ileri gelen günler üzerine görüyorum ki.. Türkx artık yavaş yavaş yok oluyor.... Değerli abilerimizde istekleri ÜzERİne.. ve dğer üyelerle bu konu üzernden Loncayı kapatma isteğnde bulunuyorum.... Loncamızda ben artık dyanışma.. paylaşma... kardeşlik..Ve sürekli Çift kşilikli düşünme olaylarının olduğunu göremiyorum Üyelermden hemen hemen nerdeyse br kaçı harç Onlne olan yoktur... ve Olsad selam veren yoktur.. Bu oly daha fazla devam etememli. ya bir açıklık getirmeliyiz yada yolumuza devam etmeli.. Ben loncanın bu gdiş hatta 1*2 kişinn loncayı ayakta tutuabilceğini devam ettirebiliceğini sanmıyorum.. Türkx LONCASI üyeleri.. Bu KOnu üzerinden tartışmaya başlayabilirsinz... Çnkü Bu gidiş beni üzüyor.. NE onlne üye görebiliyorum kendmdem ve 1*2 kişiden bşka ne selam veren ... Lütfen Bİraz destekleyin bu konuyu. Üyelermzde Tartışsn. Açıklık getirmek istiyorum artık... Türkxartser...
vur hanceri kalbime kalbim kana bulansin! Fazla derinlere inme cünkü orda sen varsin....
Türkxloncası Vedası.....
- Batuhangs730
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Türkxloncası Vedası.....
sovculuk yazdı:ileri gelen günler üzerine görüyorum ki.. Türkx artık yavaş yavaş yok oluyor.... Değerli abilerimizde istekleri ÜzERİne.. ve dğer üyelerle bu konu üzernden Loncayı kapatma isteğnde bulunuyorum.... Loncamızda ben artık dyanışma.. paylaşma... kardeşlik..Ve sürekli Çift kşilikli düşünme olaylarının olduğunu göremiyorum Üyelermden hemen hemen nerdeyse br kaçı harç Onlne olan yoktur... ve Olsad selam veren yoktur.. Bu oly daha fazla devam etememli. ya bir açıklık getirmeliyiz yada yolumuza devam etmeli.. Ben loncanın bu gdiş hatta 1*2 kişinn loncayı ayakta tutuabilceğini devam ettirebiliceğini sanmıyorum.. Türkx LONCASI üyeleri.. Bu KOnu üzerinden tartışmaya başlayabilirsinz... Çnkü Bu gidiş beni üzüyor.. NE onlne üye görebiliyorum kendmdem ve 1*2 kişiden bşka ne selam veren ... Lütfen Bİraz destekleyin bu konuyu. Üyelermzde Tartışsn. Açıklık getirmek istiyorum artık... Türkxartser...
vur hanceri kalbime kalbim kana bulansin! Fazla derinlere inme cünkü orda sen varsin....
:lol: :lol: :lol: :lol:
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor
GALATASARAY
bende eski Türkxlerdenim ve 1,5 sene önce çıkmıştım ve demiştimki beyler lonca arasu yardımlaşma en önemli şeydir dedim ama dinleyen olmamıştır..
Loncanın asıl yok olma sebebide budur bence..
Gerçektende üzüldüm loncanın yok olmasından..
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
veledx e gelChekdar yazdı:bende eski Türkxlerdenim ve 1,5 sene önce çıkmıştım ve demiştimki beyler lonca arasu yardımlaşma en önemli şeydir dedim ama dinleyen olmamıştır..
MinnesotaChicago
Türk loncasının dağılma sürecine girdiği bence doğrudursovculuk yazdı:ileri gelen günler üzerine görüyorum ki.. Türkx artık yavaş yavaş yok oluyor.... Değerli abilerimizde istekleri ÜzERİne.. ve dğer üyelerle bu konu üzernden Loncayı kapatma isteğnde bulunuyorum.... Loncamızda ben artık dyanışma.. paylaşma... kardeşlik..Ve sürekli Çift kşilikli düşünme olaylarının olduğunu göremiyorum Üyelermden hemen hemen nerdeyse br kaçı harç Onlne olan yoktur... ve Olsad selam veren yoktur.. Bu oly daha fazla devam etememli. ya bir açıklık getirmeliyiz yada yolumuza devam etmeli.. Ben loncanın bu gdiş hatta 1*2 kişinn loncayı ayakta tutuabilceğini devam ettirebiliceğini sanmıyorum.. Türkx LONCASI üyeleri.. Bu KOnu üzerinden tartışmaya başlayabilirsinz... Çnkü Bu gidiş beni üzüyor.. NE onlne üye görebiliyorum kendmdem ve 1*2 kişiden bşka ne selam veren ... Lütfen Bİraz destekleyin bu konuyu. Üyelermzde Tartışsn. Açıklık getirmek istiyorum artık... Türkxartser...
Faruk yardımlaşma yok diyen sen misin?( loncadan kaç kişiye yardım ettin? Örnek; Türkxdenizcanın çarları soyuldu o kadar nakit paran var burda söylemek istemiyorum o adama niye yardım etmedin?) kardeşlik yok diyen sen misin?(kimin görevine gittin?,kime kp savaşında yardım ettin?) selam vermeyen lonca üyelerimi ( peki sen selam veriyormusun?) Online olan az kişiden biri sensin oda mecburiyet eğer şaheserlerin itemlerin Türk loncası çarlarında değil normal çarlarda olsa sende girmezsin (bence). Bence hatayı biraz kendinde de ara Faruk...
Saygılarımla Bir zamanlar Türk loncası üyesi Türkxvolkancan...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
faruk değilim bebnTimurlenk yazdı:Türk loncasının dağılma sürecine girdiği bence doğrudur
Faruk yardımlaşma yok diyen sen misin?( loncadan kaç kişiye yardım ettin? Örnek; Türkxdenizcanın çarları soyuldu o kadar nakit paran var burda söylemek istemiyorum o adama niye yardım etmedin?) kardeşlik yok diyen sen misin?(kimin görevine gittin?,kime kp savaşında yardım ettin?) selam vermeyen lonca üyelerimi ( peki selam veriyormusun?) Online olan az kişiden biri sensin oda mecburiyet eğer şaheserlerin itemlerin Türk loncası çarlarında değil normal çarlarda olsa sende girmezsin (bence). Bence hatayı biraz kendinde de ara Faruk...
ben faruk değilim..
Türkxchekdar'ım
Loncaya siriusblack ile girdim ve ilk üyelerdenim..
yardımlaşma konusundada ben lonca içerisinde elimden geleni yaptım..
ben loncadan ayrıldığımda denizcan falan yeni loncaya girdi...
kardeşim konuyu açan ve ilk yorumu yapan artser yani Faruk onun yazdığını alıntı yaptım ona cevap verdim sana lafım yok lafım ona sen Faruksun demedimki?Chekdar yazdı:faruk değilim bebnTimurlenk yazdı:Türk loncasının dağılma sürecine girdiği bence doğrudur
Faruk yardımlaşma yok diyen sen misin?( loncadan kaç kişiye yardım ettin? Örnek; Türkxdenizcanın çarları soyuldu o kadar nakit paran var burda söylemek istemiyorum o adama niye yardım etmedin?) kardeşlik yok diyen sen misin?(kimin görevine gittin?,kime kp savaşında yardım ettin?) selam vermeyen lonca üyelerimi ( peki selam veriyormusun?) Online olan az kişiden biri sensin oda mecburiyet eğer şaheserlerin itemlerin Türk loncası çarlarında değil normal çarlarda olsa sende girmezsin (bence). Bence hatayı biraz kendinde de ara Faruk...
ben faruk değilim..
Türkxchekdar'ım
Loncaya siriusblack ile girdim ve ilk üyelerdenim..
yardımlaşma konusundada ben lonca içerisinde elimden geleni yaptım..
ben loncadan ayrıldığımda denizcan falan yeni loncaya girdi...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
ok kardeş yanlış anlamışım kusura bakma
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Bende Türkx dim . Fakat Bir toplantıda Başka birine Sinirlenip Beni Attılar . Çarı Silip Birdaha yüzlerine bile bakmadım...
Türkxfatihfatih.
Türkxfatihfatih.
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
doğru söze ne hacetTimurlenk yazdı:Türk loncasının dağılma sürecine girdiği bence doğrudursovculuk yazdı:ileri gelen günler üzerine görüyorum ki.. Türkx artık yavaş yavaş yok oluyor.... Değerli abilerimizde istekleri ÜzERİne.. ve dğer üyelerle bu konu üzernden Loncayı kapatma isteğnde bulunuyorum.... Loncamızda ben artık dyanışma.. paylaşma... kardeşlik..Ve sürekli Çift kşilikli düşünme olaylarının olduğunu göremiyorum Üyelermden hemen hemen nerdeyse br kaçı harç Onlne olan yoktur... ve Olsad selam veren yoktur.. Bu oly daha fazla devam etememli. ya bir açıklık getirmeliyiz yada yolumuza devam etmeli.. Ben loncanın bu gdiş hatta 1*2 kişinn loncayı ayakta tutuabilceğini devam ettirebiliceğini sanmıyorum.. Türkx LONCASI üyeleri.. Bu KOnu üzerinden tartışmaya başlayabilirsinz... Çnkü Bu gidiş beni üzüyor.. NE onlne üye görebiliyorum kendmdem ve 1*2 kişiden bşka ne selam veren ... Lütfen Bİraz destekleyin bu konuyu. Üyelermzde Tartışsn. Açıklık getirmek istiyorum artık... Türkxartser...
Faruk yardımlaşma yok diyen sen misin?( loncadan kaç kişiye yardım ettin? Örnek; Türkxdenizcanın çarları soyuldu o kadar nakit paran var burda söylemek istemiyorum o adama niye yardım etmedin?) kardeşlik yok diyen sen misin?(kimin görevine gittin?,kime kp savaşında yardım ettin?) selam vermeyen lonca üyelerimi ( peki sen selam veriyormusun?) Online olan az kişiden biri sensin oda mecburiyet eğer şaheserlerin itemlerin Türk loncası çarlarında değil normal çarlarda olsa sende girmezsin (bence). Bence hatayı biraz kendinde de ara Faruk...
Saygılarımla Bir zamanlar Türk loncası üyesi Türkxvolkancan...