&-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Tılsım sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: &-----PARDUS PANTERA LONCASI GENEL SAYFASI-----&

Mesaj gönderen Enderxangel »

Cesurzade yazdı:Sevindirici bir haber :) .Hadi bakalım göster kendini :)
İnş. abi elimden geleni yapacağım... ;)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Cesurzade »

Oyuna geri dönmekle bazı gerçekler tokat gibi yüzüme çarptı. Arz klanının hali hiçte iç açıcı değil.Çocuklar oldukça fazla çalışmamız lazım.Yolunda olmayan şeyleri yoluna sokmalıyız.Kendime bunu asli bir görev olarak adlediyorum.Şimdi büyümek için gereken adımları doğru zamanlarda atmalıyız. Yılmadan usanmadan devam edeceğiz .
Arz klanında samimilik açısından da pek iyi şeyler göremiyorum.Hep yüzeysel diyaloglar var.Nerede o eski samimiyet ???
Eski günleri aramıyor değilim .Umarım bunları aşarız...
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Herkese hayırlı geceler...
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

İnş. abi seninle birlikteyken biz bunları da aşarız...

Sana da hayırlı geceler..
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

SeLamun ALeyküm,HayırLı HaftaLar.Ömrümüzden Bir Hafta Daha Koptu.

İyi ForumLar.. ;)
Kullanıcı avatarı
Enderxangel
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

SCaRyx yazdı:SeLamun ALeyküm,HayırLı HaftaLar.Ömrümüzden Bir Hafta Daha Koptu.

İyi ForumLar.. ;)
Saol sana da hayırlı haftalar ... :)
Resim
Resim
Gocuman
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

İyi geceler arkadaşlar.
Kullanıcı avatarı
SCaRyx
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Scary Team

Mesaj gönderen SCaRyx »

SeLamun ALeyküm,HayırLı SabahLar HerKeze,

İyi ForumLar. ;)
Kullanıcı avatarı
RuTkaY
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen RuTkaY »

Cesurzade yazdı:Oyuna geri dönmekle bazı gerçekler tokat gibi yüzüme çarptı. Arz klanının hali hiçte iç açıcı değil.Çocuklar oldukça fazla çalışmamız lazım.Yolunda olmayan şeyleri yoluna sokmalıyız.Kendime bunu asli bir görev olarak adlediyorum.Şimdi büyümek için gereken adımları doğru zamanlarda atmalıyız. Yılmadan usanmadan devam edeceğiz .
Arz klanında samimilik açısından da pek iyi şeyler göremiyorum.Hep yüzeysel diyaloglar var.Nerede o eski samimiyet ???
Eski günleri aramıyor değilim .Umarım bunları aşarız...
Selam olsun Pardus Pantera Loncası..

Veli abicim. Sana katılmamak mümkün değil. Sizler oyunu bıraktığınızdan beri yeni gelen bölgeler, itemler ve bilhassa çok para kazanma arzusu dostlukları yedi, öldürdü, çürüttü. Kendini kral tahtında görmek arzusu eski dostlukları muaf duruma getirdi. Ben ve benim yaşındakiler ( 16 - 18 aralığı ) ergenlik döneminde kendine örnek almak için bir kişinin hal, hareket ve tavırlarını seçerler. Sanırım yanlış seçimler ile karşı karşıyayız. Bazen inanın ki bende dahi kendimi kaybetme durumu oluyor. Nedenini yargılar isek;

1. Dostlukların gözler önünde çürüyüp gitmesi;
2. Büyüklere olan saygının azalması (Örnek vermek gerekir ise babası yaşındaki adama adı ile hitap edilmesi);
3. İtem, para, şan ve emir verebilirlik elde etmek için dostlarını küçük düşürme.

Bunlar sayabildiğim vurgular. Ben her zaman iyiyi örnek almaya çalıştım hala daha çalışıyorum. Sizlerin oyuna dönmesine inanın en fazla ben sevindim. Çünkü etrafa bakıldığında gerçekten " İşte örnek alabileceğim bir kişi. " diyebilinecek kişi sayısı azaldı ( Lafım ortayadır. ).

Uzun lafın kısası saded e gelmek gerekir ise bu Arz klanının değil bu sunucunun bir silkelenmeye ihtiyacı var. Ben derim ki Pardus Pantera Loncası sonuna kadar bu silkelenme çabasında Tılsım Sunucusuna sonuna kadar yardım edecek ve aklı başında kalan son şahıslar ve loncalar bu çabaya sonuna kadar destek verecek.

İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız...
Resim
..
.\.Emre./.
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Selam olsun Pardus Pantera Loncası..

Veli abicim. Sana katılmamak mümkün değil. Sizler oyunu bıraktığınızdan beri yeni gelen bölgeler, itemler ve bilhassa çok para kazanma arzusu dostlukları yedi, öldürdü, çürüttü. Kendini kral tahtında görmek arzusu eski dostlukları muaf duruma getirdi. Ben ve benim yaşındakiler ( 16 - 18 aralığı ) ergenlik döneminde kendine örnek almak için bir kişinin hal, hareket ve tavırlarını seçerler. Sanırım yanlış seçimler ile karşı karşıyayız. Bazen inanın ki bende dahi kendimi kaybetme durumu oluyor. Nedenini yargılar isek;

1. Dostlukların gözler önünde çürüyüp gitmesi;
2. Büyüklere olan saygının azalması (Örnek vermek gerekir ise babası yaşındaki adama adı ile hitap edilmesi);
3. İtem, para, şan ve emir verebilirlik elde etmek için dostlarını küçük düşürme.

Bunlar sayabildiğim vurgular. Ben her zaman iyiyi örnek almaya çalıştım hala daha çalışıyorum. Sizlerin oyuna dönmesine inanın en fazla ben sevindim. Çünkü etrafa bakıldığında gerçekten " İşte örnek alabileceğim bir kişi. " diyebilinecek kişi sayısı azaldı ( Lafım ortayadır. ).

Uzun lafın kısası saded e gelmek gerekir ise bu Arz klanının değil bu sunucunun bir silkelenmeye ihtiyacı var. Ben derim ki Pardus Pantera Loncası sonuna kadar bu silkelenme çabasında Tılsım Sunucusuna sonuna kadar yardım edecek ve aklı başında kalan son şahıslar ve loncalar bu çabaya sonuna kadar destek verecek.

İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız...
[/quote]

Hayırlı geceler arkadaşlar.
Kardeşimiz oldukça güzel noktalara değinmiş.
Aslında bir sanal dünyada olduğumuzun farkındayız,Ama bunu biz kendimiz için belirttik.Peki bu farkındalık diğer genç kardeşlerimizi kapsıyormu ?? orası mumamma !..
Nice ilginç tuhaf hatta vahim olaylar yaşıyoruz oyun dünyasında anlatsam sanırım hep beraber güleriz belkide acı bir tebessümle homurdanırız !.
Tılsım sunucusunda gerçekten eskiden olduça güzel bir dayanışma vardı.Bunu her hangi sevilen birisinin başına kötü bir durum geldiğinde samimiyetle yaklaşan oyuncular kanıtlıyordu.
Ama bunu şimdi söylemek mümkünmü dersiniz? Bence kesinlikle hayır !..
Umarım eski kardeşlik kokan havayı tekrar teneffüs ederiz hep beraber . Saygılarımla...

“Lonca İletişim” sayfasına dön