Türkxloncası Vedası.....

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
sovculuk
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Türkxloncası Vedası.....

Mesaj gönderen sovculuk »

ileri gelen günler üzerine görüyorum ki.. Türkx artık yavaş yavaş yok oluyor.... Değerli abilerimizde istekleri ÜzERİne.. ve dğer üyelerle bu konu üzernden Loncayı kapatma isteğnde bulunuyorum.... Loncamızda ben artık dyanışma.. paylaşma... kardeşlik..Ve sürekli Çift kşilikli düşünme olaylarının olduğunu göremiyorum Üyelermden hemen hemen nerdeyse br kaçı harç Onlne olan yoktur... ve Olsad selam veren yoktur.. Bu oly daha fazla devam etememli. ya bir açıklık getirmeliyiz yada yolumuza devam etmeli.. Ben loncanın bu gdiş hatta 1*2 kişinn loncayı ayakta tutuabilceğini devam ettirebiliceğini sanmıyorum.. Türkx LONCASI üyeleri.. Bu KOnu üzerinden tartışmaya başlayabilirsinz... Çnkü Bu gidiş beni üzüyor.. NE onlne üye görebiliyorum kendmdem ve 1*2 kişiden bşka ne selam veren ... Lütfen Bİraz destekleyin bu konuyu. Üyelermzde Tartışsn. Açıklık getirmek istiyorum artık... Türkxartser...

vur hanceri kalbime kalbim kana bulansin! Fazla derinlere inme cünkü orda sen varsin....
Kullanıcı avatarı
Batuhangs730
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Re: Türkxloncası Vedası.....

Mesaj gönderen Batuhangs730 »

sovculuk yazdı:ileri gelen günler üzerine görüyorum ki.. Türkx artık yavaş yavaş yok oluyor.... Değerli abilerimizde istekleri ÜzERİne.. ve dğer üyelerle bu konu üzernden Loncayı kapatma isteğnde bulunuyorum.... Loncamızda ben artık dyanışma.. paylaşma... kardeşlik..Ve sürekli Çift kşilikli düşünme olaylarının olduğunu göremiyorum Üyelermden hemen hemen nerdeyse br kaçı harç Onlne olan yoktur... ve Olsad selam veren yoktur.. Bu oly daha fazla devam etememli. ya bir açıklık getirmeliyiz yada yolumuza devam etmeli.. Ben loncanın bu gdiş hatta 1*2 kişinn loncayı ayakta tutuabilceğini devam ettirebiliceğini sanmıyorum.. Türkx LONCASI üyeleri.. Bu KOnu üzerinden tartışmaya başlayabilirsinz... Çnkü Bu gidiş beni üzüyor.. NE onlne üye görebiliyorum kendmdem ve 1*2 kişiden bşka ne selam veren ... Lütfen Bİraz destekleyin bu konuyu. Üyelermzde Tartışsn. Açıklık getirmek istiyorum artık... Türkxartser...

vur hanceri kalbime kalbim kana bulansin! Fazla derinlere inme cünkü orda sen varsin....

:lol: :lol: :lol: :lol:
Batuhangs [^Ecel Getiren]
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı [1910 BÜYÜ ŞİFA]
Wildpisagor

GALATASARAY
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Chekdar »

bende eski Türkxlerdenim ve 1,5 sene önce çıkmıştım ve demiştimki beyler lonca arasu yardımlaşma en önemli şeydir dedim ama dinleyen olmamıştır..

Loncanın asıl yok olma sebebide budur bence..

Gerçektende üzüldüm loncanın yok olmasından.. :cry:
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Kullanıcı avatarı
artser123
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen artser123 »

Chekdar yazdı:bende eski Türkxlerdenim ve 1,5 sene önce çıkmıştım ve demiştimki beyler lonca arasu yardımlaşma en önemli şeydir dedim ama dinleyen olmamıştır..

Loncanın asıl yok olma sebebide budur bence..

Gerçektende üzüldüm loncanın yok olmasından.. :cry:
veledx e gel
MinnesotaChicago
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

sovculuk yazdı:ileri gelen günler üzerine görüyorum ki.. Türkx artık yavaş yavaş yok oluyor.... Değerli abilerimizde istekleri ÜzERİne.. ve dğer üyelerle bu konu üzernden Loncayı kapatma isteğnde bulunuyorum.... Loncamızda ben artık dyanışma.. paylaşma... kardeşlik..Ve sürekli Çift kşilikli düşünme olaylarının olduğunu göremiyorum Üyelermden hemen hemen nerdeyse br kaçı harç Onlne olan yoktur... ve Olsad selam veren yoktur.. Bu oly daha fazla devam etememli. ya bir açıklık getirmeliyiz yada yolumuza devam etmeli.. Ben loncanın bu gdiş hatta 1*2 kişinn loncayı ayakta tutuabilceğini devam ettirebiliceğini sanmıyorum.. Türkx LONCASI üyeleri.. Bu KOnu üzerinden tartışmaya başlayabilirsinz... Çnkü Bu gidiş beni üzüyor.. NE onlne üye görebiliyorum kendmdem ve 1*2 kişiden bşka ne selam veren ... Lütfen Bİraz destekleyin bu konuyu. Üyelermzde Tartışsn. Açıklık getirmek istiyorum artık... Türkxartser...

Türk loncasının dağılma sürecine girdiği bence doğrudur
Faruk yardımlaşma yok diyen sen misin?( loncadan kaç kişiye yardım ettin? Örnek; Türkxdenizcanın çarları soyuldu o kadar nakit paran var burda söylemek istemiyorum o adama niye yardım etmedin?) kardeşlik yok diyen sen misin?(kimin görevine gittin?,kime kp savaşında yardım ettin?) selam vermeyen lonca üyelerimi ( peki sen selam veriyormusun?) Online olan az kişiden biri sensin oda mecburiyet eğer şaheserlerin itemlerin Türk loncası çarlarında değil normal çarlarda olsa sende girmezsin (bence). Bence hatayı biraz kendinde de ara Faruk...

Saygılarımla Bir zamanlar Türk loncası üyesi Türkxvolkancan...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Chekdar »

Timurlenk yazdı:Türk loncasının dağılma sürecine girdiği bence doğrudur
Faruk yardımlaşma yok diyen sen misin?( loncadan kaç kişiye yardım ettin? Örnek; Türkxdenizcanın çarları soyuldu o kadar nakit paran var burda söylemek istemiyorum o adama niye yardım etmedin?) kardeşlik yok diyen sen misin?(kimin görevine gittin?,kime kp savaşında yardım ettin?) selam vermeyen lonca üyelerimi ( peki selam veriyormusun?) Online olan az kişiden biri sensin oda mecburiyet eğer şaheserlerin itemlerin Türk loncası çarlarında değil normal çarlarda olsa sende girmezsin (bence). Bence hatayı biraz kendinde de ara Faruk...
faruk değilim bebn

ben faruk değilim..
Türkxchekdar'ım

Loncaya siriusblack ile girdim ve ilk üyelerdenim..

yardımlaşma konusundada ben lonca içerisinde elimden geleni yaptım..

ben loncadan ayrıldığımda denizcan falan yeni loncaya girdi...
Kullanıcı avatarı
Timurlenk
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Timurlenk »

Chekdar yazdı:
Timurlenk yazdı:Türk loncasının dağılma sürecine girdiği bence doğrudur
Faruk yardımlaşma yok diyen sen misin?( loncadan kaç kişiye yardım ettin? Örnek; Türkxdenizcanın çarları soyuldu o kadar nakit paran var burda söylemek istemiyorum o adama niye yardım etmedin?) kardeşlik yok diyen sen misin?(kimin görevine gittin?,kime kp savaşında yardım ettin?) selam vermeyen lonca üyelerimi ( peki selam veriyormusun?) Online olan az kişiden biri sensin oda mecburiyet eğer şaheserlerin itemlerin Türk loncası çarlarında değil normal çarlarda olsa sende girmezsin (bence). Bence hatayı biraz kendinde de ara Faruk...
faruk değilim bebn

ben faruk değilim..
Türkxchekdar'ım

Loncaya siriusblack ile girdim ve ilk üyelerdenim..

yardımlaşma konusundada ben lonca içerisinde elimden geleni yaptım..

ben loncadan ayrıldığımda denizcan falan yeni loncaya girdi...
kardeşim konuyu açan ve ilk yorumu yapan artser yani Faruk onun yazdığını alıntı yaptım ona cevap verdim sana lafım yok lafım ona sen Faruksun demedimki?
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.

Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Chekdar »

ok kardeş yanlış anlamışım kusura bakma
Kullanıcı avatarı
VatanXLydeR
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen VatanXLydeR »

Bende Türkx dim . Fakat Bir toplantıda Başka birine Sinirlenip Beni Attılar . Çarı Silip Birdaha yüzlerine bile bakmadım...

Türkxfatihfatih.
Kullanıcı avatarı
Effairenclik
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Effairenclik »

Timurlenk yazdı:

Türk loncasının dağılma sürecine girdiği bence doğrudur
Faruk yardımlaşma yok diyen sen misin?( loncadan kaç kişiye yardım ettin? Örnek; Türkxdenizcanın çarları soyuldu o kadar nakit paran var burda söylemek istemiyorum o adama niye yardım etmedin?) kardeşlik yok diyen sen misin?(kimin görevine gittin?,kime kp savaşında yardım ettin?) selam vermeyen lonca üyelerimi ( peki sen selam veriyormusun?) Online olan az kişiden biri sensin oda mecburiyet eğer şaheserlerin itemlerin Türk loncası çarlarında değil normal çarlarda olsa sende girmezsin (bence). Bence hatayı biraz kendinde de ara Faruk...

Saygılarımla Bir zamanlar Türk loncası üyesi Türkxvolkancan...
doğru söze ne hacet :D
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön