Saat Online Olunacak Mecburi Durumlar Dışında.
3.Lonca Üyeleri Diğer Oyuncularla Küfürlü , Argo Hakaret İçeren Kelimeler Kullanmayacaklar.
4.Lonca Üyeleri Kurt Loncasının Klanının Lodos 'dur Ve Düşman Klana Katılmayacaklar.
5.Lonca Üyeleri Loncanın Amacının Serverdeki Oyuncuları Rahatsız Eden Şahıslarla Ve Loncalarla Mücadele İçin Olduğunu Bilicek Ve Böyle Bir Durumla Karşılaştığında Lonca Yönetimi Yada Lonca Başkanına Durumu Bildirecek.
6.Klan Savaşlarında Lonca Üyeleri Toplu Halde Hareket Edicek Ve Kurulacak Ve Bulunduğu Takım sistemindeki Takımdan Ayrılmıycak Mecburi Durumlarda Takım Komutanına Durumu Bildirip Çıkıcak.
7.Kurt Loncası Vatan Sever Milliyetçi Bir Loncadır.Tüm Lonca Arkadaşlarımız Buna Göre Davranıcaklar.
8.Kurt Loncası Üyeleri Her Zaman Disiplinli Olucak Ve Diğer Oyuncularla Saygı Ve Sevgi Çerçevesi İçerisinde Ölçülü Bir Kurt Gibi Saygın Davranacaklar.
9.Lonca Üyeleri Loncanın Toplu Halde Yürüttükleri Faaliyetlerde Mazeretsiz Katılacaklar.
10.Kurt Loncası Üyeleri Irkçı,Bölücü,Faşist Davranışlarda Bulunamaz Loncada Siyaset Yapmak yasaktır.Kurt Loncasın Siyasal Bir Amacı Yoktur.
11.Loncamıza Yeni Katılan Arakdaşalarımız 35 Lw i Geçene Kadar Denenecek Bu Süre İçerisinde Sergilediği Hal Hareket Ve Tavırları Göz Önünde Bulundurularak Uygun Bulunursa Katılımı Onaylanıcak Ve İsmi Üye Listesine Eklenicek Bu Süre İçerisinde Davranışları Beğenilmese Katılım Talebi Geri Çevrilecektir Ve Durumda Charını Silmesi Gerekecektir.Katılmak İsteyen Arakdaşlar Bu Durumu Göz Önünde Bulundurup Kabul Ederek Katılım Talebinde bulunmaktadır..!
12.Loncadakı üyelerimizi arsında sifre paylaşımı kesinlikle yasaktır..!
13.Lonca klanı lodos olup lonca üyelerimizin en az 40 lwl sonrası klana girmesi ve savşlara katılması sarttır..!

KURT X üyelerimiz

BAŞKAN:
KURT X SAVAŞÇI

YÖNETİÇİLER:
KURT X EFE ,KURT X KADİRAĞA

DEĞERLİ ÜYELERİMİZ:

SAVAŞCILAR:
Kurtxedge
Kurtxporsche
Kurtxwarıor
Kurtxkarakule
Kurtxkıyamet
Kurtxşanıserr
Kurtxazrail

ŞİFACILAR:
Kurtxmine
Kurtxhayalet
Kurtxazadoo
Kurtxbackwoods
Kurtxsifacımız

BÜYÜCÜLER:
Kurtxsinek

NOT. BU LİSTEDEKİ ARKDAŞLARIMIZ HARİÇ HİÇ BİR KURT X LONCADAN DEYİLDİR....!
KURTXOTTOMAN BİZDEN BİRİ DEYILDIR...!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kullanıcı avatarı
gaox
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Mesaj gönderen gaox »

bu lonca tutarsa lonca charımı silecem harbiden
Gaoxinqi Lonesorcerer
Resim
Crvenazvezda Rhxstrong
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Kurtxbaba Bu Lonca ile ALAKASI yoktur.. Bilgilerinize sunarım.. :!:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

kurtxbaba zaten senin adın yazmıyor burda ne gelip reklam yaıpyosun :?:
KuRTxSaVaŞÇı
Kullanıcı avatarı
KnackkoutxD
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KnackkoutxD »

Kurtxbaba yazdı:Kurtxbaba Bu Lonca ile ALAKASI yoktur.. Bilgilerinize sunarım.. :!:
o zman nıe öle çar açtın la nick hırsızımısın :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

greksiz kişiler ğirip
sacma sapan yazılarıyla kırtletmese menmun olurum ....
KuRTxSaVaŞÇı
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

KnackkoutxD yazdı:
Kurtxbaba yazdı:Kurtxbaba Bu Lonca ile ALAKASI yoktur.. Bilgilerinize sunarım.. :!:

Ben o carı bu Loncadan en az 4-5 ay önce actım şaheser ürettiğim içinde silemiorum... 8-) 8-)
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
regua02
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen regua02 »

Kurtxbaba yazdı:
KnackkoutxD yazdı:

Ben o carı bu Loncadan en az 4-5 ay önce actım şaheser ürettiğim içinde silemiorum... 8-) 8-)
bak kardeş ilk sayfaya gir göz at kurt loncası daha önceki abilerimizden bize emenettir
Resim
*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*

iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

Kurtxbaba yazdı:
KnackkoutxD yazdı:

daha gecenlerede yazmısın ben bu lonca kurulmadan 2 sene once kurdum bu carı felan vs kardes bak bu oyunda biz cok yalaka gorduk ilk deyılsın akılnızı basına alın bi daha oyun içinde bi olay oldugu zaman daha olayı bilmeden atlama hemn girme bidaha araya kımın haklı oldunu bilmeden ne gırıyon .

not. arkadaslar yaklasık 2 senedir bu sunucudayım bundan oncede vardım hala varım .
daha dun gelip burda 2 gun pulus alıp laf' la iftıraylan oyun oynayanlara karnımız tok.

kurt x uyleri cagalyor diye oyun içerisinde karalamalar basladı bilee iftıralar zaten kıslıksız kısler tarfından atılıyor .

gercekten durust olup . Herkes kendi işine bakarsa herkes için daha iyi olur bir oyun için insanların biribirini kırması gercekten mantıksız .benim gorusum bunlar . iyi geceler salıcakla kalın..

EFELERXALEMCİ:: BENİM CARIM DEYILDIR YAKLIŞ 4VEYA 5 HAFTA ONCE OZEL DAVETLE GETIRGIM BİR ABIME VERDİM O KULANIYOR...!

anlaşılmıyan hiç bir şey yok....!
KuRTxSaVaŞÇı
Kullanıcı avatarı
katakuli
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen katakuli »

Kurtx yazdı:
Kurtxbaba yazdı:
KnackkoutxD yazdı:

daha gecenlerede yazmısın ben bu lonca kurulmadan 2 sene once kurdum bu carı felan vs kardes bak bu oyunda biz cok yalaka gorduk ilk deyılsın akılnızı basına alın bi daha oyun içinde bi olay oldugu zaman daha olayı bilmeden atlama hemn girme bidaha araya kımın haklı oldunu bilmeden ne gırıyon .
Sen önce dürüt olmasını bil.Kurtxsavaşçı bu karakter hem aç hem de 5-10 kişi içinde bir tarafları kalkan biri. O kadar kişi arasında kesince küfür de diyor . :D Önce kendini yargıla.

not. arkadaslar yaklasık 2 senedir bu sunucudayım bundan oncede vardım hala varım .
daha dun gelip burda 2 gun pulus alıp laf' la iftıraylan oyun oynayanlara karnımız tok.

kurt x uyleri cagalyor diye oyun içerisinde karalamalar basladı bilee iftıralar zaten kıslıksız kısler tarfından atılıyor .

gercekten durust olup . Herkes kendi işine bakarsa herkes için daha iyi olur bir oyun için insanların biribirini kırması gercekten mantıksız .benim gorusum bunlar . iyi geceler salıcakla kalın..

EFELERXALEMCİ:: BENİM CARIM DEYILDIR YAKLIŞ 4VEYA 5 HAFTA ONCE OZEL DAVETLE GETIRGIM BİR ABIME VERDİM O KULANIYOR...!

anlaşılmıyan hiç bir şey yok....!

“Genel Sohbet” sayfasına dön