Meteor Girişi hk.
Re: Meteor Girişi hk.
MADEN ARZLAR GEÇMEK ÇOK KOLAY HASEKİ KAPISI KAPATILSIN.....
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
- Liderxbuyucux
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
afedersiniz ama tmm arkadaş haklıda bn yer altına gırıcm metoorda lodoslor tutmus kapınn onun dıyorum yalwarırım bırkaın geceyım kesıolar n ypmm grk sız ce ?
SUNUCU:'BEYAZKÖŞK'
KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

KARAKTER İSMİ:'Acımasızaslann'&'Prensim'
KARAKTER TÜRÜ:'Savaşçı'&'Büyücü'
KARAKTER LWLİ:'49'&'40'
KLAN:'LODOS'

Arz kalesi babi aliye daha yakın akıllı olsanız ah....Liderxbuyucux yazdı:afedersiniz ama tmm arkadaş haklıda bn yer altına gırıcm metoorda lodoslor tutmus kapınn onun dıyorum yalwarırım bırkaın geceyım kesıolar n ypmm grk sız ce ?
xXHaNdSoMeXx-İkvteamhandsome
Arzlar meteora girişi tutuyor tamam.Fakat arzlar meteora girdiğinde ilerdeki Lodos sancağından karizmasını kaybetmeden geçemiyorlar(en azından işini bilenler geçiyor).
Bir Lodosum fakat bu kadar saçma düşünmeyin.Madem geçemiyorsunuz,senle geçemeyen Lodos dostlarını toplayın ve geçin.Her şeyin bir çözümü var.
Eğer gerçekten Meteora girmek istesen,oraya her türlü girersin.Haseki açıldı diye Lodosların yaptığı bir sitem olarak buldum bu öneriyi.Fakat böyle saçma fikirin kabul olması mantıksız.
Bir Lodosum fakat bu kadar saçma düşünmeyin.Madem geçemiyorsunuz,senle geçemeyen Lodos dostlarını toplayın ve geçin.Her şeyin bir çözümü var.
Eğer gerçekten Meteora girmek istesen,oraya her türlü girersin.Haseki açıldı diye Lodosların yaptığı bir sitem olarak buldum bu öneriyi.Fakat böyle saçma fikirin kabul olması mantıksız.
Giresunsavaşçısı
duskFANG Büyü Şifa(1630)
duskFANG Büyü Şifa(1630)
HaNdSoMe yazdı:Arz kalesi babi aliye daha yakın akıllı olsanız ah....Liderxbuyucux yazdı:afedersiniz ama tmm arkadaş haklıda bn yer altına gırıcm metoorda lodoslor tutmus kapınn onun dıyorum yalwarırım bırkaın geceyım kesıolar n ypmm grk sız ce ?
Arz lar yer altına inemiyor Babalide kesiliyor,Emin önünü bankada kkesiliyor ,yer altı bankada kesiliyor,bankadan alış veriş bile yapamıyor çoğu zaman ,bunlar düzelirse Lodosların sorunuda düzelsin,böyle kalsın , tek ve sadece Komutanı yani bir mevzide sağlam olan arzlara karşılık en az 4-5 mevzi sahibi olan lodoslarla eşitlik yok 5-1 lodslar galip