Merhaba;
Hepinizinde bildiği gibi Arz'ın Çocukları Mısır Çarşısına giriş yapamadıkları için 2. kapı açıldığını biliyoruz.
Evet iyi olmuş,
Onlar için biraz kolaylık sağlamıştır bu en azından..
Gel gelelim Meteor Bölgesi Girişinide Arz'ın Çocukları tutuyor..
Ben 20dakika cıvarı kadar o bölgeye giremediğim gibi Karizmamı sıfırladığım halde yine giremiyorum..
Ya onlarda zorlansın.. yada bizede bir kolaylık yapılsın..
Ben eşitsizlik olduğunu düşünüyorum.. !
Not:Herkezin düşünce ve görüşlerine saygım olduğu gibi onlarında benim düşüncelerime saygı gösterip seviyeli yorum yapmalarını isterim..!
Fikir ve Görüşlerinizi bekliyorum!..
Meteor Girişi hk.
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Meteor Girişi hk.
Biz meteora bir ruh taşından yada içeriye ışınlayan bir şeyden girmiyoruz.Orda tabela bizi içeri ışınlamıyor biz sanki ordan içeri yürüyormuşuz anlamı katıyor.Şimdi sence lodos kaleye yakın bir yerde meteora geçip normal geçiş yeriyle aynı yerde çıkmak oyunun düzenine aykırı olmaz mı?
- ahmet103045
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
Katılıyorum.Biz meteora girmke için yarım saatimizi veriyoruz....
Wildmage
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
XxxCaRNaVaLxxX
Carnaval
Biraz garip olur ama atıyorum Lodos kaleden meteor girişe tünel kazılmış diye düşünelim bir tünel olur girersin ordan geçersin buda bir seçenekturkoxHAMSTER yazdı:Biz meteora bir ruh taşından yada içeriye ışınlayan bir şeyden girmiyoruz.Orda tabela bizi içeri ışınlamıyor biz sanki ordan içeri yürüyormuşuz anlamı katıyor.Şimdi sence lodos kaleye yakın bir yerde meteora geçip normal geçiş yeriyle aynı yerde çıkmak oyunun düzenine aykırı olmaz mı?
En son Forumkral tarafından 02 Tem 2010 16:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Haklısın.. evet ama ben bir kolaylık gelsin diyorum yeni bir giriş açılsın demiyorum.. eşitlensin bu durum!turkoxHAMSTER yazdı:Biz meteora bir ruh taşından yada içeriye ışınlayan bir şeyden girmiyoruz.Orda tabela bizi içeri ışınlamıyor biz sanki ordan içeri yürüyormuşuz anlamı katıyor.Şimdi sence lodos kaleye yakın bir yerde meteora geçip normal geçiş yeriyle aynı yerde çıkmak oyunun düzenine aykırı olmaz mı?
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ben lodosum sadece 1 kere çık yaparak girebiliyorum. Bazen gir-çık yapmama gerek de kalmıyor.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
+1.mitmet yazdı:Ben lodosum sadece 1 kere çık yaparak girebiliyorum. Bazen gir-çık yapmama gerek de kalmıyor.
Giren giriyor..
Bu arada onlarca kişisiniz bir grup toplayamıyor musunuz?
Biz az kişiyiz geçemiyoruz ve aynı zamanda oyuna gerçekçilik katılması için yapılması gereken bir şeydi Haseki.
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
sız esıtlık mı dıyosunuz meteordan emınonune gecıslerı arzlar tutmuyo heralde.diceklerki em e gırcık yap ordasın herkesın 500 kp sı olmuyo dimi
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Pardon Arkadaşlar'da Konudada belirtmiş olduğum gibi düşüncemi belirttim..
Bu benim bakış açım ve fikrim.. ve sizlerle paylaşmak istedim..
Sizinde fikir ve düşüncelerinizi Almak ve tekrardan düşünmek istiyorum..
Ama gördüğüm kadarıyla.. muhalefet olan çok..
Düşünce ve Fikirlerinizi bekliyorum..
Saygı Çerçevesinde lütfen..
Bu benim bakış açım ve fikrim.. ve sizlerle paylaşmak istedim..
Sizinde fikir ve düşüncelerinizi Almak ve tekrardan düşünmek istiyorum..
Ama gördüğüm kadarıyla.. muhalefet olan çok..
Düşünce ve Fikirlerinizi bekliyorum..
Saygı Çerçevesinde lütfen..
Hasekinin Oyunun Hikaye ve yapı olarak olgusunu bozmayacak şekilde Bir Mantığı var. Fkat Meteor Girişin böyle bir yapısı yok malesef.Diğer yandan herne kadar arzlar tarafından Kontrol edilsede Meteora girilden sonra az ilerde Lodos Kalesi var ve Arzlar İçin durum Aynı Oluyor....Olayı kendi tarafınızdan yorumlamak yetmiyor malesef
Kimse Meteor Girişi Eleştirmeye hakkı yok.O zaman Lodos Kalesinide Kaldırsınlar demi
Kimse Meteor Girişi Eleştirmeye hakkı yok.O zaman Lodos Kalesinide Kaldırsınlar demi