Latifi Olanlar !!
Re: Latifi Olanlar !!
şaheserler alışverişe konulamaz /satılamaz ortalama 150 M :mrgreen:

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
9zaza yazdı:Adam çantadakı şeklını istemiş oda koymuş yani yardım amaclı latif olsa ne yazarkızaten 3 tane 49 u olanın latifi oluyor satenpatiklipenguen yazdı:DavuTT yazdı:buyur
...
Latifin olmadığı halde datalardan alıp bu resmi çantandaymış gibi koymandaki amaç ne acaba ? Bişeyler kanıtlamak mı ?
Adam çantada olan şeklini sormuş o da dur çantadaki şeklini koyum deyip datadaki resmi koymuş. Latifi olmadığı halde varmış gibi gösterme gibi bi zorunluluğu mu var ? Yoksa seninde mi zoruna gitti ?
Patiklipenguen
Evet çantadaki şeklin sordum arkadaşta dur çantadaki şeklini koyıyım diyip datadaki resmi koymuş latifi olmadığı halde.Arkadaşın latifi olmadığını ve datadan aldığını biliyoruz ve bu arkadaş latifim var demiyo.Anlıyacağın latifi yok bizde var sanmıyoruz datadan gösterebilir normal bişey ve latifi olmadığı halde varmış gibi gösterdiğini sanmıyorum...patiklipenguen yazdı:9zaza yazdı:Adam çantadakı şeklını istemiş oda koymuş yani yardım amaclı latif olsa ne yazarkızaten 3 tane 49 u olanın latifi oluyor satenpatiklipenguen yazdı:DavuTT yazdı:buyur
...
Latifin olmadığı halde datalardan alıp bu resmi çantandaymış gibi koymandaki amaç ne acaba ? Bişeyler kanıtlamak mı ?
Adam çantada olan şeklini sormuş o da dur çantadaki şeklini koyum deyip datadaki resmi koymuş. Latifi olmadığı halde varmış gibi gösterme gibi bi zorunluluğu mu var ? Yoksa seninde mi zoruna gitti ?
senin böyle şaçma yorum yapmandaki amaç tartışma çıkarmak mı ?patiklipenguen yazdı:DavuTT yazdı:buyur
...

- astalavista
- Cin Avcısı
/Katıl...MykonS yazdı:senin böyle şaçma yorum yapmandaki amaç tartışma çıkarmak mı ?patiklipenguen yazdı:DavuTT yazdı:buyur
...
...
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
Astalan
XxASTALANxX
AsTaLaNxxİnTiKaM
- patiklipenguen
- Işık Hanım'ın Elemanı
Olmayan birşeyi varmış gibi göstermek kadar saçma olmasa diye düşünüyorum.
Patiklipenguen
adam çantadaki şeklini sormuş arkadaştada latif olmadıgı için datadan upload edip koymuş o arkadaşın latif var bende dediğinide duymadım ...patiklipenguen yazdı:Olmayan birşeyi varmış gibi göstermek kadar saçma olmasa diye düşünüyorum.

kardeşim adama sormamışki latifin varmı diye sadece resmini istemiş .. tamam konu latifi olanlar ama resmini istediği için adam koymuş bunu bu kadar sorun etmeyin kendinize eylence arıyorsunuz resmen işiniz gücünüz dırdır şamata ..patiklipenguen yazdı:9zaza yazdı:Adam çantadakı şeklını istemiş oda koymuş yani yardım amaclı latif olsa ne yazarkızaten 3 tane 49 u olanın latifi oluyor satenpatiklipenguen yazdı:DavuTT yazdı:buyur
...
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
sormuş oda resmini koymuş iyi bir paylaşım :twisted: ama emeğe saygı göstermiyosunuz :twisted:
her konuma yanlışlıosunuz.forumda 1 kere söylicem son kere bidaha söylemicem hadi bakalım
- bloodxknow
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Lan gerizekaLı kız adamın latifi var qerçekte niye #@!? anLıyon #@!? çocugu qeLmıs buraya artistLenıyoR Datadan fLn oynamadı ananı #@!? senın o adama laf atma @ #@!? kruusu qerçek latifide var adamın ananı sıkerım tmmı ? Orospunun kızı