Yeni Reçeteler...!!!
Yeni Reçeteler...!!!
ArkadaşLar Yeni ReçeteLer GeLdi. Ve Yeni MadenLer Düşmeye BaşLadı Yavaş Yavaş . Ama Bi Sorun Varki Oyunun Çoğunun Yeni Çar Açması Gereken Bir Sorun . Mesela Benim Çarım Şifacı Ve Madenci Ve Lokman .. Ama Yeni Gelen ReçeteLeri ZırhçıLar Üretebiliyor . Ve Nadide OLduğu İçinde AktarıLamıyor . Bunun İçin Yeni Çar Açmam Gerekiyor. Oyun YöneticiLerinin Bu OLaya Bir Çözüm BuLması Gerekiyor ...
- eceLinizqeLdi
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeni Reçeteler...!!!
bugun, terzide reçetelere bakarken benımde aklıma gelen konu bu idi, çözüm olarak ;
aynı hesaptaki karakterlerin birbiri bankasını görme olasıLıgı olması, olabilir veya ;
nadide ler artık aktarılabilsin .. ki bunun olucagını sanmıyorum .. gözlükler falan onca şey ayarlanmış aktarımı olmasa iyi olur .. başka bir çözüm de ;
Gb gibi bir makina yapılıp her karakter toplama, üretim statlarını sıfırlayabilmesi ..
Değindiğim noktalar bunlar
Saygılarımla
aynı hesaptaki karakterlerin birbiri bankasını görme olasıLıgı olması, olabilir veya ;
nadide ler artık aktarılabilsin .. ki bunun olucagını sanmıyorum .. gözlükler falan onca şey ayarlanmış aktarımı olmasa iyi olur .. başka bir çözüm de ;
Gb gibi bir makina yapılıp her karakter toplama, üretim statlarını sıfırlayabilmesi ..
Saygılarımla
Sancak !

Yöneticilerden Bunla ilgili Bir çözüm bekliorum bende Yoksa hiç bir şey üretemicek çoğu kişi
[img]http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.hizliupload.com%2Fimg%2F92009687678595982105.jpg[%2Fimg&h=cc0c2][img]http://www.hizliupload.com/img/43522034559560098166.jpg[/img]
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
eceLinizqeLdi yazdı:bugun, terzide reçetelere bakarken benımde aklıma gelen konu bu idi, çözüm olarak ;
Saygılarımla
yinede sorunlar olacaktır.Herkes üyeliği içinde üretimci çar bulundurmak zorunda değil.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Lonca: <Estergon>
buna en iyi cözem meslek puanlarının sıfırlana bilmesidir böylece bir çok şeyi ürete biliriz
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

intikamatesi yazdı:buna en iyi cözem meslek puanlarının sıfırlana bilmesidir böylece bir çok şeyi ürete biliriz
sıfırlansada üreteceğin her çarı üretimci yapacaksın.Nasıl maden çekeceksin?
25 lwl char kasıp madenci yap + kp içinde kullanırsınturkoxHAMSTER yazdı:intikamatesi yazdı:buna en iyi cözem meslek puanlarının sıfırlana bilmesidir böylece bir çok şeyi ürete biliriz
sıfırlansada üreteceğin her çarı üretimci yapacaksın.Nasıl maden çekeceksin?

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- xFirelifex
- Demirci Çırağı

- Klan: Arzın Çocukları
Yeni reçetelerin seviyesinin 1'e düşürülüp üretim puanlarının bir kereliğine mahsus geri verilmesi ya da GBM'ye girince üretim puanlarının da sıfırlanması gerek bence.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Bırakın ya vatandaşlar GM olmuş o detayı zikredecek kapasiteye sahip değiller hiz hiç olamazsınız 
Kalkar şimdi biri der bu bir uzmanlıktır diye oturup kalırsınız
bu oyunu biz oyun olarak değil 7/24 oynamalıyız uzman olmalıyız
sters atamaya değil stres yüklemeye gelmeliyiz 
Kalkar şimdi biri der bu bir uzmanlıktır diye oturup kalırsınız

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
daha herkes yeni yeni farkına warıyor olayın bu konuda şaheserler gibi sayfa sayfa açılıp uzayacak we sanırım yine her sınıfa 1 lvl reçeteler gelecek