Düşündükce Saçlarım Döküldü... Bir yardım Eden Varmı??**

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

Düşündükce Saçlarım Döküldü... Bir yardım Eden Varmı??**

Mesaj gönderen woLveRiNe »

Merhabalar....
Bende Başımdan Gelip Geçen ben büyük bir olayı yasmak istedim sizlere...

Yüreği Taş gibi Acı işlemez olan Fatih'in Yıkıldığı Bir andır bu yazdığım....

yaklaşık olarak 2 yıl once başlamıştı aşkımız..
ozamanlar WEB ortamına daha çok duşkundum. Site tasarımı,Video yapımı flahs yapımı Derken Bazı ortamlarda 2-3 Yogun olarak GENCLEERİN takıldıgı sitelerde ust sıralardaydik... Haziranda okullarda kapanmıştı. ve Dahada Hızlanmıştı işlerim ... Derken Msnde arkadaşlarla konuşup sohbet ediyordum Ve bir yerden msn adresi geldi beni eklemişti. Kabul ettim.
o sıralarda işlerim yoğun oldugu için adres ile ilgilenemedim pek..işlerim bitti sohbet ettiğim arkadaşlarda cıkınca bende hava almak ıcın dışarı cıkıcaktım..tam oturumu kapat yapacakken beni ekleyen kişi Yağni çiğdem : Merhaba Konuşabilirmiyiz dedi.Evet neden olmasın dedim başladık konuşup muhabbet etmeye...Sordum MSN adresimi ekleme sebebiniz nedir.?
Cewab:bazı sitelerde Tasarım ve Flashlarınızı gördüm ve sizle konuşmaya karar verdim dedi.
yine sordum:peki tanışdınız. amac'ınız nedir dedim?
cewab:Bilmiyorum.Belkide Yaptığınız bu çalışmalardan etkilendim.belkide Konuşmalarınızdan diyerek yanıtladı....
yorgun oldugum için aklımda pek yerinde deiLdi... Sorularla dewam ettık konuşmamıza..
sordum:Adınızı Ve nereli oldugunuzu sormayı unuttumm dedim.
Cevab:İsmim Çiğdem Ve BARTIN'Lıyım dedi.Ve işte o anda KAFAM yerıne geldi
sonra o bana sordu.: İsminizi Biliyorum Peki siz nerelisiniz dedi.
benm cewabım:AYNI Şehir üzerinde yaşıyoruz.oldu...
Aldığım cevab: Bunu bilmiyordum ama bu baya güzeL oldu..
tabi bende mutlu oldum .
Ve bu boylece baya bi zaman aldı.Artık çiğdemle muhabbet ederken tasarımlardan ve yapımlardan geri kalmıştım .kaldım demem Çiğdemle muhabbetn gozum onlra donmuyordu
Ve iyice alışmıştık bir birimize. 2 mizde her girdiğimizde ilk Bir birimize bakar olmuştuk.
Ve ilk Görüşme ilk bir birimizi Görme anına gelmişti vakit....
Ve Görmüştüm Çiğdemi Ama Gözüm Ve Kalbim Yerinde değiLdi. çok heyacanlanmıştım Sanki Bir çocuk gibi yerimde duramıyordum. aradan 1-2 gün geçti Anladımki ben gerçekten aşık olmaya başLamışım....
Temmuzun 5'i Saat 2 yi 12 geçiyordu. MSN adresini açtı. konuştuk yine. En sonunda açılacaktım ona karşı. Ve başladık konuşmaya dedim böyle böyle .....

son olarak ona şimdi istersen bir düşün. Karar Verince Bana İleti yhada cıkarsam eğer msnden E-MaiL atarsın dedim. Heyacandan duramıyordum. Ve biraz hava alayım geleyim dedim.

Ve GeLdiğimde baktım E-posta yhoktu. ilk başlarda korktum...
Sonra MSN listeme baktım Online Durumdaydı. Ve tam yazıcaktım .. Aldıgım Cewab:
1 qün deiL.. 1 Ömür yanındayım oldu ) o gün heyecandan uyuyamammıştm . :DDD

Neyse Bu birLiktelik gid gide büyüde de büyüdü....
Çiğdem Benım bulundugum Yerleşim birimine 50-60 KM uzaklıkta kalıyordu.... Ama En sonunda Gercekten buluşmaya karar verdik.bir Hafta sonu. Köyümüzden arkadaşlarla Gitmeye karar verdik.gittik biz ... bu ilk buluşmamızdı. =)
bu boyle baya bi sürdü.....her hafta sonu birlikteydik...
Sanki evli gibydik içtiğimiz yediğimiz arkamızda kalmıyordu....Bu boylece uzun bir süre devam etti....

Ve En Kötü an
Eski bir Kız arkadaşım vardı ( Taşınmadan önce Aramız cok iyi idi.) o Uzun bir süre sonra bana MSJ attı ben bu başka arkadaşa Atarken mesajı Çiğde'e atmıştım. İçeriktede Havadan sudan muhabbet vardı. Kıskandı beni 1-2 gün msj atmadı ....Neyse aramız düzeLdi gibiydi fakat ortada bir sorun vardı. Geçen bu 1-2 gün içinde Hatam olmadan bana yapılan haksızlığa Çok üzüLmüştüm. Ve Anllatım durumu Çiğdem'e Ozaman AyrıL die bir çevap aLmıştım. Anladımki Çiğdemin bana olan sevgisi yhok olma durumuna geLmişti. Eğer Sevgin kalmadıysa içinde Yapılacak bir şey kalmadı diyip. Son noktayı 2 mizde koyduk.

Ama Öyle bir aşktıki bu NasıL mecnun Leylayı oyle sevdi ise bendeki o aşk o kadar büyüktü.Benim Bedenim Başka Birisinin eLinde olabilir. Fakat Ruhumda Hala Benim AŞKIM dediğim Üstüne Titrediğim Çiğdem olacak ve orada kalacak....

Bunu Önceki forumda Yazmıştım.... Ve o bitti dediğim Zamandan bir vakit sonra anladıkki 2miz ayrı kalamıyoruz. yapamıyoruz.. ve barıştık
ve Tam 2 sene boyunca cıktık çiğdemle. Gecen Sene Mezun oldu ( liseden)
Benimde Son Senem. Bu yaz Okulum bitince NİŞAN ( sÖZ ) Kesecektik...
Bir kaç olay oldu. Biz Tekrar AyrıLdık. ( ama ikimizde Hala birbirimizi Deliler gibi seviyoruz )
Geçen gün Haber geLdi Ailesi Canımdan cok Sevdiğim Çiğdem'i Başkasıyla Nişanlamış..,
ayda yılda arkadaşlarla Toparlanıp İçtiğim İçkiyi. Her gün'de içmeye Başladım.. Diyeceksinizki Bünyen bu kadarmı Aciz...
Eğer Sizde Şuanki Benim Durumumda olsaydınız. eliniz kolunuz Bağlı olsaydınız anlardınız.
Evet Gencecik daha 18 yaşındaki Bir Genc. Hergece Rakısıydı, Birasıydı içiyor...

Sizden Tek isteğim. Bana Bir YoL gösterin.
Ya Okulu Mokulu bu son senemde Bırakıp Kaçıracağım. Yada Okul Bittiği Zaman.. Artık Tekinden Tekini Yapacağım..
Bir Çıkış yoLu olmalı..
yah 18 yaşındaki Bir Genc'im ama... Saçlarım Döküldü Stresten..

:? :roll: :| :geek: :ugeek:
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..

http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
Kullanıcı avatarı
TetiK
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: Düşündükce Saçlarım Döküldü... Bir yardım Eden Varmı??**

Mesaj gönderen TetiK »

