Drowlar !!
Drowlar !!
ben jokerin babasıyım
Re: Drowlar !!
jethro seninle daha öncede dost olduğumuzu kim söyledi çocukca hareketlerde bulunan bir şahıs asla bnm dostum olacak sıfata erişemez ilk önce büyü yapdıklarının ne kadar çocuksu olduğunu gör ondan sonra drowx ler ile düşman yada dost olma kararını ver snn dost yada düşman olman hiç bir şeyi değiştirmez bilmem anlatabildim mi
not: Bir daha drowx Loncası hakkında böyle bir konu açmanı istemiyorum aksi halde şikayette bulunacağım kişisel hakaret olarak
not: Bir daha drowx Loncası hakkında böyle bir konu açmanı istemiyorum aksi halde şikayette bulunacağım kişisel hakaret olarak
...
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Jethroxxx yazdı:artık drowlarla tek bir alakam kalmamıstır. benim loncam artık onlarlada düşmandır. bu s3r3fs1zl3rl3 dostluk fln kurmayın. 2 gün sonra size diklenirler. vs ye cagırırlar ve tam onu keserken arkadan 10 kişi belirir. Artık şu oyunda hiçbir dost loncam yok. Ultralar ve Atabeyler hariç. Bu oyunda baska hakiki lonca yoktur. Beni sırtımdan vuranlarada bi sözüm war. onları bu oyunda tek yakalayacam. o gün görücez bölgeden kim laf atıcak !!!! Drowxbugbebe ile Drowxameleabeir yüzünden ezo drowlar ile dostlugum bitti. neyse ezolarla dostluk kurmak zaten saçmalık. bullshit
Laan qq sen kmsin adammı sandın kendini herkese düşman oluo oL seve seve veririz akrşılığını :evil: :evil: :evil: :evil:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
beyler rahtsızlık veriyosam ozur wiktorıaxbuse drowxminatour mu ? ve bu sahsın drow loncasıyla bi alkası varmı cavp yazarsanız sevinirim .... :?:
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
Drowx lerle alakası kalmamışdır.Kurtx yazdı:beyler rahtsızlık veriyosam ozur wiktorıaxbuse drowxminatour mu ? ve bu sahsın drow loncasıyla bi alkası varmı cavp yazarsanız sevinirim .... :?:
...
eyv davut saol zaten oo cakalın sizin aranızda ne işi var onuda cozemedim kolay gelsin ...
KuRTxSaVaŞÇı
Kurtx yazdı:beyler rahtsızlık veriyosam ozur wiktorıaxbuse drowxminatour mu ? ve bu sahsın drow loncasıyla bi alkası varmı cavp yazarsanız sevinirim .... :?:
Buse abla kendi istyeği ile Loncadan cıktı .... :geek:
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !