Yeni Reçeteler...!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Ehrimen
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Yeni Reçeteler...!!!

Mesaj gönderen Ehrimen »

ArkadaşLar Yeni ReçeteLer GeLdi. Ve Yeni MadenLer Düşmeye BaşLadı Yavaş Yavaş . Ama Bi Sorun Varki Oyunun Çoğunun Yeni Çar Açması Gereken Bir Sorun . Mesela Benim Çarım Şifacı Ve Madenci Ve Lokman .. Ama Yeni Gelen ReçeteLeri ZırhçıLar Üretebiliyor . Ve Nadide OLduğu İçinde AktarıLamıyor . Bunun İçin Yeni Çar Açmam Gerekiyor. Oyun YöneticiLerinin Bu OLaya Bir Çözüm BuLması Gerekiyor ...
Kullanıcı avatarı
eceLinizqeLdi
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Re: Yeni Reçeteler...!!!

Mesaj gönderen eceLinizqeLdi »

bugun, terzide reçetelere bakarken benımde aklıma gelen konu bu idi, çözüm olarak ;
aynı hesaptaki karakterlerin birbiri bankasını görme olasıLıgı olması, olabilir veya ;
nadide ler artık aktarılabilsin .. ki bunun olucagını sanmıyorum .. gözlükler falan onca şey ayarlanmış aktarımı olmasa iyi olur .. başka bir çözüm de ;
Gb gibi bir makina yapılıp her karakter toplama, üretim statlarını sıfırlayabilmesi ..

Değindiğim noktalar bunlar

Saygılarımla
Sancak !

Resim
forzobjk
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen forzobjk »

Yöneticilerden Bunla ilgili Bir çözüm bekliorum bende Yoksa hiç bir şey üretemicek çoğu kişi
[img]http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.hizliupload.com%2Fimg%2F92009687678595982105.jpg[%2Fimg&h=cc0c2][img]http://www.hizliupload.com/img/43522034559560098166.jpg[/img]
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

eceLinizqeLdi yazdı:bugun, terzide reçetelere bakarken benımde aklıma gelen konu bu idi, çözüm olarak ;
aynı hesaptaki karakterlerin birbiri bankasını görme olasıLıgı olması, olabilir veya ;
nadide ler artık aktarılabilsin .. ki bunun olucagını sanmıyorum .. gözlükler falan onca şey ayarlanmış aktarımı olmasa iyi olur .. başka bir çözüm de ;
Gb gibi bir makina yapılıp her karakter toplama, üretim statlarını sıfırlayabilmesi ..

Değindiğim noktalar bunlar

Saygılarımla

yinede sorunlar olacaktır.Herkes üyeliği içinde üretimci çar bulundurmak zorunda değil.
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

buna en iyi cözem meslek puanlarının sıfırlana bilmesidir böylece bir çok şeyi ürete biliriz
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

intikamatesi yazdı:buna en iyi cözem meslek puanlarının sıfırlana bilmesidir böylece bir çok şeyi ürete biliriz

sıfırlansada üreteceğin her çarı üretimci yapacaksın.Nasıl maden çekeceksin?
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Tokerx »

turkoxHAMSTER yazdı:
intikamatesi yazdı:buna en iyi cözem meslek puanlarının sıfırlana bilmesidir böylece bir çok şeyi ürete biliriz

sıfırlansada üreteceğin her çarı üretimci yapacaksın.Nasıl maden çekeceksin?
25 lwl char kasıp madenci yap + kp içinde kullanırsın ;) iridyum gibi değerli madenleri bilmem :)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
xFirelifex
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen xFirelifex »

Yeni reçetelerin seviyesinin 1'e düşürülüp üretim puanlarının bir kereliğine mahsus geri verilmesi ya da GBM'ye girince üretim puanlarının da sıfırlanması gerek bence.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
Kullanıcı avatarı
1453
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen 1453 »

Bırakın ya vatandaşlar GM olmuş o detayı zikredecek kapasiteye sahip değiller hiz hiç olamazsınız :D

Kalkar şimdi biri der bu bir uzmanlıktır diye oturup kalırsınız :D bu oyunu biz oyun olarak değil 7/24 oynamalıyız uzman olmalıyız :D sters atamaya değil stres yüklemeye gelmeliyiz :D
Resim
|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|

İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen xsercanx »

daha herkes yeni yeni farkına warıyor olayın bu konuda şaheserler gibi sayfa sayfa açılıp uzayacak we sanırım yine her sınıfa 1 lvl reçeteler gelecek

“Genel Etkileşim” sayfasına dön