Benim Canım ciğerim arkadaşım bu kadar uzun yazdığın yazıyı açıkcası ilkkez okudum gerçekten üzüldüm.
Bu aşk öyle birşeydir ki matık kavrmını içinde bulundurmaz.Çok zordur aşık olmak ya da ayrılmak sen benim başımdan geçen olayı biliyosun ve bu ollay sonun da okuldan atıldığımı ve eğitim hayatımın bittiğini de biliyosun ve şu an inşşaat ta köpekler gibi çalıştığımı da biliyosun..
Benim olalayımı bir kez daha anlatim sana Lise 2 Bilgisayar kursumuz var Bildiğin üzere okulda sınıflar A,B,C,D diye bölümlere ayrılır ama kursta her bölümden öğrenci vardı..Kursun dili neşesi açıkcası bendin Ha düşünmeyinki kendini övüyo öyle bişi yok kendimi övmüyorum Kursta bi arkadaş vardı.(Kız) ondan hoşlanıyodum çok çekici ve güzeldi.Ben ondan hoşlanırken onun en yakın arkadaşından bana çıkma tekliği gelmişti. Şaşırmıştım ne yapacağımı bilmiyordum nasıl olduysa kabul ettim ve çıkmaya başladık(12,25,2007),,Ona karşı hiç bir ilgim yoktu sonra benim bi arkadaşım var (yakın) onun da bi çıktığı vardı onların sınıfında biz birbirimize bacak diyorduk yılbaşında bi hediye alalımdedik ve aldık :) ve o geceden sonra ona aşık olmuştum onu görünce en üzgün halimde yüzüm gülüyodu onun yanında kendimi çok iyi hissediyodum sankı bi tılsım büyüsüne kapılmıştım ve kara gün (08,01,2008) ayrılmak istediğini söyledi sanki okul kafama yıkılmıştı kendimi içkiye vurmuştum sanki o olmadan yaşıyamacak gibiydim bir gece evinin önüne gittim hakaretler savurdum babası kafama silah dayadı beni abisi babası kafamı gözümü patlattı niye ben dayak yemeyemi gittim oraya ben vuramaz mıydım geri onlara ama niye vurmadım ne bilim elim kalkmadı vuramadım onlara vurunca o kızın görüp üzüleceğini düşünüyodum..Bana ne kazandırdı hiç aksine hayatımı mafetti okuldan attılar..
Kardeşim beni yanlış anlama benim sana akıl verme gibi bir lüksüm yok sana vereceğime kendim kullanırım :D Önce okul sonra iş en son AŞK..Bir eğitimin olmayın ca hiç bir iş bulamıyosun.İşin olmayın ca o eşin olacak insana nasıl bakmayı düşünüyosun taş toprakmı kemirecen..Mantıklı ol ve okulunu bitir Sonra benim gibi pişman olursun sadece olan sana olur yazık edersin kendine içikiye bir hayat bağı gibi kullanma zevk için iç oramında iç hiç bişi kazandırmaz sana aksine kaybettirir son kelime yanlış bişi yapma Mantıklı düşün...
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Alpaslanx »

Seni çok iyi anlıyorum kardeşim.İnan bende bu çağlardan geçtim.
Benimde sevdiğimden oldum.Ama aynı şekilde değil.Malesef sevdiğim kız genç yaşta kanser illetine yakalanıp
hayta gözlerini yumdu.Belki aynı şey değil , belki siz tekrar bir araya geleceksiniz.
Ama şunu hiç unutma ;Sevmek acı çekmektir ve o acıya göğüs gererek mutlu olmaktır.
Seni inan çok iyi anlıyorum.Sana sabır dilamekten,başka elimden birşey gelmiyor.

Ne acıdır bilirmisinin;insanın sevdiğinin yanında olmaması ,
uzatması ellerini boşluğa,seslenmesi sozsuzluğa.Tam işte sevdim deyip ,
sevindirirken onun uzaklığıyla mahvetmesi.
Sormazmı bu yürek nerde sevdiğim diye seni aramazmı her yürekte...

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Tetiğim.. ve aLp.. SaoLun.
ilk tetik Senden başlıyayım. neredeyse kardeş gibiyiz. hatta kardeşizde.. evet haklısın okumak gerekiyor.. Fakat Sevdiğin de olmadan olmuyorki. olmuyor işte olmuyor. ne derslerine kafanı veriyosun nede bişi yapabiliyosun.. Bilirsin.. Böyle işte. Sevdim kardeşim hemde cok Sevdim. Bilmiyorum işte Bakıcağız işte durum'a..

Alp... Sana geLince.. Söylediklerin için saoL canı yurekten..
Demişsinki Benim sevdiğimde vardı kanser'e yeniLdi Başı saoLsun..Evet onun o can çekişlerini görünce Ne kadar acı Çektiğini anlıyorum.. Ki bak
Benim bu çiğdemden önce de bir kızı seviyordum.
Kızla yine buluştuk yaz günü Susadık Dükyana su almaya gitmiştim. Kız benım yanıma gelirken karşı taraftan .. Yoldan Geçerken Trafik kazası geçirdi. Hastane 150 m ilerimizdeydi. Kucağımda Taşırken Can vermişti. ARtık Sen hesap Et.
Neden Unkown, Neden Karamsar Takıldıgımı.

