İnş. abi elimden geleni yapacağım...Cesurzade yazdı:Sevindirici bir haber.Hadi bakalım göster kendini
&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Gocuman
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Oyuna geri dönmekle bazı gerçekler tokat gibi yüzüme çarptı. Arz klanının hali hiçte iç açıcı değil.Çocuklar oldukça fazla çalışmamız lazım.Yolunda olmayan şeyleri yoluna sokmalıyız.Kendime bunu asli bir görev olarak adlediyorum.Şimdi büyümek için gereken adımları doğru zamanlarda atmalıyız. Yılmadan usanmadan devam edeceğiz .
Arz klanında samimilik açısından da pek iyi şeyler göremiyorum.Hep yüzeysel diyaloglar var.Nerede o eski samimiyet ???
Eski günleri aramıyor değilim .Umarım bunları aşarız...
Arz klanında samimilik açısından da pek iyi şeyler göremiyorum.Hep yüzeysel diyaloglar var.Nerede o eski samimiyet ???
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Herkese hayırlı geceler...
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
İnş. abi seninle birlikteyken biz bunları da aşarız...
Sana da hayırlı geceler..
Sana da hayırlı geceler..

Gocuman
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
SeLamun ALeyküm,HayırLı HaftaLar.Ömrümüzden Bir Hafta Daha Koptu.
İyi ForumLar..
İyi ForumLar..
- Enderxangel
- Arzuhalci'nin Adamı
Saol sana da hayırlı haftalar ...SCaRyx yazdı:SeLamun ALeyküm,HayırLı HaftaLar.Ömrümüzden Bir Hafta Daha Koptu.
İyi ForumLar..

Gocuman
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
İyi geceler arkadaşlar.
- SCaRyx
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Scary Team
SeLamun ALeyküm,HayırLı SabahLar HerKeze,
İyi ForumLar.
İyi ForumLar.
Selam olsun Pardus Pantera Loncası..Cesurzade yazdı:Oyuna geri dönmekle bazı gerçekler tokat gibi yüzüme çarptı. Arz klanının hali hiçte iç açıcı değil.Çocuklar oldukça fazla çalışmamız lazım.Yolunda olmayan şeyleri yoluna sokmalıyız.Kendime bunu asli bir görev olarak adlediyorum.Şimdi büyümek için gereken adımları doğru zamanlarda atmalıyız. Yılmadan usanmadan devam edeceğiz .
Veli abicim. Sana katılmamak mümkün değil. Sizler oyunu bıraktığınızdan beri yeni gelen bölgeler, itemler ve bilhassa çok para kazanma arzusu dostlukları yedi, öldürdü, çürüttü. Kendini kral tahtında görmek arzusu eski dostlukları muaf duruma getirdi. Ben ve benim yaşındakiler ( 16 - 18 aralığı ) ergenlik döneminde kendine örnek almak için bir kişinin hal, hareket ve tavırlarını seçerler. Sanırım yanlış seçimler ile karşı karşıyayız. Bazen inanın ki bende dahi kendimi kaybetme durumu oluyor. Nedenini yargılar isek;
1. Dostlukların gözler önünde çürüyüp gitmesi;
2. Büyüklere olan saygının azalması (Örnek vermek gerekir ise babası yaşındaki adama adı ile hitap edilmesi);
3. İtem, para, şan ve emir verebilirlik elde etmek için dostlarını küçük düşürme.
Bunlar sayabildiğim vurgular. Ben her zaman iyiyi örnek almaya çalıştım hala daha çalışıyorum. Sizlerin oyuna dönmesine inanın en fazla ben sevindim. Çünkü etrafa bakıldığında gerçekten " İşte örnek alabileceğim bir kişi. " diyebilinecek kişi sayısı azaldı ( Lafım ortayadır. ).
Uzun lafın kısası saded e gelmek gerekir ise bu Arz klanının değil bu sunucunun bir silkelenmeye ihtiyacı var. Ben derim ki Pardus Pantera Loncası sonuna kadar bu silkelenme çabasında Tılsım Sunucusuna sonuna kadar yardım edecek ve aklı başında kalan son şahıslar ve loncalar bu çabaya sonuna kadar destek verecek.
İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız...

