KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR
- Jeff
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR
Sizin loncanızın üyelerinde kurtxefe oldugu sürece benden sıze rahat yok
SancaK
Kurtx yazdı:Kurtxbaba yazdı:KnackkoutxD yazdı:o zman nıe öle çar açtın la nick hırsızımısın :mrgreen:Kurtxbaba yazdı:Kurtxbaba Bu Lonca ile ALAKASI yoktur.. Bilgilerinize sunarım.. :!:
Ben o carı bu Loncadan en az 4-5 ay önce actım şaheser ürettiğim içinde silemiorum...![]()
![]()
daha gecenlerede yazmısın ben bu lonca kurulmadan 2 sene once kurdum bu carı felan vs kardes bak bu oyunda biz cok yalaka gorduk ilk deyılsın akılnızı basına alın bi daha oyun içinde bi olay oldugu zaman daha olayı bilmeden atlama hemn girme bidaha araya kımın haklı oldunu bilmeden ne gırıyon .
not. arkadaslar yaklasık 2 senedir bu sunucudayım bundan oncede vardım hala varım .
daha dun gelip burda 2 gun pulus alıp laf' la iftıraylan oyun oynayanlara karnımız tok.
kurt x uyleri cagalyor diye oyun içerisinde karalamalar basladı bilee iftıralar zaten kıslıksız kısler tarfından atılıyor .
gercekten durust olup . Herkes kendi işine bakarsa herkes için daha iyi olur bir oyun için insanların biribirini kırması gercekten mantıksız .benim gorusum bunlar . iyi geceler salıcakla kalın..
EFELERXALEMCİ:: BENİM CARIM DEYILDIR YAKLIŞ 4VEYA 5 HAFTA ONCE OZEL DAVETLE GETIRGIM BİR ABIME VERDİM O KULANIYOR...!
anlaşılmıyan hiç bir şey yok....!
Bak Kurtxsavaşçımısın nesin Biryerlerinden uydurma madem sölüorsun foto felan koy kanıtla sonucta ben bucarı sizin Loncanız kurulmadan önce actımmı actım o zaman sorun yok :evil: :evil: :evil:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
Sen kimsinki rahat bırakmıcan biz sizin lonca gibi deiliz 30 lwl kescek kadar acta deiliz biz sizin 30 lwl adamınızı kesiyormuyuz .Jeff yazdı:Sizin loncanızın üyelerinde kurtxefe oldugu sürece benden sıze rahat yok![]()
Eger istiyorsan keseriz istemiyorsan ceneni kapatacan ...!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
jeff allah rızası için rahat bırakma

*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*
iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz
Topsecrett
biz kp aclıgı yapmıyoruz hakedeni kesiyoruz o kufur etmiştir ama neden adama nasıl bi yazı yazdıysan artık baksana burada bile kufur ediyon o serefsiz sensinxakrepkrallx yazdı:kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz
KuRTxSaVaŞÇı
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
hakedeni kesiyomuşKurtx yazdı:biz kp aclıgı yapmıyoruz hakedeni kesiyoruz o kufur etmiştir ama neden adama nasıl bi yazı yazdıysan artık baksana burada bile kufur ediyon o serefsiz sensinxakrepkrallx yazdı:kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz
Topsecrett
Kurtx yazdı:biz kp aclıgı yapmıyoruz hakedeni kesiyoruz o kufur etmiştir ama neden adama nasıl bi yazı yazdıysan artık baksana burada bile kufur ediyon o serefsiz sensinxakrepkrallx yazdı:kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz
Lan ben seni ws'ye davet ettiğim zaman neden cevap vermdn madem :lol: :lol: :lol:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
yusufefe yi hangi it soydu biliozmuxakrepkrallx yazdı:hakedeni kesiyomuşKurtx yazdı:biz kp aclıgı yapmıyoruz hakedeni kesiyoruz o kufur etmiştir ama neden adama nasıl bi yazı yazdıysan artık baksana burada bile kufur ediyon o serefsiz sensinxakrepkrallx yazdı:kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz![]()
delikanlıca geç ws at arkadan dalarak olmuyo o işler yakında dağılcaksınız sizle uğraşmıcam

sölettirmesin bana adamın biri