Megaxmc , Mcerdem hakkında..

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkemm
İskele Babası
İskele Babası

Re: Megaxmc , Mcerdem hakkında..

Mesaj gönderen Dalcaxqorkemm »

essperanza yazdı:HANİ KUZEYXFIRTINA DALCAXGÖRKEM DEĞİLDİ NE OLDU ŞİMDİ ŞAPA GELDİN Mİ :)
Dalcaxqörkemle Kuzeyxfırtına nın aynı oldugunu tüm meran biliyo sen yenimi öğrenıyosun :D
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım
Kullanıcı avatarı
McErdem
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen McErdem »

Selamlar.. Öncelikle sana sadece acıyorum . Bir insan bu kadar aciz olabilir. Beni kestiğini gösterdiği fotoğrafta arkasında Princeofanıll var ve 2 ye tek daldğıma rağmen Kuzeyin canı ortada... Fotoğrafı Anılın gözükmediği acıdan cekmiş oda onun zekiliği... Devam edeyim , Vs teklif etti bende hedefine dedim... Ws öncesi hedefi şahite vericez tamammı dedim o ise cokmu lazım hedef gel ws dedi. Ya ws öncesi gözlüğü hakeme vericez yada atmam diye karsılık verdim... Sonra yolda gördüm ve kestim , kurt mağara önünde ws atmıyorduk... Seni satın alabilicek kadar param var fırtına cok paran olsa idi paranı saklamak zorunda kalmazdın... Seninle 15 m na , Gözlüğüne herseyine ws atarım... Hicfarketmez. 2 kişi 15 can ile kesiyorsun birde tek kestim diye debeleniyorsun..:) Yazık daha cocuksun İyi forumlar !
Resim *M And C* Resim
Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkemm
İskele Babası
İskele Babası

McErdem yazdı:Selamlar.. Öncelikle sana sadece acıyorum . Bir insan bu kadar aciz olabilir. Beni kestiğini gösterdiği fotoğrafta arkasında Princeofanıll var ve 2 ye tek daldğıma rağmen Kuzeyin canı ortada... Fotoğrafı Anılın gözükmediği acıdan cekmiş oda onun zekiliği... Devam edeyim , Vs teklif etti bende hedefine dedim... Ws öncesi hedefi şahite vericez tamammı dedim o ise cokmu lazım hedef gel ws dedi. Ya ws öncesi gözlüğü hakeme vericez yada atmam diye karsılık verdim... Sonra yolda gördüm ve kestim , kurt mağara önünde ws atmıyorduk... Seni satın alabilicek kadar param var fırtına cok paran olsa idi paranı saklamak zorunda kalmazdın... Seninle 15 m na , Gözlüğüne herseyine ws atarım... Hicfarketmez. 2 kişi 15 can ile kesiyorsun birde tek kestim diye debeleniyorsun..:) Yazık daha cocuksun İyi forumlar !

arkadaşlar böyle yapcanı biliyordum senin gib aciz bi insandanda ancak böyl yalanlar beklenır herşey ortada daha fazla inkar edemessin millet görceni gördü sen kafanı yorma benım yeterınce param var kımsenın parasındada gözüm yok hedef flnda iyi uydurmuşssun sende bu açıdan zekisin çocuk dediğin insan 18 yaşında her türlü sosyal imkana sahibim dicem seni öldürsem hapse bile girerim akıllı ol oynunu oyna..
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

bu ameleye forumu açmayı öğretenn kulakları çınlasın emi
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Excellence »

Amele fırtına atıldığın loncanın çarında ne işin var senin çar kasamıyon mu pislik mahlukat :D oh be rahatladım.
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Dalcaxqorkemm
İskele Babası
İskele Babası

Excellence yazdı:Amele fırtına atıldığın loncanın çarında ne işin var senin çar kasamıyon mu pislik mahlukat :D oh be rahatladım.

1.atılmadım o loncadan ben çıktım,
2. konuyla alakası yorumlar yazma
3.terbiyeni takın
4.senın bacını....
Kullanıcı avatarı
essperanza
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen essperanza »

Dalcaxqorkemm yazdı:
essperanza yazdı:HANİ KUZEYXFIRTINA DALCAXGÖRKEM DEĞİLDİ NE OLDU ŞİMDİ ŞAPA GELDİN Mİ :)
Dalcaxqörkemle Kuzeyxfırtına nın aynı oldugunu tüm meran biliyo sen yenimi öğrenıyosun :D
Anlamada sorun var sanırım.Biz biliyoduk ama loncan bilmiyo yada bilmemezlik numarası yapıyodu dalcaxgörkem fırtına değildri diyolardı.
Resim Resim
ResimResim
Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
Kullanıcı avatarı
Kuzeyx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kuzeyx »

SlmLar. ArkdaşLar Öncelikle. Görkem Bizim Loncamızla Alakası Yoktur Siz diceksiniz Neden aldınız. Loncamdan Cok Saygın Biri var o dediki al kefilim dedi Kendi malemde. Bende Kırmadım aldım Görkem saten abi abi beni al ltfn ltfn. Şimdide Şerefsizlik yapıp adımızı Kirletmeye Calışıyor..KuzeyxFırtına Loncamızla alakası Yoktur. . olacak Şeylerden SorumLu Deyiliz K.bakmayın İyi forumLar.
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı

KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı

Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
Kullanıcı avatarı
MeGaxLoST
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen MeGaxLoST »

Allah'a küfür eden bir oyuncu bı başkası hakkında böle bi konu nasıl açıyor anlamıyorum.Ve başkalarının yaşı senı alakadar etmez bunuda öğren.Kuzeyxsanalcıya abi dediğine göre(sanalcının yaşı=17) Hashxbold'dan büyük olmadığın kesindir.Herkeze iyi forumlar.
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
Resim '``'HANEDAN'``'
ResimResim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön