KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Jeff
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: KURTXLONCASI UYELER&KURALLAR

Mesaj gönderen Jeff »

Sizin loncanızın üyelerinde kurtxefe oldugu sürece benden sıze rahat yok :x
SancaK
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Kurtx yazdı:
Kurtxbaba yazdı:
KnackkoutxD yazdı:
Kurtxbaba yazdı:Kurtxbaba Bu Lonca ile ALAKASI yoktur.. Bilgilerinize sunarım.. :!:
o zman nıe öle çar açtın la nick hırsızımısın :mrgreen:

Ben o carı bu Loncadan en az 4-5 ay önce actım şaheser ürettiğim içinde silemiorum... 8-) 8-)

daha gecenlerede yazmısın ben bu lonca kurulmadan 2 sene once kurdum bu carı felan vs kardes bak bu oyunda biz cok yalaka gorduk ilk deyılsın akılnızı basına alın bi daha oyun içinde bi olay oldugu zaman daha olayı bilmeden atlama hemn girme bidaha araya kımın haklı oldunu bilmeden ne gırıyon .

not. arkadaslar yaklasık 2 senedir bu sunucudayım bundan oncede vardım hala varım .
daha dun gelip burda 2 gun pulus alıp laf' la iftıraylan oyun oynayanlara karnımız tok.

kurt x uyleri cagalyor diye oyun içerisinde karalamalar basladı bilee iftıralar zaten kıslıksız kısler tarfından atılıyor .

gercekten durust olup . Herkes kendi işine bakarsa herkes için daha iyi olur bir oyun için insanların biribirini kırması gercekten mantıksız .benim gorusum bunlar . iyi geceler salıcakla kalın..

EFELERXALEMCİ:: BENİM CARIM DEYILDIR YAKLIŞ 4VEYA 5 HAFTA ONCE OZEL DAVETLE GETIRGIM BİR ABIME VERDİM O KULANIYOR...!

anlaşılmıyan hiç bir şey yok....!

Bak Kurtxsavaşçımısın nesin Biryerlerinden uydurma madem sölüorsun foto felan koy kanıtla sonucta ben bucarı sizin Loncanız kurulmadan önce actımmı actım o zaman sorun yok :evil: :evil: :evil:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

Jeff yazdı:Sizin loncanızın üyelerinde kurtxefe oldugu sürece benden sıze rahat yok :x
Sen kimsinki rahat bırakmıcan biz sizin lonca gibi deiliz 30 lwl kescek kadar acta deiliz biz sizin 30 lwl adamınızı kesiyormuyuz .

Eger istiyorsan keseriz istemiyorsan ceneni kapatacan ...!
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kullanıcı avatarı
regua02
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen regua02 »

jeff allah rızası için rahat bırakma
Resim
*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*

iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
Kurtx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Kurtx »

xakrepkrallx yazdı:kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz
biz kp aclıgı yapmıyoruz hakedeni kesiyoruz o kufur etmiştir ama neden adama nasıl bi yazı yazdıysan artık baksana burada bile kufur ediyon o serefsiz sensin
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Kullanıcı avatarı
xakrepkrallx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xakrepkrallx »

Kurtx yazdı:
xakrepkrallx yazdı:kp açısınız hepiniz kurtxkadirağa şerfsizi bi itemin fiyatını sordum küüfr etti sizden adam olmaz
biz kp aclıgı yapmıyoruz hakedeni kesiyoruz o kufur etmiştir ama neden adama nasıl bi yazı yazdıysan artık baksana burada bile kufur ediyon o serefsiz sensin
hakedeni kesiyomuş :D :D delikanlıca geç ws at arkadan dalarak olmuyo o işler yakında dağılcaksınız sizle uğraşmıcam ;)
Topsecrett
Kullanıcı avatarı
Kurtxbaba
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurtxbaba »

Kurtx yazdı:

Lan ben seni ws'ye davet ettiğim zaman neden cevap vermdn madem :lol: :lol: :lol:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]

Ya İstiklal Ya ölüm !
Kullanıcı avatarı
regua02
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen regua02 »

xakrepkrallx yazdı:
Kurtx yazdı:
hakedeni kesiyomuş :D :D delikanlıca geç ws at arkadan dalarak olmuyo o işler yakında dağılcaksınız sizle uğraşmıcam ;)
yusufefe yi hangi it soydu biliozmu
Resim
*---KURTXAZADOO---KURTXKIYAMET---ŞANIŞERXXÖZÖNCEL---*

iNSANIN KENDİNDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR---
Kullanıcı avatarı
regua02
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen regua02 »