Drowlar !!
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Drowlar !!
Artık ne Drowx ne Viktoria nede normal bi ouncu. :geek:
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
- sanchezxjethro
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
- KnackkoutxD
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
:twisted: 
lan gerızekaLI ımzandakı dRow xasdasjdo mı ne onu sıL o zman bıLmıyon demı o ımnzaLarı davut yaptı sanaViktoriaxbuse42 yazdı:Artık ne Drowx ne Viktoria nede normal bi ouncu. :geek:
- Viktoriaxbuse42
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Ne Ne Ne :? Balık Hafızalı Daha Yazmayı Bılmıyor. Benimle Uraşıyor.KnackkoutxD yazdı::twisted:lan gerızekaLI ımzandakı dRow xasdasjdo mı ne onu sıL o zman bıLmıyon demı o ımnzaLarı davut yaptı sanaViktoriaxbuse42 yazdı:Artık ne Drowx ne Viktoria nede normal bi ouncu. :geek:
Drowxmincemeat Çarımla Geri Dönuyorum...!!! xD
Bak Koçum. 1.'si Drowxbugbear o Ve Drowxabeir. 2. side Sen İster Sev Bizi İster Sevme. Sen Cumhurbaşkanı Değilsinki Kendimizi Sana SevdirelimJethroxxx yazdı:artık drowlarla tek bir alakam kalmamıstır. benim loncam artık onlarlada düşmandır. bu s3r3fs1zl3rl3 dostluk fln kurmayın. 2 gün sonra size diklenirler. vs ye cagırırlar ve tam onu keserken arkadan 10 kişi belirir. Artık şu oyunda hiçbir dost loncam yok. Ultralar ve Atabeyler hariç. Bu oyunda baska hakiki lonca yoktur. Beni sırtımdan vuranlarada bi sözüm war. onları bu oyunda tek yakalayacam. o gün görücez bölgeden kim laf atıcak !!!! Drowxbugbebe ile Drowxameleabeir yüzünden ezo drowlar ile dostlugum bitti. neyse ezolarla dostluk kurmak zaten saçmalık. bullshit
Morfinxgeridöndü[Savaşçı] / Drowxmorfin[Şifacı] / Rodriguez[Savaşçı]
Drowxcihan[Büyücü] / Cruelsorcererr[Büyücü]

Drowx lerden bazıları hakketten nasıl desem cok dikleniyorlar yapamıckları işe giriyorlar .Ve cok güçluymus gibi Milleti ADAM etmeye calıyorlar .Önce kendini ette sona onları et adam .
Jethroxxx yazdı:artık drowlarla tek bir alakam kalmamıstır. benim loncam artık onlarlada düşmandır. bu s3r3fs1zl3rl3 dostluk fln kurmayın. 2 gün sonra size diklenirler. vs ye cagırırlar ve tam onu keserken arkadan 10 kişi belirir. Artık şu oyunda hiçbir dost loncam yok. Ultralar ve Atabeyler hariç. Bu oyunda baska hakiki lonca yoktur. Beni sırtımdan vuranlarada bi sözüm war. onları bu oyunda tek yakalayacam. o gün görücez bölgeden kim laf atıcak !!!! Drowxbugbebe ile Drowxameleabeir yüzünden ezo drowlar ile dostlugum bitti. neyse ezolarla dostluk kurmak zaten saçmalık. bullshit
Öncelikle Çok Sağlam Kaynaklardan Edindiğim Bilgiler Sayesinde Buse ve Leyla ' nın Erkek Olduğunu Onları İyi Tanıyan Biri Tarafından Öğrendim ve Eminim...
Bunlar Oyunda Dönek Gibi Dolaşanlar...
Hani Bi Zamanlar Bizi Çekemeyenler Kadın Çar Açtın Topmusun vs. Diyenler Bu 2 İçi Erkek Dışı Kadın Olan Kişilerin Peşinden Ayrılmıyorlar...
Bizim Farkımız Bayan Çar Açtığımızı Herkeze Duyurduk :!:
ve Bu Çarlar Sunucuda Dikkat Çekti Patlama Bile Yaptı Diyebilirim...
Şimdi Söylermisiniz Asıl Kadın Kılıklı Kim ? Bizim Amacımız Kadın Çarlarda Olmasıydı Sunucuda
Onların Amacı Büyük Vurgunlar Yapmak...
Ulubay'a söyledim Bunlar Erkek Davanda Devam Et Diye Sanırım Korktu Çıtı Çıkmadı
Maden O Devam Etmiyor Ben Açıklık Getiriyim !
Leyla - Buse Bana veya Burada Saygınlık Kazanmış Kişi Yada Kişilerle Görüntülü Görüşmeden İnanmayın !
O Fotolar Onlara Ait Değil Kamera Açarlarsada Görürsünüz :arrow: [/color]
Olivera----Coming Soon
Şuan İçin - - - - Trixie
Şuan İçin - - - - Trixie
morfinx35 yazdı:Bak Koçum. 1.'si Drowxbugbear o Ve Drowxabeir. 2. side Sen İster Sev Bizi İster Sevme. Sen Cumhurbaşkanı Değilsinki Kendimizi Sana SevdirelimJethroxxx yazdı:artık drowlarla tek bir alakam kalmamıstır. benim loncam artık onlarlada düşmandır. bu s3r3fs1zl3rl3 dostluk fln kurmayın. 2 gün sonra size diklenirler. vs ye cagırırlar ve tam onu keserken arkadan 10 kişi belirir. Artık şu oyunda hiçbir dost loncam yok. Ultralar ve Atabeyler hariç. Bu oyunda baska hakiki lonca yoktur. Beni sırtımdan vuranlarada bi sözüm war. onları bu oyunda tek yakalayacam. o gün görücez bölgeden kim laf atıcak !!!! Drowxbugbebe ile Drowxameleabeir yüzünden ezo drowlar ile dostlugum bitti. neyse ezolarla dostluk kurmak zaten saçmalık. bullshit
Sen Hakkımızda Ne Düşünürsen Düşün. Bizim Dostumuz Bize Yetiyor.
![]()
Cumhurbaskanı oLsa Sevdırecekmısn ?
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
bu oyunda cinsiyet ayrımcılılığı var sanırım :? çok şükür ben insanın içine bakarak alıyorum evet ufak bi ışık varsa kazanırım onu yanıldıysam tamamen sıyrılırım benim için erkek yada kız önemli deil çevremdeki insanlar bunu bileceklerdir. Kızda olsa görevine giderim Erkekde olsa görevine giderim
ama asla sizin gibi görmeden iftira atmam gördükden sonra konuş kanıtla eyw ama görmeden onun bunun sözüne bakarsanız o zaman siz suçlusunuzdur
bu konu kapandıkca açıyorsunuz peki neden bence çekemiyorsunuz. Konuyu Bir kez daha kapatıyorum insan niteliği taşıyanlar uzatmasın
bu konu kapandıkca açıyorsunuz peki neden bence çekemiyorsunuz. Konuyu Bir kez daha kapatıyorum insan niteliği taşıyanlar uzatmasın
...