Geçen GünLerde Başıma Gelen oLay (Hata).ÖyLe gezerKen Bir Anda başıma bir oLay geLdi.Ve gördüklerim karşısında Çok Şaşırdım....
İlk Ölmemiştim En başta normal fareydim canım 100 dü ve gelen geçen herkes düşmandı..
Örn. Ben Ve çevremdeki herkes KABADAYI modunda..
Sonra ben belki görünmüyorum diye bi yerlere tıkladım...Sonra İri fare tıkaldıgım yerlere yavaş yavaş gitti.
Sonra Phxcanawar bana Meteorit attı öldüm...Süper di Keşke Kadim hidra olsaydım...Beni KesemezLerdi
extremexlider yazdı:Geçen GünLerde Başıma Gelen oLay (Hata).ÖyLe gezerKen Bir Anda başıma bir oLay geLdi.Ve gördüklerim karşısında Çok Şaşırdım....
İlk Ölmemiştim En başta normal fareydim canım 100 dü ve gelen geçen herkes düşmandı..
Örn. Ben Ve çevremdeki herkes KABADAYI modunda..
Sonra ben belki görünmüyorum diye bi yerlere tıkladım...Sonra İri fare tıkaldıgım yerlere yavaş yavaş gitti.
Sonra Phxcanawar bana Meteorit attı öldüm...Süper di Keşke Kadim hidra olsaydım...Beni KesemezLerdi
Fareye dönüştün öylemi? Yani F5 yapıp sonra birde (F7 olması lazım) karekterini görünmez hale alıp daha sonra önceden print aldığın mesaj penceresini ve diğer öğeleri dahil etmedin. Mesaj kutunun etrafında kesilmişlik var.
ERSİN Oyunu bildğini sanıyordum öLüyken Başka birsii Kabadayı nasıl gözüksün ?_?_?_?_? ve ayrıca Fotorafın üstünde hiç bir değişiklik yapmadım ister inan ister inanma sana zorla inandıracak değiLim öyle değiLmi..