Selam Kolay Gelsin Arkadaşlar Öncelikle.
Bundan 2.5 sene önce Fılan "İstanbul Kıyamet Vakti" Adlı Oyna Ara Vermiştim.Ama Tekrar Başlama Kararı Aldım Sancak sunucusundakı 2*3 Arkadaşım Beni Tanıyor.BAşkalarının Tanımasına gerek yok Ne kadar Dostun Çok olursa Okadar çabık Batarsın onlarla Beraber Ben Bunu Anladım Derdim Ne İtem Ne para Ne Kp ne Çar Sadece Boş Kalan Zamanımı ''İstanbul Kıyamet Vakti" Adlı oyunda Eğlenmek ve muhambet etmek için harcicam Eskiden Klanım ARzdı Buyuk İhtimalle Şimdide Öle Olacak.Oyna Başlamadan Önce Baktımda Bu Sunucuda Ne kadar çok Kendini Bilmez İnsanlar Var Başkalarına LafAtmaktan Zevk Alanlar Başkalarıyla Alay geçerek Eğlenen Kişiler Var Bu Sonuçta Oyun Eğlenmek Vakit geçırmek İçin Girmiyormuyuz Yoksa Sanal Dünyanın Sanal Sahtelıklerıne Kanıp Bunu Oyun DEyılde Kişiselletiriyormuyuz Eğer Böyleyse Çok Yazık Neyse Uzun lafın Kısası SAdece Ölesine Bilgi vermek İStedim
Not :Şu Anda Bir Çar kasmaya Başladır İlerleyen Zamanlarda Karşınıza Soldinati Adlı Karakterimle Çıkcam.
İyi Forumlar. :ugeek:
Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!
Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
- sanchezxjethro
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Uzun Bi Aradan Sonra İkv...!!!
bu serverde anne kuzuları yok. git eminönüne merana. burda ne dostluk ne arkadaşlık var.
Live via satellite !
Jethro
Meksikaxkarteli
Jethrox
Jethro
Meksikaxkarteli
Jethrox
Zaten Dost Arkadaşlık Edinmek İçin Deyıl 3 tane Dostum Var bana Yeterde artar Bile Ben Dostluk Arkadaşlık için başlamadım İkv Sadece eğlenmek Ve muhabbet için geri Döndum
İyi Forumlar...!!!
İyi Forumlar...!!!
*~ Düηyaηıη eη $aηsLı iηsaηLarıdır ` Deliler ` ,, En büyük kasırgayı biLe ... Gülümseyerek izLerLer`~ 
Solitudine
Solitudine
İyi Kardes Hos Geldın It Çok Ama Bız Temızlemeye Calısıyoruz 
Kutluu,Diabolik,İstiklalxmohikan,Elmxbaron,
Giden Gitmiştir Gittiği Gün Bitmiştir Ben Gideni Deil Giden Beni Kaybetmiştir...

Giden Gitmiştir Gittiği Gün Bitmiştir Ben Gideni Deil Giden Beni Kaybetmiştir...

Sonuçta İtte Bi Canlıdır Arkadaşım Lütfen Hayvan Haklarına Saygı.
İyi Forumlar...!!!
İyi Forumlar...!!!
Solitudine
Solitudine
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
Bahse varım oyuna yeni başlamadın. Ara verdiğin filanda yok.
İnandırıcı gelmedi yazdıkların.
- sanchezxjethro
- İskele Babası
soldinati bu salağı görme bile malın teki bu adam sanmıstım arkamdan vurdu köpek 100 kp için
Live via satellite !
Jethro
Meksikaxkarteli
Jethrox
Jethro
Meksikaxkarteli
Jethrox
Kim oldunu Bilmiyorum Sende Benim Kim oldumu Bilmiyorsun Onun için Sadece Tahmın Yürüte Bilirsin Ama Asla Tahmın Edemessin.Edsende Az bişiyini EdersinGarbajosa yazdı:Bahse varım oyuna yeni başlamadın. Ara verdiğin filanda yok.
İyi Forumlar...!!!
Solitudine
Solitudine
- Garbajosa
- FareAdam Düşmanı
Sadece fikrimi söyledim. Hoş geldin yinede...Soldinati yazdı:Kim oldunu Bilmiyorum Sende Benim Kim oldumu Bilmiyorsun Onun için Sadece Tahmın Yürüte Bilirsin Ama Asla Tahmın Edemessin.Edsende Az bişiyini EdersinGarbajosa yazdı:Bahse varım oyuna yeni başlamadın. Ara verdiğin filanda yok.
İyi Forumlar...!!!
Fikirlerini Sölemekte Özgürsün Karmışsam Bılmeden Özür Dilerim Hoşbulduk.
İyi Forumlar...!!!
İyi Forumlar...!!!
Solitudine
Solitudine