Sevmek için Önce bir sınar.. Sonradan Severim. Ama Bağlandığım zaman anca Ölüm...
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
TetiK
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen TetiK »

Kardeşim tabi ki olmaz ama ona bakamıyınca bir hiç sin iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyo artık eskinenekmek arslanın azındaydı şimdi arslanda aç Türkiye iyice kötüye gidiyo sadece mantıklı düşün ve eğitimine bak şun diyosun ki 18 yaşında bir gencim daha önüne ne çiğdemler çıkacak beni yanlış anlama trafik kazasında ölen sevgilin içinde aynısını düşünüyodun demi..gerçekten beni yalış anlama ne diyorsam sadece senin iyiliğin için..
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

TetiK yazdı:Kardeşim tabi ki olmaz ama ona bakamıyınca bir hiç sin iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyo artık eskinenekmek arslanın azındaydı şimdi arslanda aç Türkiye iyice kötüye gidiyo sadece mantıklı düşün ve eğitimine bak şun diyosun ki 18 yaşında bir gencim daha önüne ne çiğdemler çıkacak beni yanlış anlama trafik kazasında ölen sevgilin içinde aynısını düşünüyodun demi..gerçekten beni yalış anlama ne diyorsam sadece senin iyiliğin için..
Anladım kardeşim. SaoL Biliyorum İyiliğimi istiyosun ama. Koydum kafaya. Ya kaçıracam yada kaçıracam..
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Selamlar. Kardeşim ya sabret yada aklına koyduğunu yap.
Başka ne diyeyim.Ama kendine dikkat et ;aklına koyduğunu yaparken
dikkatli ol.Sağlıcakla kal Fatih.Tetik , sende kardeşim..

Alpaslan
Kullanıcı avatarı
woLveRiNe
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

saoL alp.
O Şimdi ASKER..!
Kars/ Sarıkamış..

amazonx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen amazonx »

ben sizleri hiç tanımıyorum ama yazdıklarını okudum ve sizlerden hayli büyüğüm.tanımadığım halde bende birşeyler ayzmak istedim .ama sevdiğin kız için herşeyi göze alman çok güzel ama bir arkadaşın dediği gibi senin hayatının devamı için yani sevdiğinle ömür boyu mutlu olmak için eline mesleğini alman gerekir.yani önce okulunu bitirmeli ve iyi bir iş bulmalısın ki sevdiğinle mutlu olabailesin.ben evli bir bayanım o çok sevdiğin kız yarın birgün yani sen onu kaçırırsan eşin olacak bayan paramız yok diye dırdır etmeye başalacak ve üzüleceksin ama gerçekten üzüleceksin.ve mutluluğunuz birşekilde sıkıntıya dönüşecek.hayat senin hayatın ben sadece düşüncelerimi yazdım.
Kullanıcı avatarı
Alpaslanx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

amazonx yazdı:ben sizleri hiç tanımıyorum ama yazdıklarını okudum ve sizlerden hayli büyüğüm.tanımadığım halde bende birşeyler ayzmak istedim .ama sevdiğin kız için herşeyi göze alman çok güzel ama bir arkadaşın dediği gibi senin hayatının devamı için yani sevdiğinle ömür boyu mutlu olmak için eline mesleğini alman gerekir.yani önce okulunu bitirmeli ve iyi bir iş bulmalısın ki sevdiğinle mutlu olabailesin.ben evli bir bayanım o çok sevdiğin kız yarın birgün yani sen onu kaçırırsan eşin olacak bayan paramız yok diye dırdır etmeye başalacak ve üzüleceksin ama gerçekten üzüleceksin.ve mutluluğunuz birşekilde sıkıntıya dönüşecek.hayat senin hayatın ben sadece düşüncelerimi yazdım.
Evet Fatih katılıyorum.Ama dersenki fikrimden dönmem kaçırıcam;
O senin bileceğin iş.Fakat sonunu görmeden hiç birşeye adım atma.Aeo Kıb KArdeşim.

Alpaslan

“Genel Sohbet” sayfasına dön