..
.\.Emre./.
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Selam olsun Pardus Pantera Loncası..
Veli abicim. Sana katılmamak mümkün değil. Sizler oyunu bıraktığınızdan beri yeni gelen bölgeler, itemler ve bilhassa çok para kazanma arzusu dostlukları yedi, öldürdü, çürüttü. Kendini kral tahtında görmek arzusu eski dostlukları muaf duruma getirdi. Ben ve benim yaşındakiler ( 16 - 18 aralığı ) ergenlik döneminde kendine örnek almak için bir kişinin hal, hareket ve tavırlarını seçerler. Sanırım yanlış seçimler ile karşı karşıyayız. Bazen inanın ki bende dahi kendimi kaybetme durumu oluyor. Nedenini yargılar isek;
2. Büyüklere olan saygının azalması (Örnek vermek gerekir ise babası yaşındaki adama adı ile hitap edilmesi);
3. İtem, para, şan ve emir verebilirlik elde etmek için dostlarını küçük düşürme.
Bunlar sayabildiğim vurgular. Ben her zaman iyiyi örnek almaya çalıştım hala daha çalışıyorum. Sizlerin oyuna dönmesine inanın en fazla ben sevindim. Çünkü etrafa bakıldığında gerçekten " İşte örnek alabileceğim bir kişi. " diyebilinecek kişi sayısı azaldı ( Lafım ortayadır. ).
Uzun lafın kısası saded e gelmek gerekir ise bu Arz klanının değil bu sunucunun bir silkelenmeye ihtiyacı var. Ben derim ki Pardus Pantera Loncası sonuna kadar bu silkelenme çabasında Tılsım Sunucusuna sonuna kadar yardım edecek ve aklı başında kalan son şahıslar ve loncalar bu çabaya sonuna kadar destek verecek.
İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız...[/quote]
Hayırlı geceler arkadaşlar.
Kardeşimiz oldukça güzel noktalara değinmiş.
Aslında bir sanal dünyada olduğumuzun farkındayız,Ama bunu biz kendimiz için belirttik.Peki bu farkındalık diğer genç kardeşlerimizi kapsıyormu ?? orası mumamma !..
Nice ilginç tuhaf hatta vahim olaylar yaşıyoruz oyun dünyasında anlatsam sanırım hep beraber güleriz belkide acı bir tebessümle homurdanırız !.
Tılsım sunucusunda gerçekten eskiden olduça güzel bir dayanışma vardı.Bunu her hangi sevilen birisinin başına kötü bir durum geldiğinde samimiyetle yaklaşan oyuncular kanıtlıyordu.
Ama bunu şimdi söylemek mümkünmü dersiniz? Bence kesinlikle hayır !..
Umarım eski kardeşlik kokan havayı tekrar teneffüs ederiz hep beraber . Saygılarımla...
İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız...[/quote]
Hayırlı geceler arkadaşlar.
Kardeşimiz oldukça güzel noktalara değinmiş.
Aslında bir sanal dünyada olduğumuzun farkındayız,Ama bunu biz kendimiz için belirttik.Peki bu farkındalık diğer genç kardeşlerimizi kapsıyormu ?? orası mumamma !..
Nice ilginç tuhaf hatta vahim olaylar yaşıyoruz oyun dünyasında anlatsam sanırım hep beraber güleriz belkide acı bir tebessümle homurdanırız !.
Tılsım sunucusunda gerçekten eskiden olduça güzel bir dayanışma vardı.Bunu her hangi sevilen birisinin başına kötü bir durum geldiğinde samimiyetle yaklaşan oyuncular kanıtlıyordu.
Ama bunu şimdi söylemek mümkünmü dersiniz? Bence kesinlikle hayır !..
Umarım eski kardeşlik kokan havayı tekrar teneffüs ederiz hep beraber . Saygılarımla...