Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!
Re: Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!
Garbajosa yazdı:Sadece fikrimi söyledim. Hoş geldin yinede...Soldinati yazdı:Kim oldunu Bilmiyorum Sende Benim Kim oldumu Bilmiyorsun Onun için Sadece Tahmın Yürüte Bilirsin Ama Asla Tahmın Edemessin.Edsende Az bişiyini EdersinGarbajosa yazdı:Bahse varım oyuna yeni başlamadın. Ara verdiğin filanda yok.
İnandırıcı gelmedi yazdıkların.
İyi Forumlar...!!!
katılıyorum Ali

Byefsane yazdı:Hoş Geldin...
Teşekür Ederim Hoşbulduk.
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
Soldinati yazdı:Kim oldunu Bilmiyorum Sende Benim Kim oldumu Bilmiyorsun Onun için Sadece Tahmın Yürüte Bilirsin Ama Asla Tahmın Edemessin.Edsende Az bişiyini EdersinGarbajosa yazdı:Bahse varım oyuna yeni başlamadın. Ara verdiğin filanda yok.
İnandırıcı gelmedi yazdıkların.
İyi Forumlar...!!!
Edebiyat öğretmenimisin sen
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Deyilim Ama Keşke Öğretmenlik Gibi Yüce Bi Meslekte Yeni Gençlere Yol Göstere Bilsem.
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
- BLackGezz0
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Yeniçeri Loncası
Ben herzaman diyorum oyuna yeni başlıyorum diyipte foruma konu açan hiçbir kimse oyuna yeni başlamış birisi değildir. Demek ki geçmişinde utanılıcak bi kimliğin vardı ki yeni kimliğinle dolaşıyosun.
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco
yNçRxDraguNoV
Sindacco
Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..
SOKRAT ST
SOKRAT ST
aynen . :mrgreen:BLackGezz0 yazdı:Ben herzaman diyorum oyuna yeni başlıyorum diyipte foruma konu açan hiçbir kimse oyuna yeni başlamış birisi değildir. Demek ki geçmişinde utanılıcak bi kimliğin vardı ki yeni kimliğinle dolaşıyosun.
BLackGezz0 yazdı:Ben herzaman diyorum oyuna yeni başlıyorum diyipte foruma konu açan hiçbir kimse oyuna yeni başlamış birisi değildir. Demek ki geçmişinde utanılıcak bi kimliğin vardı ki yeni kimliğinle dolaşıyosun.
aLp yıne dokturdun qq
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Hem ufakLık hem yaLaka ikisi bir arada aykut piyasada.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Bykomando yazdı:BLackGezz0 yazdı:Ben herzaman diyorum oyuna yeni başlıyorum diyipte foruma konu açan hiçbir kimse oyuna yeni başlamış birisi değildir. Demek ki geçmişinde utanılıcak bi kimliğin vardı ki yeni kimliğinle dolaşıyosun.
aLp yıne dokturdun qq
Not: StokLar sınırLıdır. :lol:
1- Ben Oyna Yeni Başladım Demedim 2.5 sene aradan Sonra tekrar geldim Dedim Zahmet Edip okusaydın Anlardın ArkadaşımBLackGezz0 yazdı:Ben herzaman diyorum oyuna yeni başlıyorum diyipte foruma konu açan hiçbir kimse oyuna yeni başlamış birisi değildir. Demek ki geçmişinde utanılıcak bi kimliğin vardı ki yeni kimliğinle dolaşıyosun.
2-Ben Buzamana kadar Yaptıklarımdan Utanmadım Pişmanlık Duymadım Duyacamıda Sanmıyorum.
İyi Forumlar...!!!
Solitudine
Solitudine