Latifi Olanlar !!

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: Latifi Olanlar !!

Mesaj gönderen Tokerx »

şaheserler alışverişe konulamaz /satılamaz ortalama 150 M :mrgreen:
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen patiklipenguen »

9zaza yazdı:
patiklipenguen yazdı:
DavuTT yazdı:buyur

Resim

...

Latifin olmadığı halde datalardan alıp bu resmi çantandaymış gibi koymandaki amaç ne acaba ? Bişeyler kanıtlamak mı ?
Adam çantadakı şeklını istemiş oda koymuş yani yardım amaclı latif olsa ne yazarkızaten 3 tane 49 u olanın latifi oluyor saten

Adam çantada olan şeklini sormuş o da dur çantadaki şeklini koyum deyip datadaki resmi koymuş. Latifi olmadığı halde varmış gibi gösterme gibi bi zorunluluğu mu var ? Yoksa seninde mi zoruna gitti ?

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
Xxkontxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Xxkontxx »

patiklipenguen yazdı:
9zaza yazdı:
patiklipenguen yazdı:

Resim

...

Latifin olmadığı halde datalardan alıp bu resmi çantandaymış gibi koymandaki amaç ne acaba ? Bişeyler kanıtlamak mı ?
Adam çantadakı şeklını istemiş oda koymuş yani yardım amaclı latif olsa ne yazarkızaten 3 tane 49 u olanın latifi oluyor saten

Adam çantada olan şeklini sormuş o da dur çantadaki şeklini koyum deyip datadaki resmi koymuş. Latifi olmadığı halde varmış gibi gösterme gibi bi zorunluluğu mu var ? Yoksa seninde mi zoruna gitti ?
Evet çantadaki şeklin sordum arkadaşta dur çantadaki şeklini koyıyım diyip datadaki resmi koymuş latifi olmadığı halde.Arkadaşın latifi olmadığını ve datadan aldığını biliyoruz ve bu arkadaş latifim var demiyo.Anlıyacağın latifi yok bizde var sanmıyoruz datadan gösterebilir normal bişey ve latifi olmadığı halde varmış gibi gösterdiğini sanmıyorum...
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MykonS »

patiklipenguen yazdı:

Resim

...

senin böyle şaçma yorum yapmandaki amaç tartışma çıkarmak mı ?
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
astalavista
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen astalavista »

MykonS yazdı:
patiklipenguen yazdı:

Resim

...

senin böyle şaçma yorum yapmandaki amaç tartışma çıkarmak mı ?
/Katıl...
...

Astalan

XxASTALANxX

AsTaLaNxxİnTiKaM
Kullanıcı avatarı
patiklipenguen
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen patiklipenguen »

Olmayan birşeyi varmış gibi göstermek kadar saçma olmasa diye düşünüyorum.

Patiklipenguen
Kullanıcı avatarı
MykonS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen MykonS »

patiklipenguen yazdı:Olmayan birşeyi varmış gibi göstermek kadar saçma olmasa diye düşünüyorum.
adam çantadaki şeklini sormuş arkadaştada latif olmadıgı için datadan upload edip koymuş o arkadaşın latif var bende dediğinide duymadım ...
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Orhann
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Orhann »

patiklipenguen yazdı:
9zaza yazdı:
patiklipenguen yazdı:

Resim

...

kardeşim adama sormamışki latifin varmı diye sadece resmini istemiş .. tamam konu latifi olanlar ama resmini istediği için adam koymuş bunu bu kadar sorun etmeyin kendinize eylence arıyorsunuz resmen işiniz gücünüz dırdır şamata ..
Bir zamanlar bir tablo kadar güzel İstanbul'da sen bu savaşın neresindesin?
Kullanıcı avatarı
fatihfb
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen fatihfb »

sormuş oda resmini koymuş iyi bir paylaşım :twisted: ama emeğe saygı göstermiyosunuz :twisted:
her konuma yanlışlıosunuz.forumda 1 kere söylicem son kere bidaha söylemicem hadi bakalım
Kullanıcı avatarı
bloodxknow
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodxknow »

Lan gerizekaLı kız adamın latifi var qerçekte niye #@!? anLıyon #@!? çocugu qeLmıs buraya artistLenıyoR Datadan fLn oynamadı ananı #@!? senın o adama laf atma @ #@!? kruusu qerçek latifide var adamın ananı sıkerım tmmı ? Orospunun kızı

“Savaşçı” sayfasına dön