Daha Önce Saklı tür olan varmı bilmiyorum (Extremexlider)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
STaYLa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Daha Önce Saklı tür olan varmı bilmiyorum (Extremexlider)

Mesaj gönderen STaYLa »

xXeRsInXx yazdı:
extremexlider yazdı:Geçen GünLerde Başıma Gelen oLay (Hata).ÖyLe gezerKen Bir Anda başıma bir oLay geLdi.Ve gördüklerim karşısında Çok Şaşırdım....

Resim

Resim

İlk Ölmemiştim En başta normal fareydim canım 100 dü ve gelen geçen herkes düşmandı..
Örn. Ben Ve çevremdeki herkes KABADAYI modunda..
Sonra ben belki görünmüyorum diye bi yerlere tıkladım...Sonra İri fare tıkaldıgım yerlere yavaş yavaş gitti.
Sonra Phxcanawar bana Meteorit attı öldüm...Süper di :D Keşke Kadim hidra olsaydım...Beni KesemezLerdi :D
Fareye dönüştün öylemi? Yani F5 yapıp sonra birde (F7 olması lazım) karekterini görünmez hale alıp daha sonra önceden print aldığın mesaj penceresini ve diğer öğeleri dahil etmedin. Mesaj kutunun etrafında kesilmişlik var.

bak bi adam gidio ısmı kırmızı yazıo ama alt tarafda Kırmızı ısık yanmıo anladınızmı ?? adam ölü yanı modda olamaz
ALPERNURETTİN KUKLACI
Resim
[/frame]as
[frame]
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

STaYLa yazdı:
xXeRsInXx yazdı:
extremexlider yazdı:Geçen GünLerde Başıma Gelen oLay (Hata).ÖyLe gezerKen Bir Anda başıma bir oLay geLdi.Ve gördüklerim karşısında Çok Şaşırdım....

Resim

Resim

İlk Ölmemiştim En başta normal fareydim canım 100 dü ve gelen geçen herkes düşmandı..
Örn. Ben Ve çevremdeki herkes KABADAYI modunda..
Sonra ben belki görünmüyorum diye bi yerlere tıkladım...Sonra İri fare tıkaldıgım yerlere yavaş yavaş gitti.
Sonra Phxcanawar bana Meteorit attı öldüm...Süper di :D Keşke Kadim hidra olsaydım...Beni KesemezLerdi :D
Fareye dönüştün öylemi? Yani F5 yapıp sonra birde (F7 olması lazım) karekterini görünmez hale alıp daha sonra önceden print aldığın mesaj penceresini ve diğer öğeleri dahil etmedin. Mesaj kutunun etrafında kesilmişlik var.

bak bi adam gidio ısmı kırmızı yazıo ama alt tarafda Kırmızı ısık yanmıo anladınızmı ?? adam ölü yanı modda olamaz
o bazen lag olur ve karakterin ismi kalır kırmızı ışık yanmaz fakat karakter çok uzaklaşmadıkcada gitmez o kişinin can küdret alanı çünkü o kişiye tıklı deildir
Kullanıcı avatarı
extremexlider
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen extremexlider »

eveT
Extremexlider
Extremexliderll
Extremexliderlll
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

farenin sırtında kesikler var kesmiş galiba anlaşılacak derecede
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
Comrade
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Comrade »

1-)Eğer F5 Yaptıysan Ekrandaki Herşey Kaybolur.Fakat sende Çanta ve Yaratık İsmi Yazan Kısım Var Ama Karakter İsmi Yazan Yok.
2-)Yol Ortadan 2ye Bölünmüş Gibi.Ortadan Kalın bir Çizgi Geçiyor.
3-)Yazı Alanının Kenarları Kesik.

Şimdi Bu Maddelere Göre;

1-)Ölüp F6 Yapmışsın
2-)Bir Fare Öldürmüş ve Foto Almışsın.Sonra da Renk Ayarları ile Oynamışsın.Kendi Öldüğün Fotonun Üstüne Yapıştırmışsın.
3-)Yazı Alanını Başka Fotodan Alırken Tam Alamadığın İçin Kesik Kalmış.Fakat Yinede 2.Maddedeki Resimleri Birleştirip Onların Üstüne Atmışsın.

Sonuç: Photoshop
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xPrince »

2 foto çekmişsin.. birisinde ekrandakiler varken diğerinde yokken, ve ikisinde hiçbir açı değişikliği yok ancak, ardından boş olan fotodan boyut önemli değil olmayan kısımların arka planını boş fotodan almışsın doluya yapıştırmışsın, sonra yukarıdaki ise çok basit.. 2 foto lazım, 1. si kabadayıda olmayan bi foto diğer olan bi foto, sen kabadayıda olmayan fotonun o alt ışık kısmını kesmişsin kabadayıda olan fotoya yapıştırmışsın sadece içini, etrafı ile alakası yok sadece ışık kısmını kessen yeter.. ardından farenin tam dibinde ölmüşsün, ctrl ye basıp farenin iyice ortasına girmişsin ve F6 yapıp kendini kaybetmişsin, ardından fare gibi göünmüşsün.. diğer gözüme çarpmayan ayarlarda bu sayede işte, 2 foto ile arasında çok basit olarak paint çalışması olmuş, çook basit, ardından bu resimler çıkmış ortaya..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.

“Genel Sohbet” sayfasına dön