Bende Başımdan Gelip Geçen ben büyük bir olayı yasmak istedim sizlere...
Yüreği Taş gibi Acı işlemez olan Fatih'in Yıkıldığı Bir andır bu yazdığım....
yaklaşık olarak 2 yıl once başlamıştı aşkımız..
ozamanlar WEB ortamına daha çok duşkundum. Site tasarımı,Video yapımı flahs yapımı Derken Bazı ortamlarda 2-3 Yogun olarak GENCLEERİN takıldıgı sitelerde ust sıralardaydik... Haziranda okullarda kapanmıştı. ve Dahada Hızlanmıştı işlerim ... Derken Msnde arkadaşlarla konuşup sohbet ediyordum Ve bir yerden msn adresi geldi beni eklemişti. Kabul ettim.
o sıralarda işlerim yoğun oldugu için adres ile ilgilenemedim pek..işlerim bitti sohbet ettiğim arkadaşlarda cıkınca bende hava almak ıcın dışarı cıkıcaktım..tam oturumu kapat yapacakken beni ekleyen kişi Yağni çiğdem : Merhaba Konuşabilirmiyiz dedi.Evet neden olmasın dedim başladık konuşup muhabbet etmeye...Sordum MSN adresimi ekleme sebebiniz nedir.?
Cewab:bazı sitelerde Tasarım ve Flashlarınızı gördüm ve sizle konuşmaya karar verdim dedi.
yine sordum:peki tanışdınız. amac'ınız nedir dedim?
cewab:Bilmiyorum.Belkide Yaptığınız bu çalışmalardan etkilendim.belkide Konuşmalarınızdan diyerek yanıtladı....
yorgun oldugum için aklımda pek yerinde deiLdi... Sorularla dewam ettık konuşmamıza..
sordum:Adınızı Ve nereli oldugunuzu sormayı unuttumm dedim.
Cevab:İsmim Çiğdem Ve BARTIN'Lıyım dedi.Ve işte o anda KAFAM yerıne geldi
sonra o bana sordu.: İsminizi Biliyorum Peki siz nerelisiniz dedi.
benm cewabım:AYNI Şehir üzerinde yaşıyoruz.oldu...
Aldığım cevab: Bunu bilmiyordum ama bu baya güzeL oldu..
tabi bende mutlu oldum .
Ve bu boylece baya bi zaman aldı.Artık çiğdemle muhabbet ederken tasarımlardan ve yapımlardan geri kalmıştım .kaldım demem Çiğdemle muhabbetn gozum onlra donmuyordu
Ve iyice alışmıştık bir birimize. 2 mizde her girdiğimizde ilk Bir birimize bakar olmuştuk.
Ve ilk Görüşme ilk bir birimizi Görme anına gelmişti vakit....
Ve Görmüştüm Çiğdemi Ama Gözüm Ve Kalbim Yerinde değiLdi. çok heyacanlanmıştım Sanki Bir çocuk gibi yerimde duramıyordum. aradan 1-2 gün geçti Anladımki ben gerçekten aşık olmaya başLamışım....
Temmuzun 5'i Saat 2 yi 12 geçiyordu. MSN adresini açtı. konuştuk yine. En sonunda açılacaktım ona karşı. Ve başladık konuşmaya dedim böyle böyle .....
son olarak ona şimdi istersen bir düşün. Karar Verince Bana İleti yhada cıkarsam eğer msnden E-MaiL atarsın dedim. Heyacandan duramıyordum. Ve biraz hava alayım geleyim dedim.
Ve GeLdiğimde baktım E-posta yhoktu. ilk başlarda korktum...
Sonra MSN listeme baktım Online Durumdaydı. Ve tam yazıcaktım .. Aldıgım Cewab:
1 qün deiL.. 1 Ömür yanındayım oldu ) o gün heyecandan uyuyamammıştm .
Neyse Bu birLiktelik gid gide büyüde de büyüdü....
Çiğdem Benım bulundugum Yerleşim birimine 50-60 KM uzaklıkta kalıyordu.... Ama En sonunda Gercekten buluşmaya karar verdik.bir Hafta sonu. Köyümüzden arkadaşlarla Gitmeye karar verdik.gittik biz ... bu ilk buluşmamızdı.
bu boyle baya bi sürdü.....her hafta sonu birlikteydik...
Sanki evli gibydik içtiğimiz yediğimiz arkamızda kalmıyordu....Bu boylece uzun bir süre devam etti....
Ve En Kötü an
Eski bir Kız arkadaşım vardı ( Taşınmadan önce Aramız cok iyi idi.) o Uzun bir süre sonra bana MSJ attı ben bu başka arkadaşa Atarken mesajı Çiğde'e atmıştım. İçeriktede Havadan sudan muhabbet vardı. Kıskandı beni 1-2 gün msj atmadı ....Neyse aramız düzeLdi gibiydi fakat ortada bir sorun vardı. Geçen bu 1-2 gün içinde Hatam olmadan bana yapılan haksızlığa Çok üzüLmüştüm. Ve Anllatım durumu Çiğdem'e Ozaman AyrıL die bir çevap aLmıştım. Anladımki Çiğdemin bana olan sevgisi yhok olma durumuna geLmişti. Eğer Sevgin kalmadıysa içinde Yapılacak bir şey kalmadı diyip. Son noktayı 2 mizde koyduk.
Ama Öyle bir aşktıki bu NasıL mecnun Leylayı oyle sevdi ise bendeki o aşk o kadar büyüktü.Benim Bedenim Başka Birisinin eLinde olabilir. Fakat Ruhumda Hala Benim AŞKIM dediğim Üstüne Titrediğim Çiğdem olacak ve orada kalacak....
Bunu Önceki forumda Yazmıştım.... Ve o bitti dediğim Zamandan bir vakit sonra anladıkki 2miz ayrı kalamıyoruz. yapamıyoruz.. ve barıştık
ve Tam 2 sene boyunca cıktık çiğdemle. Gecen Sene Mezun oldu ( liseden)
Benimde Son Senem. Bu yaz Okulum bitince NİŞAN ( sÖZ ) Kesecektik...
Bir kaç olay oldu. Biz Tekrar AyrıLdık. ( ama ikimizde Hala birbirimizi Deliler gibi seviyoruz )
Geçen gün Haber geLdi Ailesi Canımdan cok Sevdiğim Çiğdem'i Başkasıyla Nişanlamış..,
ayda yılda arkadaşlarla Toparlanıp İçtiğim İçkiyi. Her gün'de içmeye Başladım.. Diyeceksinizki Bünyen bu kadarmı Aciz...
Eğer Sizde Şuanki Benim Durumumda olsaydınız. eliniz kolunuz Bağlı olsaydınız anlardınız.
Evet Gencecik daha 18 yaşındaki Bir Genc. Hergece Rakısıydı, Birasıydı içiyor...
Sizden Tek isteğim. Bana Bir YoL gösterin.
Ya Okulu Mokulu bu son senemde Bırakıp Kaçıracağım. Yada Okul Bittiği Zaman.. Artık Tekinden Tekini Yapacağım..
Bir Çıkış yoLu olmalı..
yah 18 yaşındaki Bir Genc'im ama... Saçlarım Döküldü Stresten..
:? :roll: :| :geek: :ugeek: