Dalcaxqörkemle Kuzeyxfırtına nın aynı oldugunu tüm meran biliyo sen yenimi öğrenıyosunessperanza yazdı:HANİ KUZEYXFIRTINA DALCAXGÖRKEM DEĞİLDİ NE OLDU ŞİMDİ ŞAPA GELDİN Mİ
Megaxmc , Mcerdem hakkında..
- Dalcaxqorkemm
- İskele Babası
Re: Megaxmc , Mcerdem hakkında..
Ölüm Ölüm Dediğin Nedir Ki Gülüm Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım
Selamlar.. Öncelikle sana sadece acıyorum . Bir insan bu kadar aciz olabilir. Beni kestiğini gösterdiği fotoğrafta arkasında Princeofanıll var ve 2 ye tek daldğıma rağmen Kuzeyin canı ortada... Fotoğrafı Anılın gözükmediği acıdan cekmiş oda onun zekiliği... Devam edeyim , Vs teklif etti bende hedefine dedim... Ws öncesi hedefi şahite vericez tamammı dedim o ise cokmu lazım hedef gel ws dedi. Ya ws öncesi gözlüğü hakeme vericez yada atmam diye karsılık verdim... Sonra yolda gördüm ve kestim , kurt mağara önünde ws atmıyorduk... Seni satın alabilicek kadar param var fırtına cok paran olsa idi paranı saklamak zorunda kalmazdın... Seninle 15 m na , Gözlüğüne herseyine ws atarım... Hicfarketmez. 2 kişi 15 can ile kesiyorsun birde tek kestim diye debeleniyorsun..
Yazık daha cocuksun İyi forumlar !

Basmiller ( kp )
Makyajı akıyor farkının , Herkesleşiyorsun !
- Dalcaxqorkemm
- İskele Babası
McErdem yazdı:Selamlar.. Öncelikle sana sadece acıyorum . Bir insan bu kadar aciz olabilir. Beni kestiğini gösterdiği fotoğrafta arkasında Princeofanıll var ve 2 ye tek daldğıma rağmen Kuzeyin canı ortada... Fotoğrafı Anılın gözükmediği acıdan cekmiş oda onun zekiliği... Devam edeyim , Vs teklif etti bende hedefine dedim... Ws öncesi hedefi şahite vericez tamammı dedim o ise cokmu lazım hedef gel ws dedi. Ya ws öncesi gözlüğü hakeme vericez yada atmam diye karsılık verdim... Sonra yolda gördüm ve kestim , kurt mağara önünde ws atmıyorduk... Seni satın alabilicek kadar param var fırtına cok paran olsa idi paranı saklamak zorunda kalmazdın... Seninle 15 m na , Gözlüğüne herseyine ws atarım... Hicfarketmez. 2 kişi 15 can ile kesiyorsun birde tek kestim diye debeleniyorsun..Yazık daha cocuksun İyi forumlar !
arkadaşlar böyle yapcanı biliyordum senin gib aciz bi insandanda ancak böyl yalanlar beklenır herşey ortada daha fazla inkar edemessin millet görceni gördü sen kafanı yorma benım yeterınce param var kımsenın parasındada gözüm yok hedef flnda iyi uydurmuşssun sende bu açıdan zekisin çocuk dediğin insan 18 yaşında her türlü sosyal imkana sahibim dicem seni öldürsem hapse bile girerim akıllı ol oynunu oyna..
- Excellence
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Amele fırtına atıldığın loncanın çarında ne işin var senin çar kasamıyon mu pislik mahlukat
oh be rahatladım.
EXCELLENCE
- Dalcaxqorkemm
- İskele Babası
Excellence yazdı:Amele fırtına atıldığın loncanın çarında ne işin var senin çar kasamıyon mu pislik mahlukatoh be rahatladım.
1.atılmadım o loncadan ben çıktım,
2. konuyla alakası yorumlar yazma
3.terbiyeni takın
4.senın bacını....
- essperanza
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Anlamada sorun var sanırım.Biz biliyoduk ama loncan bilmiyo yada bilmemezlik numarası yapıyodu dalcaxgörkem fırtına değildri diyolardı.Dalcaxqorkemm yazdı:Dalcaxqörkemle Kuzeyxfırtına nın aynı oldugunu tüm meran biliyo sen yenimi öğrenıyosunessperanza yazdı:HANİ KUZEYXFIRTINA DALCAXGÖRKEM DEĞİLDİ NE OLDU ŞİMDİ ŞAPA GELDİN Mİ

Safequard Megaxesper MeGaXBrüTaL MeGaxeSPeRaNZaA
- Kuzeyx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
SlmLar. ArkdaşLar Öncelikle. Görkem Bizim Loncamızla Alakası Yoktur Siz diceksiniz Neden aldınız. Loncamdan Cok Saygın Biri var o dediki al kefilim dedi Kendi malemde. Bende Kırmadım aldım Görkem saten abi abi beni al ltfn ltfn. Şimdide Şerefsizlik yapıp adımızı Kirletmeye Calışıyor..KuzeyxFırtına Loncamızla alakası Yoktur. . olacak Şeylerden SorumLu Deyiliz K.bakmayın İyi forumLar.
KuZeYxSaNaLcı
SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
SaNaLcı
KuZeYxTeaM KuRuCu Ve BaşKanı
Gün GeLir DevRan Döner Be Kardeşim. YaptıgınLa KaLmaz..!!!
Allah'a küfür eden bir oyuncu bı başkası hakkında böle bi konu nasıl açıyor anlamıyorum.Ve başkalarının yaşı senı alakadar etmez bunuda öğren.Kuzeyxsanalcıya abi dediğine göre(sanalcının yaşı=17) Hashxbold'dan büyük olmadığın kesindir.Herkeze iyi forumlar.
Karakterler:Hanedanx$ırtlanXxkumandanxXJohniexWalkerElectromagneticExkallibre
Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos
'``'HANEDAN'``'

Sunucu:Meran
Klan: Arz / Lodos